FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2009, 22:05

Jbg onda je do mene ja sam cuo da je u nocnom,a i to posto se samo zadnja dva igraju u istom terminu,a ne tri kako je receno...nekako mi je logicno bilo i zbog prenosa i zbog raje da stave u 20H al eto ne razmisljaju svi isto jebla ih sigurnost 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2009, 22:47

Da se ne zaboravi...

Ovo je ono sto MI imamo, a oni nemaju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 maj 2009, 23:01

tako je lavov4lfc...i ja nekad pratim te omladince....zeljo i sarajevo daleko najjaci...u zelji imaju 3-4 extra ono bas extra igraca a jedno 5 ih je stela mrtva...9 A.Hodzic (kapiten),18.Bajic (Baja ga zovu) ,10.Hota i 8.Cerimagic (poznatiji ko Suter)...u njihovoj ligi najlosija Bosna Sarajevo al sta ces zajebali djecu mjesto da ih stave medju slabije oni u najjaca al i oni se stele lagano...

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 04 maj 2009, 11:00

drop je napisao/la:
niccolo je napisao/la:
Gistro_Bancho je napisao/la:jadno...

meni je kao navijaču čelika teško gledati onakvog želju, mogu misliti kako je vama....

nadam se da će doći bolja vremena i za vas, jer kada pogledam današnjeg želju vidim svog čelika prije dvije tri godine...

moja poruka vama je :

sveće biti i proći ali ime kao što je željo će uvijek ostati

valjda će se skontati nekad da ovakva liga nikom ne treba i da treba liga od maximalno 8 klubova da se igra

a ove kvazistručnjake kakav je ovaj hotić treba vratiti pod kamen ispod kojeg je izmigoljio

Pozdrav iz Zenice
haj dobro htio si ispasti fin, korektan, ali brate ne kontam te celik ima 2 boda vise od Želje, znaci prema tebi je strasan uspjeh sto celik ima 2 boda vise nego sto je imao prije dvije tri godine!? po tebi kao doslo do strasnog progresa. ne razumijem.
upravo to i ja želim naglasiti...jebote,ljudi imaju dva boda više od Želje ali eto imaju vremena da se sa nama bave i da nas žale...ko biva oni su nešto jaki,mnogo jaci od prije 2-3 godine.
Razumijem da smo svi mi i da ste svi vi navikli da Željo dominira ovom ligom,ali sad smo u qurcu,teška kriza i ne ide...kad ce krenuti sa ponovnom dominacijom ostaje da se vidi,ali sad se suzdržite od glupih komentara ako nemate šta pametnije reci.

Nemam šta naglašavati da je Čelik trenutno bolji klub od Želje, to je činjenica i samo neobjektivna budala to može poreći. U svakom pogledu je Čelik organizovaniji i bolji klub od Željezničara počevši od infrastrukture, kadra, finansija, tabele... svega. Nije mi jasno šta se furate kad nemate pokrića i odmah da kažem mojnete mi sad sranja tipa newcastle, videoton i sl. to je nekad bilo sad se spominjalo. Mogu i ja pričati o pobjedama Čelika protiv Fiorentine, Chelsea itd. Toliko o tome, a to nije bio cilj mog posta da se prepucavam. Šta se koji qrac odmah ljutite? Ja samo kažem da nikad lošijeg Želju nisam gledao i da je jadan, nisam ja rekao da vi sada trebate prestati navijati za svoj klub, nego samo konstatujem činjenično stanje i izražavam svoje žaljenje zbog toga. Ako je to vama uvredljivo, onda ****... Ja da sam se htio naslađivati ne bih onako pisao post. Na kraju krajeva, ne mogu ja više voliti neke široke, zrinjske, modriče ili laktaše od želje ili da preformulišem ne mogu ja više ne voliti želju nego pobrojane.
Vidim da se i vi uklapate u lošu igru svog kluba, pa i vi loše igrate...
Jadno!

i da, zaboravih reći imamo dva boda više ali imamo neuporedivo bolju igru i ekipu od želje. Nisu bitna dva boda, bitna je igra. Može Čelik sve i jednu tekmu pobijediti ali ako nije bilo igre, odnosno ako je pobjeda na "silu" (kao što sloboda već 15 godina pobjeđuje) cijeli stadion će ih opet izviždati.

Pozdrav svim ljudima zdravog razuma!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 maj 2009, 11:42

Beze napadate lika..Mudro zbori, i koliko sam primjetio nije zlonamjeran..za divno cudo,jer za celik navija :D

Ma znamo mi to sve moj pasa, i samo se nadamo da ce se nesto promjeniti..Pa da opet zadnje kolo na Grbavicu dolazi Celik, da dobijemo 2:1, i slavimo titulu do kasno u noc,da nam Tifa pjeva Grbavicu,...a et', vi budite drugi.. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 04 maj 2009, 11:47

