FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On nece nikad reci da se cilja taj i taj jer nije profesionalno a bice pojacanja sigurno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:18Ne shvatajte previše ozbiljno ove izjave, pogotovo oko napadača. Sigurno da traže 'jako' ime i da gledaju u tom pravcu i sto posto sam siguran ako iskoči neka dobra opcija, da će je iskoristiti.
Normalno je da će čovjek ovako odgovarati, klasični odgovori 'radi reda'. Tako rade svi ozbiljni čelnici, isto kao i Nam neki dan. Ne vjerujem i dalje da ste toliko naivni i kontate da će vam neki referat spucati o svim planovima. Klub napreduje iz dana u dan, dok navijači slabo, dobar dio glava ili ostaje na istom nivou ili zaglupljuje.

Ispade samo ce spic doci, a cisto sumnjam da ce se to desiti...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Barem znamo da Juznoamerikanac nece zaigrat za nas 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma brate nije u tom poenta hoće li doći jedan, dva, pet ili šest igrača. Bit je u tome da se ništa neće konkretno izvući ni od koga iz Uprave i to mi je jedino drago. Tako rade svi profesionalni klubovi i to je jedino ispravno. Mnogi neka sebi šamar odmah opale i sjete se kako je bilo pod Dinom, Ibrakom i Kusturicom, pa možda će se malo dohavizati. Dolazi jedan igrač, ne sjećam se ko je bio u pitanju, meni jedan lik govori sve u bobu kad će šta biti - od pregleda, potpisa, zvanične objave i fotke s dresom. Znao si mjesec dana prije ko će šarnuti, što je budalaština teška.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:20AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:18Ne shvatajte previše ozbiljno ove izjave, pogotovo oko napadača. Sigurno da traže 'jako' ime i da gledaju u tom pravcu i sto posto sam siguran ako iskoči neka dobra opcija, da će je iskoristiti.
Normalno je da će čovjek ovako odgovarati, klasični odgovori 'radi reda'. Tako rade svi ozbiljni čelnici, isto kao i Nam neki dan. Ne vjerujem i dalje da ste toliko naivni i kontate da će vam neki referat spucati o svim planovima. Klub napreduje iz dana u dan, dok navijači slabo, dobar dio glava ili ostaje na istom nivou ili zaglupljuje.![]()
Ispade samo ce spic doci, a cisto sumnjam da ce se to desiti...
Što se mene tiče, Emir i ostatak čelnika nikad izjave ne moraju dati, jer znam da neću izvući ništa konkretno. Sve kliše odgovori i floskule. Opet kažem, tako i treba biti, svaki iole logičan insan zna da je Emir prosuo bruku šupljih.
Neće izaći i reći "Eee Vedo evo ti spisak ovih napadača, maloprije Vinko i ja sastavili. Sutra krećem da ih zovem redom, svakom ćemo ponuditi 10.000 ojra, pa valjda pristanu. Ako sve prođe dobro, naredne sedmice u ponedeljak će biti zvanična objava."
Smiješno. Pustite ljude neka rade svoj posao, naše je da ispratimo i podržimo druge stvari. Kome je jedina okupacija u životu da svaki dan razmišlja o pojačanjima, taj nije sav svoj.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja pričam,ljudi ne vjeruju.Napadac ce biti stranac.Nikakvi Krpici Hadzici pi... materine.Ugovor ce prije produžiti svi iz prostog razloga sto niko ne nudi Bog zna sta bolje od nas i to je taj uspijeh i stavka koja je nedostajala da platis igraca da bude zadovoljan, nikakva ljubav i tradicija plati pa ces imati.Prodaja samo u slucaju ponude koja je vrijedna pomena.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Komentar na intervju.
