English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ovoliko neozbiljnih poteza u odbrani neke ekipe iz top 5 svjetskih liga odavno nije viđen. Pa ovakav cirkus u odbrani se ne igra ni na našim pašnjacima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tako to radi šjor Ole.This is the first time a club team managed by Marcelo Bielsa has conceded six goals in any competitive match since his Newell's Old Boys side lost 0-6 to San Lorenzo in the Copa Libertadores in February 1992.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Realan rezultat ove utakmice je trebao biti 11:5 za United. Bez ikakvog pretjerivanja.
Leeds spuštenog garda, a najbolji dio Unitedove igre je tranzicija. Unitedova odbrana uvijek zrela za 3+ kada ih neko napada.
Leeds spuštenog garda, a najbolji dio Unitedove igre je tranzicija. Unitedova odbrana uvijek zrela za 3+ kada ih neko napada.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Shots(On Target)
26(14) : 17(3)
Ball Possession
41% : 59%
"Bolji tim je izgubio" - Makaš
26(14) : 17(3)
Ball Possession
41% : 59%
"Bolji tim je izgubio" - Makaš
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
NBA
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Labilni razvalio.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Radit ce autizmi kad ih Sociedad za koji mjesec raskuje i oduci od fudbala 

Igraci Leedsa su, izuzetak mozda dvojica, rang donjeg doma Championshipa, mozda i League 1. Dakle grcevita borba za opstanak. Sto znaci da je svaka Bielsina pobjeda ili remi u Premier ligi sa ovakvim amaterima zlata vrijedna.
Cuj pljuvati Bielsu radi ovoga... Ovo i jeste neka realnost koja se zbog njega rijetko desava.
Cuj pljuvati Bielsu radi ovoga... Ovo i jeste neka realnost koja se zbog njega rijetko desava.
Pa da realnost je uvijek bila da Manco kuje Leedsa.
Citavu sezonu rijeci hvale za Leeds, Bielsa ovo ono, Leeds ovo ono.. Ovi izgube 6 2 od Uniteda, odmah ekipa za championshipa. Zadnje mjesto realnost
Koji licemjeri na ovom pdfu, za ne povjerovat
Citavu sezonu rijeci hvale za Leeds, Bielsa ovo ono, Leeds ovo ono.. Ovi izgube 6 2 od Uniteda, odmah ekipa za championshipa. Zadnje mjesto realnost

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Niko ne vadi statistike na ovoj temi koliko Unitedovci nakon par dobrih rezultata.
Pa logicno, kad su losi rezultati vadimo ih na nasoj temi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Treba i arsenal dati sansu arteti. Vidite kako je united bio strpljiv sa oleom pa razvalise leeds.
Ali bukvalno to je opis Olea otkad je preuzeo ekipu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ne samo njega nego i Artete i Lamparda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Što se mene tiče, Ole out može večeras. 90% navijača Uniteda zna da on nije taj koji treba da vodi United.
Od cirkusanata na terenu, jedni oko ''Pogba Out'' imamo konsenzus na svim Unitedovim forumima.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Norveški pecar barem bilježi kakve takve rezultate, vidno je poboljšao Rashforda i Martiala dok naš Smradteta nije u stanju minimalne rezultate izvlačiti.
Norveški pecar je Ferguson za ovog zalizanog smrada.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino