Jeste, ja sam nezadovoljan zivotom pa hetujem jednog Musu

Vjerovatno sam bio i nezadovoljan kada sam se podsmijavao onima koji su pricali da Musu treneri ne vole i da ce biti bolji od Doncica.
Zivi bili, pa vidjeli gdje ce zavrsiti. Kao sto sam rekao, u NBA nije ni igrao, a u Evropi nije nista uradio da bi zaradio reputaciju za Eurolige. Treba biti malo realan i gledati ko je zavrsavao iz NBA prosle godine u Euroligi. Mack, Monroe, Acy, Mirotic, Wesley Johson, Stauskas, Abrines, Koufos, Delaney, Mike James i slicni, a on je opet nivo ispod njih i igracki, i iskustvom i reputacijom. Na sve to vecina rostera je formirana i timovi uglavnom na njegovim pozicijama imaju strance.
A sto bi to bilo lose i neocekivano da zavrsi u ABA ligi? Ako je Miskov, ne bi mu bilo prvi put da rehabilituje neciju karijeru i da stavlja nekog u izlog preko Mege. Dobio bi loptu u ruke i bio bi glavni igrac uz Petruseva. Sto bi bilo neocekivano da dodje u Cedevitu koja je EC tim i borice se za ABA ligu?
Sto rece @bombay, dobro ti potcjenjujes EL, a cini mi se da je ni ne pratis previse.