Prije svega čestitke Vedi što je postavio odlična pitanja, vidi se da prati i čita šta navijače najviše zanima. Momak za 10, baš je upućen u sva dešavanja i idealan za ove pozicije.
Što se tiče Emirovih odgovora, sviđa mi se kako razmišlja. Da se primjetiti da je u klubu situacija baš stabilna i dobra. Djeluje mi da neće biti problema ni sa jednim igračem što se tiče produžetka ugovora i da ćemo ih sve zadržati, naravno, ove koje želimo da ostanu. Takođe, kako se može zaključit iz njegove priče, konkretnih ponuda za naše igrače trenutno nema.
Da sve fercera kako treba fercerati u ozbiljnom klubu je činjenica da se već sad zna kada su pripreme, gdje se obavlja prvi i drugi dio priprema i da se čak znaju protivnici u Antaliji.
Ono što mi se najviše sviđa je da se ozbiljno razmišlja o grupnoj fazi tog novog tamičenja (kao minimum) i da su svjesni da nam to takmičenje a i dalji napredak kluba mogu donijeti ogromne novce i veliku razliku u kvalitetu u odnosu na ostale ekipe u ligi. Izjava koja mi je izmamila osmjeh na lice je ono kad reče da se baš moramo pojačati ako se izbori grupna faza tog novog takmičenja, pa onda opet naglasi da se itekako moramo dodatno pojačati u tom slučaju.
Napadač znači dolazi bez dileme, obzirom da reče da nije bitno jel stranac ili domaći, da se zaključiti da se neće "štediti" za napadača.
Da su ambicije visoke, odnosno kakve i trebaju biti je i izjava da ovu ekipu, ako svi ostanu na okupu, treba pojačati sa 1-2 nova igrača što bi bilo idealno, sve preko toga je previše nakon ovakve sezone.
Nikad rahatnija zima.
Prije svega čestitke Vedi što je postavio odlična pitanja, vidi se da prati i čita šta navijače najviše zanima. Momak za 10, baš je upućen u sva dešavanja i idealan za ove pozicije.
Što se tiče Emirovih odgovora, sviđa mi se kako razmišlja. Da se primjetiti da je u klubu situacija baš stabilna i dobra. Djeluje mi da neće biti problema ni sa jednim igračem što se tiče produžetka ugovora i da ćemo ih sve zadržati, naravno, ove koje želimo da ostanu. Takođe, kako se može zaključit iz njegove priče, konkretnih ponuda za naše igrače trenutno nema.
Da sve fercera kako treba fercerati u ozbiljnom klubu je činjenica da se već sad zna kada su pripreme, gdje se obavlja prvi i drugi dio priprema i da se čak znaju protivnici u Antaliji.
Ono što mi se najviše sviđa je da se ozbiljno razmišlja o grupnoj fazi tog novog tamičenja (kao minimum) i da su svjesni da nam to takmičenje a i dalji napredak kluba mogu donijeti ogromne novce i veliku razliku u kvalitetu u odnosu na ostale ekipe u ligi. Izjava koja mi je izmamila osmjeh na lice je ono kad reče da se baš moramo pojačati ako se izbori grupna faza tog novog takmičenja, pa onda opet naglasi da se itekako moramo dodatno pojačati u tom slučaju.
Napadač znači dolazi bez dileme, obzirom da reče da nije bitno jel stranac ili domaći, da se zaključiti da se neće "štediti" za napadača.
Da su ambicije visoke, odnosno kakve i trebaju biti je i izjava da ovu ekipu, ako svi ostanu na okupu, treba pojačati sa 1-2 nova igrača što bi bilo idealno, sve preko toga je previše nakon ovakve sezone.
Nikad rahatnija zima.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sjećate li se zimske pauze prije tri godine?
Tad nas je Čala vodio, tražio čovjek pojačanja, dobio Liivaka i Lelića.
Ostalo mi je to u sjećanju, jer je prvi trening bio na Koševu. Hladno bilo, teren neočišćen, ne mogu trening da odrade. Dva veznjaka imali, Ivetić i Rustem lipsali.

