Da ne bi preko 50% igrača polusezone bilo iz Sarajeva.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 dec 2020, 11:09Kako to da mega talenta Đokanovića nisu uvrstili tim polusezone?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
- Kontakt:
Zasto izbacise onda najskupljeg i najpotentnijeg?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- feniksptica
- Kontakt:
Tuzno je kad u zivotu moras pljuvat jedno dijete da bi se osjecao bitnim. Strik muda stolica i lagano stari, odradi to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Iz Željezničara i Veleža su ova dva (Bekrić i Radovac) jedini koji su mogli uletiti u ovaj tim. Mislim da se svi slažemo da su Đokanović, Pejović i Sušić kvalitetniji od njih. Još Bekrić nije ni imao neku minutažu (to što je odigrao bio je dobar), haman kao Sušić koji cijelu sezonu muku muči sa povredama.
To je moje mišljenje, možda nisam u pravu.
Todorovic od pocetka protiv Gorice.
Btw, Jovicic

Btw, Jovicic

tz tz tz tz tz tz
Veceras na Arena Sport 4 Porto protiv Nacional. Da vidimo hoce igrati Danilovic.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Stevanović zabio gol i posle ga nema u zapisniku tri utakmice 
Ne spomenu niko, Rondić zabio prekjučer prvijenac za Slovan iz penala. Prevljak, Turkeš, Kodro, Đurić (zabijali ove sezone), Bajić, Hodžić, Koljić... Uglavnom svi naši napadači šutaju penale, Džeku i Demirovića to ne zanima. 

Njih dvojica i bez penala glatko u prvih 11 repke:-)
Imam neki osjecaj da dzeki bas treba neko poput demirovica na terenu da radi sve ono sto dzeko nikad nije i nece...u toj kombinaciji bi i dzeko mogao jos 5 godina lagano:-)
Kad vidis ovaj spisak napadaca iznad, svi se nekako cine kao dzekina zamjena na spisku, jedino hodzic demiroviceva.
Imam neki osjecaj da dzeki bas treba neko poput demirovica na terenu da radi sve ono sto dzeko nikad nije i nece...u toj kombinaciji bi i dzeko mogao jos 5 godina lagano:-)
Kad vidis ovaj spisak napadaca iznad, svi se nekako cine kao dzekina zamjena na spisku, jedino hodzic demiroviceva.
Krila su se probudila ali i dalje ništa na desnom beku, Barbarez će na kraju morati opet zaigrati u zadnjoj liniji.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mateo Sušić, dok neko ne isplovi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vedad Radonja, Kadušić, Sušić, Cipetić, ali samo ako se pokazu kako treba u klubovima i reprezentaciji.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Cipetic ne smije nikad vise dobiti poziv. Radonja nije jos ni bio na klupi nista od njega. Kadusic igra za klub koji nije bolji od Veleza ili Tuzla City.
jedino Susic ali nema on nikoga da ga po portalima gura. Susic, Gazibegovic i Dedic ne treba vise za sad.znam jos kako je Sinanportal pisao da Efendic treba da dobije poziv.
samo jos Memija fali
jedino Susic ali nema on nikoga da ga po portalima gura. Susic, Gazibegovic i Dedic ne treba vise za sad.znam jos kako je Sinanportal pisao da Efendic treba da dobije poziv.

samo jos Memija fali

- katalinski
- Kontakt:
Zanimljiva U-23 selekcija bi se mogla sastaviti.
Nadati se da ce neko iz u-21 vec u narednom ciklusu zaigrati za A tim. Nekako uvijek na jednoj ili dvije pozicije nedòstaju igrači.
Nadati se da ce neko iz u-21 vec u narednom ciklusu zaigrati za A tim. Nekako uvijek na jednoj ili dvije pozicije nedòstaju igrači.
Ajvatar
moj dzeko, i djuric ima damu da uzme bitan penal a malo prije sa klupe usao:-)
Pitanje za forumasa @miske ili tako nesto: Zasto napada savez i selektora zbog nepozivanja Nalica u repku??? Pa taj lik ima !!! 26 % !!! odigranih minuta za klub hahahaha
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
-
- Kontakt:
Prcko ulazi samo protiv jakih ekipa
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedan inteligentan hordaš koji poštuje sport koji se zove fudbal i jedini zdravi razum na forumu.Postavite Tataru onda cijenu 5 miliona Eura kad je takav kvalitet, mozda ode za jedno 4 milje. Njegova realna vrijednost je 150.ooo Eura, ali ni za te pare ga nece kupiti niko u regionu. Realnost je druga turska liga, sad je i Kina otpala jer ni oni vise ne placaju kao ranije da kupuju sve zivo za ogroman novac.
U klubu vidim Pidru kao dobar potencijal za jedan nivo vise, Djokanovica, Rahmanovica kad ne bi bio prehlada u glavi, malog Salcina kad bi ga neko uzeo u ruke da se pravilno razvija, Kovacevic je kikser, a jedini pravi kompletni skolovani fudbaleri su Tino i Milicevic u Fk Sarajevo. Ostalo je sve buranija, na ho- ruk. Fanimu je ovo vrh karijere, on nikad nece moci bolje. To je tako kad skinete ruzicaste naocale sa ociju i stvari vidite onakvima kakve stvarno jesu. Ako bude pameti i dovoljno hrabrosti od strane uprave i financijera kluba, Sarajevo vidim kao redovnog ucesnika grupa u europskim takmicenjima vec za 2-3 sezone. Sad nastavite, jer vidim da ovdje vrijedi i postuje se misljenje samo ako si jedan od mase, a ja to nikad nisam zelio biti-klimoglavac.
Gromada od čovjeka

⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 34 gosta.