nije mi danas rodjendan nego 31.2 ovo je samo radi furanjaharry_90 je napisao/la:Nemoj ga danas dirati,rodjus mu jeEdinTM87 je napisao/la:ne ide ti ni pravopis

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nije mi danas rodjendan nego 31.2 ovo je samo radi furanjaharry_90 je napisao/la:Nemoj ga danas dirati,rodjus mu jeEdinTM87 je napisao/la:ne ide ti ni pravopis
aka_alfa je napisao/la:nije mi danas rodjendan nego 31.2 ovo je samo radi furanjaharry_90 je napisao/la:Nemoj ga danas dirati,rodjus mu jeEdinTM87 je napisao/la:ne ide ti ni pravopis
ovaj se fakat glupira i bezveze truje forumaka_alfa je napisao/la:nije mi danas rodjendan nego 31.2 ovo je samo radi furanjaharry_90 je napisao/la:Nemoj ga danas dirati,rodjus mu jeEdinTM87 je napisao/la:ne ide ti ni pravopis
imam ja al ti nedamEmir_ZENICA je napisao/la:imal itko na chatu 2km kredita...hitno mi treba..Hvala !
Prije ces na bingu dobit jack pot,nego da ti neko posalje 2 km kreditaEmir_ZENICA je napisao/la:imal itko na chatu 2km kredita...hitno mi treba..Hvala !
imam ja na mobitelu,na chatu nemamEmir_ZENICA je napisao/la:imal itko na chatu 2km kredita...hitno mi treba..Hvala !
2.0 3876.......Emir_ZENICA je napisao/la:imal itko na chatu 2km kredita...hitno mi treba..Hvala !
Wolverine je napisao/la:jao boze koji trol
nemam fejsbukUnica_Liverpool_ je napisao/la:komšija, imaš facebook da vidim možda te znam
imas li profil na facebookuWolverine je napisao/la:nemam fejsbukUnica_Liverpool_ je napisao/la:komšija, imaš facebook da vidim možda te znam
Emir_ZENICA je napisao/la:Pasha druze sretan rodjendan i sve najbolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.