Razlike je između Cedevite i Barcelone , ogromna

Mada i Hezonju čeka isto , možda već ove sezone ...
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Razlike je između Cedevite i Barcelone , ogromna
De ba Chini uozbilji se , ko će njega uzeti ? Na osnovu čega, šta je njegova košarkaška kvaliteta , eto iskreno napiši ?
Ma to šta radi u privatnom životu me ni najmanje ne interesuje. Da imam para vozao bih i ja Ferrarija, i ni sekunde me ne bi interesovalo šta ko misli o tome (isto ko što vozim Opela, pa me ne interesuje). Ovdje je mnoge "nerviralo" to kako on priča, oblači se, šta priča, gdje hoda, skim hoda, i šta već ne, a najmanje im je problem bilo što je sportski ostao na nivou kao od prije par godina, ako ne i lošije od tad nakon ovoliko neigranja.Torres_9 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:08Ne treba ti psiholog za seljacki mentalitet.
Prva stvar mu je bila u usa da uzme i objavi slike svog rangea od 90k, wow big stvar da ga u bosni vide![]()
Poslije toga ove stvari s jalom, bubom ti samo potvrde to cinjenicu
Braca crnci kad dobiju prvi ugovor odu u striptiz bar i provedu su se s rajom za 100k a vec iduce jutro treniraju ko mazge.
Umjesto kloc da guzi latinke ko konj, pa da trenira ko mazga on je bio homesick i furo se na jalu![]()
![]()
Apsolutno. Poslije prvenstva je postao ogromni egomanijak, umjesto da bude poput Ibre i to da povuče na sami vrh, on je totalno pao.benjo34 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:15Ono Europsko je nešto najgore što mu se moglo desit. Postao je zaštićen kroz medije, za sve je bio opravdan. Još kad se sjetim svađe sa Mirzom, koji je tad bio NBA igrač, bolji nego što će Musa ikad biti. Jednostavno ga mentalni sklop ubio. Ja iskreno od njeg ne očekujem ni u Europi da bude neki top igrač. Vrh mu je ABA liga, eventualno igrač karijere slične Nihada Đedovića. Te pare što je uzeo u NBA nek pametno uloži, nek radi na sebi i neka nas sve iznenadi i ispiša se po nama boljom karijerom, to mu od srca želim.
Ostanak u NBA ako bi ga kojim čudom neka ekipa želila bi opet donio samo mjesto trećeg beka šutera, bolje bi bilo da ode u italijansku ligu ili Astanu i bude starter.
Top kontrola lopte i kreacija u odnosu na visinu. Visok kosarkaski IQ.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:18De ba Chini uozbilji se , ko će njega uzeti ? Na osnovu čega, šta je njegova košarkaška kvaliteta , eto iskreno napiši ?
Znači objektivno ...
Nedovoljno za ozbiljnu NBA ulogu .Justin je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:25Top kontrola lopte i kreacija u odnosu na visinu. Visok kosarkaski IQ.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:18De ba Chini uozbilji se , ko će njega uzeti ? Na osnovu čega, šta je njegova košarkaška kvaliteta , eto iskreno napiši ?
Znači objektivno ...
Musa igrao u NBA .
I jos publika podrzala MusuHeraklitMracni je napisao/la: ↑20 dec 2020, 17:40Kad god pogledam ove slike i snimak bude me stid , prvo sto je se unosio onom NBA Rusu u lice , pa onda Teletovicu![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], filip13, lopticaskocica i 11 gostiju.