FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi uvijek nesto nadjemo za kritikovati. Sad je dosao na red golman koji je jedan od najboljih u ligi.
Sto se tice ovih clanskih super je ovo do sad, bice i u januaru uplata dok bude plata.
Sto se tice ovih clanskih super je ovo do sad, bice i u januaru uplata dok bude plata.
Ma najbrojniji smo kad treba pljuvat kad se treba uclanit onda je belaj il bilo sta drugoBordoSarajevo je napisao/la: ↑20 dec 2020, 16:50Skroz mali broj novih članova danas, haman što je nedjelja i shop ne radi, al očekivo sam više online članova. Valjda sutra bude 100+ novih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stagnirat će to poslije milje jbg.. ali idemo daljeBordoSarajevo je napisao/la: ↑20 dec 2020, 16:50Skroz mali broj novih članova danas, haman što je nedjelja i shop ne radi, al očekivo sam više online članova. Valjda sutra bude 100+ novih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Raja na planinama. Jutros sam od 11:15 do 13:40 išao od Stupa do Trebevića. Iskoristili svi nedjelju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 dec 2020, 16:50Skroz mali broj novih članova danas, haman što je nedjelja i shop ne radi, al očekivo sam više online članova. Valjda sutra bude 100+ novih.

A i većina raje i dalje "ne vjeruje" u online članstvo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne mogu ja ovoga Emira slusati nikako.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svaka čast Vedi na pitanjima, baš "forumska" pitanja koja bi mu mi postavili, fin intervju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Evo preslušao sam Hadžiju na Bordo TV i ovako stvari stoje
Golmani: Ako Kovačević napusti, neće se dovoditi novi golman jer ih ima 4 (Kanurić, Džafić, Dizdarević, Šahinović)
Štoperi: Nakon odlaska Šerbečića, neće se dovoditi novi štoper jer je za tu poziciju doveden Adukor tako da imamo 4 štoper (Dupovac, Miličević, Adukor, Bešić)
Lijevi bek: Neće se dovoditi novi bekovi jer pored Pidre imaju Salčin i Islamović
Desni bek: Neće se dovoditi novi desni bek jer pored Oremuša ima Hebibović i Hodžić
Težit će se da se produže ugovori Rahmanoviću i Tataru.
Nema potrebe za dovođenjem još dva napadača jer u tom slučaju jedan od njih ne bi bio ni u konkurenciji za utakmicu. Ne treba se očekivati neki vanserijiski napadač već u skladu sa mogućnostima.
Golmani: Ako Kovačević napusti, neće se dovoditi novi golman jer ih ima 4 (Kanurić, Džafić, Dizdarević, Šahinović)
Štoperi: Nakon odlaska Šerbečića, neće se dovoditi novi štoper jer je za tu poziciju doveden Adukor tako da imamo 4 štoper (Dupovac, Miličević, Adukor, Bešić)
Lijevi bek: Neće se dovoditi novi bekovi jer pored Pidre imaju Salčin i Islamović
Desni bek: Neće se dovoditi novi desni bek jer pored Oremuša ima Hebibović i Hodžić
Težit će se da se produže ugovori Rahmanoviću i Tataru.
Nema potrebe za dovođenjem još dva napadača jer u tom slučaju jedan od njih ne bi bio ni u konkurenciji za utakmicu. Ne treba se očekivati neki vanserijiski napadač već u skladu sa mogućnostima.
90!
Sto prije nas Emir napustio sve bolje.
Ma nek' se j.ebu vise, muka mi je od raje crnjaka koji samo crno vide. Igramo najbolju sezonu od rata, jedina smo ekipa u citavoj j.ebenoj Evropi bez poraza, sve moguce j.ebene rekorde smo oborili, branimo titulu prvaka zemlje i aktuelni smo osvajac Kupa, jesenji smo prvak zemlje treci put u nizu i opet nekome nesto ne valja. Valjda smo im bili bolji na virslama i u dugovima do guse. Neki ljudi jednostavno ne znaju uzivati u zivotu. FujTatamata1946 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:07Mi uvijek nesto nadjemo za kritikovati. Sad je dosao na red golman koji je jedan od najboljih u ligi.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Jbg ni Emir se sam ne pita, on je samo izvrsilac poslova onako kako mu se naredi i u skladu sa finansijskim mogucnostima. Mozda moze i bolje raditi u okviru svog domena opisa poslova, ali ne puno. Jer ako mi se kaze, lupam, dovedi napadaca do te i te cifre njegovo je da nade najbolje rjesenje u tom okviru, pa nekada ce potrefiti, a nekada ce promasiti nema tu nikakvih garancija.
Znaci taj Kanuric je ipak dosao davno.Samo niko nista nije napisao za to? Jel bar ugovor potpisao momak.Ono nesto bilo na TM pa se skloni.
Iz ovog tvog napisanog,niko nece doc to je neki zakljucak

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 dec 2020, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odličan Intervju, svaka čast Vedo!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jedino ce napadac doci, ostalo se nista nece mijenjat osim ako neko napusti klub
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 20 dec 2020, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S obzirom na stanje na tabeli.. mislim da je to okAduka87 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:49Jedino ce napadac doci, ostalo se nista nece mjenjat osim ako neko napusti klub
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sasvim ok
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Odlično je ovo, nek produže ugovor Hrvoju,Amaru i Benji.
I grafit ekipu oko njih. Nadam se da će doci napadač na posudbu. Više mi to ima logike, i na ljeto spremati pravu ekipu.
I grafit ekipu oko njih. Nadam se da će doci napadač na posudbu. Više mi to ima logike, i na ljeto spremati pravu ekipu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
"U polusezonu krenuli smo sa dva jako kvalitetna napadača"...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, UltraNorth, Varijantas8 i 48 gostiju.