Ne znam jesi gledao neki dan podcast s Ivicom gdje je on sjajno usporedio slalom u Wengenu i neke druge, gdje govori kako slalom u Wengenu ima sve elemente od strmine, ravnine, prijelomnice.... dok većina drugi nema ti elemenata, pa zato ih je Gips često nazivao baby slalom ima.
Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Skijanje
To sigurno da će biti jako neizvjesno u borbi za VKG, ali ovi kratki SG idu na ruku tehničarima da skupljaju bodove, plus što su specijalistima za brze discipline još i manje šanse za VKG pošto imaju 5 utrka manje.
Ne znam jesi gledao neki dan podcast s Ivicom gdje je on sjajno usporedio slalom u Wengenu i neke druge, gdje govori kako slalom u Wengenu ima sve elemente od strmine, ravnine, prijelomnice.... dok većina drugi nema ti elemenata, pa zato ih je Gips često nazivao baby slalom ima.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
nisam, nemam ja živaca za podcaste, ako uhvatim kakav intervju uživo to je to
a to za slalome se zna. wengen i kitzbühel zbog elemenata, schladming zbog strmine i nema dalje. a ti ravni slalomi gdje je razlika između tombe i brudara na kraju sekundu, to je vazda trebalo zabranit, ne treba kostelić senior da nam to kaže
a to za slalome se zna. wengen i kitzbühel zbog elemenata, schladming zbog strmine i nema dalje. a ti ravni slalomi gdje je razlika između tombe i brudara na kraju sekundu, to je vazda trebalo zabranit, ne treba kostelić senior da nam to kaže
- branimir85
- Kontakt:
Spomenuto sam Gipsa više u kontekstu zbog stalni "ratova" s drugima zbog njegovi postavki staza. A znam da ti znaš 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Čater

- branimir85
- Kontakt:
Jeli bio u prijenosu
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nije
nikad čuo. jeko taj?
nisam nikad čuo ni za ovog trećeg.
nisam nikad čuo ni za ovog trećeg.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Kakva vožnja Brignone, i s otklizavanjem i velikom greškom u cilju prva...
Edit:Prva pobjeda za Šifrin u novoj sezoni, a još važnije za nju da je Vlhova ispala.
Edit:Prva pobjeda za Šifrin u novoj sezoni, a još važnije za nju da je Vlhova ispala.
ja nisam baš siguran šta je za nju najvažnije .... vjerovatno samopouzdanje. vidjećemo šta će uopšte voziti ove godine i koliko
- branimir85
- Kontakt:
Smrt oca je puno utjecala na nju, zato je i plakala danas nakon pobjede, pa u tome leži sigurno njezino samopouzdanje i ostale psiho/fizički issue
Izjednačili je Hiršonju po pobjedama, a po kuloarima se priča da bi se i on mogao vratiti.
Izjednačili je Hiršonju po pobjedama, a po kuloarima se priča da bi se i on mogao vratiti.
vratiće se jedino ako mu su mu žena i dijete toliko dojadili da ih ne može više istrpit
naravno, austrijanci prave pritisak jer nisu nikad bili gori a jedan hiršer je i na jednoj skiji brži od ovih što sada voze, ali ja ne vjerujem u to, prvenstveno jer ne vidim nijedan smislen razlog što bi se vraćao
naravno, austrijanci prave pritisak jer nisu nikad bili gori a jedan hiršer je i na jednoj skiji brži od ovih što sada voze, ali ja ne vjerujem u to, prvenstveno jer ne vidim nijedan smislen razlog što bi se vraćao
- branimir85
- Kontakt:
Valjda je Schmidhofer dobro, ono je izgledalo jako loše,kasnije je i Brignone izletila na istom mjestu, ali ona nije probila ogradu i čini se da je sve uredu s njom.
Ledecka i Mowinckel u top 10, dok je i Vlhova uzela koju bod. Muzaferija predzadnja s velikim za ostatkom.
Ledecka i Mowinckel u top 10, dok je i Vlhova uzela koju bod. Muzaferija predzadnja s velikim za ostatkom.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
branimir85 je napisao/la: ↑18 dec 2020, 13:33Valjda je Schmidhofer dobro, ono je izgledalo jako loše,kasnije je i Brignone izletila na istom mjestu, ali ona nije probila ogradu i čini se da je sve uredu s njom.
Užasno je izgledalo. Valjda će biti dobro.
- branimir85
- Kontakt:
Čitao sam na austrijskom portalu da je zapela izmedju dvije mreže, pošto baš na tom dijelu je staza osigurana s dvije mreže, probila je prvu , a onda je bilo problema da je izvuku.
- branimir85
- Kontakt:
Zasad kao jučer, samo sad je Goggia ispred Suter, bila je jako brza u donjem dijelu staze gdje sve druge gube vrijeme.
- branimir85
- Kontakt:
Neće valjda Jansrud opet biti 2.na spustu Sasslonga, AAK odvozio brutalno.
- branimir85
- Kontakt:
Ledecka 
Fino ona hendla skijanje i SB, prošli vikend uzela je pobjedu u PGS.
Edit:Kristoferssen iz utrke u utrku, sve lošiji. Kao da je pomislio da će odlaskom Hiršonje on sam od sebe postati najbolji.
Fino ona hendla skijanje i SB, prošli vikend uzela je pobjedu u PGS.
Edit:Kristoferssen iz utrke u utrku, sve lošiji. Kao da je pomislio da će odlaskom Hiršonje on sam od sebe postati najbolji.
- branimir85
- Kontakt:
Kako je fino vidjeti da su Austrijanci loši 
njihov problem je što nemaju ništa na vidiku. hiršer nekidan trenirao sa njima (snimali neku reklamu) i bio unutar 1sek
ko što ti kažeš, da se on vrati možda bi i henrik ponovo počeo ozbiljno vozit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.