2. Ako bas mora

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako,BernardBarnjak
Ne mora.
Poslaću ti link za ligu u PP, pa se pridruži u ligu.
Ma vratiti na jedno iduće godine, ali jbg ove sezone morati će biti i pozitivnih na koronu, i "povreda" od sedmicu i slično da se odmori
Je li moguce ubaciti, ne znam da li moze uopste, da igraci se mogu ubaciti do 12 ujutro recimo za taj dan da budu aktivni. Mislim da je do sad bilo do 8-9, a realno ko ce tad ganjati FA
Moguće je, mi u prvoj možemo igrače ubacivatipred sam počela utakmice. Tako da neki u nedelju u 23h znaju praviti po dvije izmjeneJHam je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:30Je li moguce ubaciti, ne znam da li moze uopste, da igraci se mogu ubaciti do 12 ujutro recimo za taj dan da budu aktivni. Mislim da je do sad bilo do 8-9, a realno ko ce tad ganjati FA![]()
ako se bude stavljalo na glasanje i ja sam zaJHam je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:30Je li moguce ubaciti, ne znam da li moze uopste, da igraci se mogu ubaciti do 12 ujutro recimo za taj dan da budu aktivni. Mislim da je do sad bilo do 8-9, a realno ko ce tad ganjati FA![]()
Bilo je moguće bilo šta, da si to pitao do petka, pa da stavimo na glasanje.JHam je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:30Je li moguce ubaciti, ne znam da li moze uopste, da igraci se mogu ubaciti do 12 ujutro recimo za taj dan da budu aktivni. Mislim da je do sad bilo do 8-9, a realno ko ce tad ganjati FA![]()
Yahoo chata i ovdje.AlphonseKauders je napisao/la: ↑18 dec 2020, 10:00pitanje - hoćemo li i preko čega ćemo komunicirati: yahoo aplikacije ili discorda?![]()
Kakva ti je ekipa, jesi zadovoljan?
Nisam nimalo. Birao kao 11. Sve najbolje zvijezde već otišle, a i oni koje sam zacrtao otišli usout.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.