Ostalo mi je to u sjećanju, jer je prvi trening bio na Koševu. Hladno bilo, teren neočišćen, ne mogu trening da odrade. Dva veznjaka imali, Ivetić i Rustem lipsali.

Nek ti neko na glas procita moj post pa vidi je li glupost ili istina i realnost.Zip je napisao/la: ↑20 dec 2020, 09:30ahbabb je napisao/la: ↑20 dec 2020, 06:43AKADEMIJA ne smije doci u pitanje.
Kovacevic je iz dana u dan sve losiji i sve gori, unistio ga je tzv trener golmana i to sto nema konkurenciju, da ne kazem qurcobolja. Nema kvalitet za prvog golmana.
Od bekova imamo samo Oremusa i pola Pidre,
Na stoperima imamo Milicevica i upitnog Dupovca,
Napadaca (spiceva) uopste nemamo.
To su cinjenice jbg![]()
![]()
![]()
A dobro, nekad mozes razumit kad segluposti pisu, pauza je... All ima ljudi koji i to nadmase![]()
Koji li je vama kriterij pa mislite da je Vladan los golman![]()
Moj Vladane, ti da 0 golovs primis ovde bi pitsri rekli da ne valjas, jbga drublas previse, pa to driblanje bude opasno po gol ...
Vladane, bjezi odavde sto prije.
Nismo te zasluzili, a bgmi nj ovakvo Sarajevo.
Tek sad covjek moze da shvati zasto imsmo ovako losu drzavu i kako lose zivimo, zato sto bolje i ne zasluzujemo.
Ako smo prvi na tabeli i imamo odlicnu, istorijsku, godinu iza sebe, to ne znaci da je sve savrseno i da ne trebamo jos vise napredovati ili kritikovati nesto sto je za kritiku.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Napraviše od Vladana qarinu od golmana, laik kad bi ušao i čitao, pomislio bi da je hibrid Oštrakovića i Bandovića. Momak odlično brani, siguran je na golu i ne treba ga dirati. Ima grešaka, normalno da ima, ima ih i Ter Stegen, pa je živ.
Bezveze serrete i po Adiju u prazno, kako vi znate da ne radi svoj posao kako treba? Budete li na treningu? Eto Adi je kita mlohava, veze nema, jedini koji mora doći da bi ga nešto naučio je Lugušić.
Bezveze serrete i po Adiju u prazno, kako vi znate da ne radi svoj posao kako treba? Budete li na treningu? Eto Adi je kita mlohava, veze nema, jedini koji mora doći da bi ga nešto naučio je Lugušić.
Kad smo kod Vladana, kao danas mi slika iz Tuzle poslije blamaze od Atalante. Mi u gostujucem sektoru, a nekako tacno ispred mene je odbranio jedan zicer, cini mi se nakon lose intervencije nekog od nasih stopera. Tada smo dobili 0-1 golom Velkoskog, a kasnije je bas on i rekao da nam je ta pobjeda najvise znacila u pohodu na duplu krunu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
+1AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:46Napraviše od Vladana qarinu od golmana, laik kad bi ušao i čitao, pomislio bi da je hibrid Oštrakovića i Bandovića. Momak odlično brani, siguran je na golu i ne treba ga dirati. Ima grešaka, normalno da ima, ima ih i Ter Stegen, pa je živ.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Iza onog crnog Ješičevog iz januara 2016 (Harba, Kramar, Simeunović, Krajšnik, Cesar i Emerson), najgori prelazni rok u historiji kluba.Čala tražio par kapitalnih pojačanja u borbi za trofeje, tadašnji retardirani sportski direktor Faruk Ihtijarević najavio totalni remont, a došli jedino Livak i LelićAlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:37Sjećate li se zimske pauze prije tri godine?
Ostalo mi je to u sjećanju, jer je prvi trening bio na Koševu. Hladno bilo, teren neočišćen, ne mogu trening da odrade. Dva veznjaka imali, Ivetić i Rustem lipsali.![]()

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 20 dec 2020, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li se sta za pripreme?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, govorio je o tome Emir
ako bude sve kako treba, prozivka krece u butmiru, onda jedan dio je u ljubuskom, pa se ide za antaliju
Znaju se i protivnici, ali radi covida jos ne bi da prica o imenima
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Udjem na forum prije nego što sam pogledao interviju Hadžije nema raspadamo se otjerat hadziju, hajd reko bas da pregledam, Hadžija odmjeren na zemlji sve realno kako jeste rekao čovjek i jos vise sam sad optimistican jer bas se vidi da zna sta radi, a to dokazuju i rezultati.
I opet smo tada imali onaj nevjerovatan niz pobjeda, ako se ne varam. Ili su u pitanju bile neizgubljene utakmice.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:37Sjećate li se zimske pauze prije tri godine?
Ostalo mi je to u sjećanju, jer je prvi trening bio na Koševu. Hladno bilo, teren neočišćen, ne mogu trening da odrade. Dva veznjaka imali, Ivetić i Rustem lipsali.![]()
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Imali smo dobar niz, ali smo te sezone titulu izgubili u onom trecem krugu prvenstva, jer smo na Koševu remizirali sa Krupom, Zrinjskim i Radnikom.Degenerik Sarić protiv Zrinjskog promašio penal.Rahma je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:27I opet smo tada imali onaj nevjerovatan niz pobjeda, ako se ne varam. Ili su u pitanju bile neizgubljene utakmice.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:37Sjećate li se zimske pauze prije tri godine?
-
- Kontakt:
Najvaznije zadrzati trenutni igracku kadar i eto tog napadaca dovesti i ja prezadovoljan
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Joj kad se sjetim te utakmice protiv Zrinjskog. Jedna od mojih posljednjih na sjeveru, i nisam gledao taj penal, imao sam osjecaj da ce promasit, pa se okrenuo prema Jezeru gore. I promasi ga lik. Joj psovki nakon utakmice.Historicar je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:30Imali smo dobar niz, ali smo te sezone titulu izgubili u onom trecem krugu prvenstva, jer smo na Koševu remizirali sa Krupom, Zrinjskim i Radnikom.Degenerik Sarić protiv Zrinjskog promašio penal.Rahma je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:27I opet smo tada imali onaj nevjerovatan niz pobjeda, ako se ne varam. Ili su u pitanju bile neizgubljene utakmice.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:37Sjećate li se zimske pauze prije tri godine?
PSPHM
Hadžija dok priča smiješe mu se brci, ne može da se suzdrži, garant nekog bijesnog dovodi, ne smije da kaže, ali ga smješak odaje 

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, bvsic, casual033, Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, nedimmmm1337, Pena, Zagor i 80 gostiju.