eto ga jest napučio usne ko da se slika za profilnu na fejsu
Haj nek vam je sretno al opet mislim da nece bit nista bolji nego Rumenko
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
eto ga 
Smijesne.muXmania je napisao/la:kakve su ovo špekulacije o povratku Murinha?
kakve, gdje, šta, kad?muXmania je napisao/la:kakve su ovo špekulacije o povratku Murinha?
i meni je bilo na prvi pogled smiješno, ali njegov agent je izgleda u Milanu i razgovaraju o mogućem povratku, ne znam koliko je tačno jer sam pročitao ovo na Goal.com, a oni su skoro pa tabloid... provjeri sam!Nail for Real je napisao/la:Smijesne.muXmania je napisao/la:kakve su ovo špekulacije o povratku Murinha?
ma nista specijalno,pitali njegovog agenta o povratku Moua u Inter,on izjavio sve je moguce...ne sad,nego u buducnosti.muXmania je napisao/la:kakve su ovo špekulacije o povratku Murinha?

oo svaka castmaterazzi je napisao/la:23.01 je utakmica u udinama . udine - inter , ako ima neko zainteresovan za odlazak na tekmu da mi se javi na PP

postoji ponuda preko inter kluba ciji sam clan za ovu tekmu pa zelim to da iskoristim a i najbilza je destinacija i financiski najpovoljnijasarajlija89 je napisao/la:oo svaka castmaterazzi je napisao/la:23.01 je utakmica u udinama . udine - inter , ako ima neko zainteresovan za odlazak na tekmu da mi se javi na PP![]()
![]()
naredne sezone aBd idem gledati Derby d'Italia na novom stadionu...a prvenstveno zbog alexa,posljednja sezona i posljednja prilika da ga vidim u dresu Juventusa uzivo....
A sto si se za ovu tekmu odlucio??? Hoces jos neku ici???
Nije nesto atraktivna utakmica sa Udineseom,jos na njihovom stadionu...a i poznato je da vam Udinese ne lezi...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.