A_d_0 je napisao/la:tako je lavov4lfc...i ja nekad pratim te omladince....zeljo i sarajevo daleko najjaci...u zelji imaju 3-4 extra ono bas extra igraca a jedno 5 ih je stela mrtva...9 A.Hodzic (kapiten),18.Bajic (Baja ga zovu) ,10.Hota i 8.Cerimagic (poznatiji ko Suter)...u njihovoj ligi najlosija Bosna Sarajevo al sta ces zajebali djecu mjesto da ih stave medju slabije oni u najjaca al i oni se stele lagano...
ti momci sto si ih nabrojao i jos momak sa brojem 20(nez. mu ime) u odbrani odlican .....
Steven GERRARD

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 04 maj 2009, 14:42

Ev nesto mi pade napamet, kad su nam poceli prosipati pricu o podmladjivanju ekipe koja ce harati ligom kroz godinu-dvije, govorim o vremenu R. Ninkovica tj od te sezone. Da se ostalo dosljedno toga, kakvu bi sada ekipu imali, ev mog idealnog tima, malo nerealno al haj :)))

Baotic

Jahic Memisevic Bajic Hrkac

M. Beslija Simic Pelak Vladavic

Stilic

Dialiba
Skripi lijevi bek malo :))
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 04 maj 2009, 17:03

djeca su nam na veoma jakom turniru u francuskoj osvojili drugo mjesto...extra plasman i mogu samo ponoviti da nam je skola fubala extra...inace,turnir se odrzava vec 12 put zaredom i ucestvovalo je 11 ekipa iz 5 zemalja...
Svi rezultati:

ŽELJEZNIČAR - LE CHESNAY 1-0
ŽELJEZNIČAR - V. GRESSE 3-1
ŽELJEZNIČAR - DOMENE 3-0
ŽELJEZNIČAR - GF 38 1-1 (penali 4-1)
ŽELJEZNIČAR - EL PROGRESO 0-1

Bravo djecaci ! 8-)
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 04 maj 2009, 18:23

Baotic

Jahic Memisevic Bajic Hrkac

M. Beslija Simic Pelak Vladavic

Stilic

Dialiba
Skripi lijevi bek malo :))[/quote]
mozda kuduzović,sad je u slobodi,njega je greška na derbiju ukopala,a,nije loš

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 04 maj 2009, 19:01

nikad neces biti sam
mi smo tvoji sinovi...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2009, 19:27

Ova djeca će za par godina bit prvotimci i činit će jak klub. Na mladima klub ostaje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 04 maj 2009, 21:35

el-fighter je napisao/la:Ova djeca će za par godina bit prvotimci i činit će jak klub. Na mladima klub ostaje.
Daj Boze, do sada je praksa uprave bila da tjera mlade i perspektivne igrace iz naseg omladinskog pogona a dovode se mladi i neprovjereni igraci iz drugih klubova,najbolji primjer mujkanovic...solidan je on,ali sigurno je bilo i sada ima igraca boljih od njega na toj poziciji koji ne dobivaju priliku iz nekih nama nepoznatih razloga...samo u ovoj sezoni otjerano je nekoliko extra talenata koji ce u buducnosti biti drama dobri ali jbg....dzeko nek nam bude najbolji primjer,pa stilic je otiso za male pare,dialiba,jahic,vladavic...svi otisli za crkavicu a sada samo jedan od njih vrijedi ko nase pola lige....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 maj 2009, 22:09

el-fighter je napisao/la:Ova djeca će za par godina bit prvotimci i činit će jak klub. Na mladima klub ostaje.
Tesko buraz, vidis li da su i ovi menadzeri skontali da je Zeljo riznica talenata, pa nam sve odvedose vani. Pola reprezentacije je iz Zeljeznicara.
Voli te tvoje Sarajevo.

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 04 maj 2009, 22:12

znal iko u koliko je 100% derby...ocel biti nocna?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 maj 2009, 22:16

neOX je napisao/la:znal iko u koliko je 100% derby...ocel biti nocna?!
17:00 - Direktan prenos na BHT.
Voli te tvoje Sarajevo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 maj 2009, 22:27

HARISXXL znas li gdje je igrao mujkanovic??..u FAMOSU strasnom...i to kazu da je i tamo JEDVA izborio mjesto i pljus et ga u zelji ;) ...pare cine cuda...

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 04 maj 2009, 22:42

mujkanovic je igrao u nk tuzla, pa je dosao u zeljo sad u subotu odigrao je dobro ;)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 04 maj 2009, 23:18

enzo je napisao/la:nikad neces biti sam
mi smo tvoji sinovi...
ne kvari ljudima temu i idi na NK Čelik

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 04 maj 2009, 23:28

ZOI1984 je napisao/la:
enzo je napisao/la:nikad neces biti sam
mi smo tvoji sinovi...
ne kvari ljudima temu i idi na NK Čelik
kakav celik pametnice u fazonu i nisam trazio instrukcije

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 04 maj 2009, 23:37

Virtu4l je napisao/la:
neOX je napisao/la:znal iko u koliko je 100% derby...ocel biti nocna?!
17:00 - Direktan prenos na BHT.
ok ...hvala qmee..:D:D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, 7republictz, Google [Bot], mavi i 31 gost.