AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovaj Ajs tjera svoj inat i dzaba,ne vrijedi sa njim raspravljati. Lik koji kaze za igraca koji ima jedva 20 god da je neprovjeren,a kod nas je skoro 80% ekipe jedva 20 godina,a obaramo neke rekorde,onda sa njim nemas sta polemisati
- Fantasista
- Kontakt:
Probable lineup vs. Sassuolo according to Sky:
Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim Diaz, Calhanoglu; Leao.
Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim Diaz, Calhanoglu; Leao.
Draže mi je gledati ovu ekipu balavaca( igraju i bore se), nego zvijezde tipa Higuain, Bonućia isl..... koji svaku utakmicu igraju preko qurtza i plaču za Juventusom, Realnom,Barsom isl..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kuca se uvijek pravi iz temelja,tako je sa ovim Milanom,krenuli su od temelja,sto nije bio slucaj godinama unazad
- OldFashioned
- Kontakt:
Znam da maštam ali kad bi 4 boda uzeli od ove dvije utakmice, to bi već bilo štone...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bice akobogda 3 bobe danas.
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma samo da ne izgube ni jednu tekmu od preostale dvije. Ni Lazio ni Sassuolo nisu naivni protivnici a pola ekipe nedostaje.OldFashioned je napisao/la: ↑20 dec 2020, 13:26Znam da maštam ali kad bi 4 boda uzeli od ove dvije utakmice, to bi već bilo štone...
OFFICIAL Milan XI vs. Sassuolo:
Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Brahim, Calhanoglu; Leao
Ko će na krilo , Hakan ili Diaz.
Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Brahim, Calhanoglu; Leao
Ko će na krilo , Hakan ili Diaz.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hakan ce na krilo vjerovatno, al nema veze. Ovo je trenutno najjaca postava
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- LlullSergio
- Kontakt:
Jovic je jucer izasao sa intervjuom za SK da bi rado isao negdje. Ako nista posudba bi se mogla dogovoriti, pogotovo uzimajuci u obzir korektne odnose Madrida i Milana.
Tamam. Vama i ne treba a nama gori pod nogama. Nadam se ce Maldini uspjeti dovesti ga i iskorostiti dobre veze sa Kraljevslim klubom
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Fantasista
- Kontakt:
Forza Milan 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tanki al' s karakterom
Sto kazete bar znamo da ce dati maksimum
Forza Milan!!
Sto kazete bar znamo da ce dati maksimum
Forza Milan!!
Idemo ovo dobiti dns i onda se pobiti za Lazim kuci i zavrsiti ovu vise nego odlicnu godinu za nas.
Kjaer ce biti dostupan 3-eg januara protiv Beneventa,a Zlatan ce biti spreman za mec protiv Juventusa
Kjaer ce biti dostupan 3-eg januara protiv Beneventa,a Zlatan ce biti spreman za mec protiv Juventusa
Vrijeme je da ugljesa zabije ha ja. Valjda odigraju pametno i cvrsto pa da nas obraduju sa pobjedom. Imamo i Haugea i Samua za nedaj boze. A i ovaj Roback ili kako se vec zove mogao bi dobiti sansu danas.
Forza Milan
Forza Milan
Nešto kontam mogao bi Diaz proigrati danas 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja se nadam dobroj partiji danas cijele ekipe,Hakan danas mora dobro odigrati,jer bez njega ova ekipa nema sanse.Ali kad vidjoh Leao-a kako se vuce do izlazi na teren,odmah mi nije dobro 
Forza Milan!
- OldFashioned
- Kontakt:
Jesam jedini kojeg ova retardirana uvodna špica/muzika nervira ?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.