Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
eto i zvanično otpusten iz Detroita
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
to bi bilo to, kad te Detroit otpusti znas koliko je sati. a jbg, likovi poput hezonje su se dugo vukli, musa haman nije te srece
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Split ceka Musu !
Moguce da i ima franshiza koja ge zeli. Sacekajmo par dana...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
apsolutno neshvatljiva odluka, zadrzali su 33-godisnjeg ellingtona i 29-godisnjeg mcgrudera, potpisali sirvyidisa preko stele (njegov agent je sin minornog vlasnika detroita), te sabena leeja koji je bio ovogodisnji pick 2 runde
ajde donekle i da razumijem za ovog decka sto je upravo draftovan, al ova trojica apsolutno nisu trebala biti zadrzana ispred muse
okej, vjerujem da ce neka nba ekipa uzeti "flyer" na musu, sto bi se reklo, kockace se!
ajde donekle i da razumijem za ovog decka sto je upravo draftovan, al ova trojica apsolutno nisu trebala biti zadrzana ispred muse
okej, vjerujem da ce neka nba ekipa uzeti "flyer" na musu, sto bi se reklo, kockace se!
Ocekivano, hajde sad fino u Evropu, nadam se samo radi njegove glave da ce pametno izabrat a ne opet neki Euroligaski klub gdje nema sanse za minutu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma ima tih Hezonja koliko hoces u NBA, i ja sam ubijedjen da bi Musa puno vise pokazao da je dobio takvu priliku. No, niko mu nije kriv i na tome se sve zavrsava.
Mene kada bi neko pitao zelim li mahati peskirom u NBA s malom sansom da nekada zaigram u narednim godinama (iscekujuci hocu li biti sutnut ili ne) ili igrati negdje u Evropi, bez imalo dvojbe bih odabrao ovo drugo. Dzaba i pare kada ti najbolje godine (za napredovanje) prolaze u sjedenju na klupi.
Zao mi je, od njega sam stvarno puno ocekivao al da nije nista pokazao, nije... steta 

🔵⚪
dakle, situacija je sljedeca
ukoliko u narednih 48 h niko ne potpise musu, on ce postati slobodan igrac, a ukoliko ga dvije ili vise ekipa budu zeljele potpisati, prednost ce imati ekipa s losijim omjerom pobjeda i poraza... bar cemo brzo saznati ishod, al kao sto rekoh, vjerujem da ce neko uzeti "flyer" na njega
ukoliko u narednih 48 h niko ne potpise musu, on ce postati slobodan igrac, a ukoliko ga dvije ili vise ekipa budu zeljele potpisati, prednost ce imati ekipa s losijim omjerom pobjeda i poraza... bar cemo brzo saznati ishod, al kao sto rekoh, vjerujem da ce neko uzeti "flyer" na njega
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Stvarno steta, ali iskreno nije pokazao nista da bi ga zadrzali, a takodjer sumnjam da ce biti neka ekipa da ga uzme. Budimo realni zadnja 2 dana puno bolji igraci od Muse su otpustani i puno boljih opcija ima od njega da se pokupi. Sada pametno potpisati za neki timu u Evropi gdje ce imati sigurnu minutazu, pa se probati probiti do Eurolige sljedece sezone.
Ako u Detroitu nije pokazao da zasluzuje bar 15. mjesto na klupi, onda ne razumijem gdje drugo to moze pokazati. Vrati se u Evropu, resetuj mozak i zamisli da kreces od nule.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I nije dobio neku šansu u NBA, ovo što je i igrao bilo je pod ogromnim pritiskom. Ali morao je biti malo agilniji kad igra, ne treba nikome igrač koji će ući u igru i igrait 12 min i za to vrijeme uputiti jedan šut.Svaku loptu koju dobije gleda da je se kutariše za 3 sekunde. Mogu oni naći nekog crnca koji će u napadu biti ko i on ali će zato u odbrani da zaključa Lebrona. Šteta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A dobro od iduće sezone ćemo opet imati 2 igrača u NBA
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ali nijedan portal nije objavio da je nogiran, kako je moguće? 

po meni ovo je odlično. Imat cemo igrača za reprezentaciju, da je ostao u nba odigrao bi šest i po utakmica do tridesete godine....
Rone suze jer više neće imati zagarantiran čitani test ujutro

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Musa je šutnuo 88 trojki u NBA, pogodio samo 20, svaka dvojka u Europi bi zaplakala da im ponude toliko malo prilike u NBA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda ne znamo za koga ćemo navijati da pobjedi ali zato znamo za koga navijamo da svaku izgubi. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Chapman1886
- Kontakt: