I ti nasao kesu pitati ozbiljno da ti odgovori. Neki dan sa toliko entuzijazma laprda za akademiju, Barca i Ajax da mu pozavidi, da ne pricam o St.Etienu, Lyonu i drugim klubovima.
A jesu poletili za De Scigliom
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
I ti nasao kesu pitati ozbiljno da ti odgovori. Neki dan sa toliko entuzijazma laprda za akademiju, Barca i Ajax da mu pozavidi, da ne pricam o St.Etienu, Lyonu i drugim klubovima.
Pa ova je rasprava i krenula zbog izjave o nekoj vasoj akademiji?Padovan je napisao/la: ↑21 dec 2020, 20:08Primavera Juventusa sluzi za peglanje knjiga, to su sve igraci koji zavrse u klubovima Serije A ili Serije B, ili u razmjenama za neke druge koji ce Juventus dalje slati po posudbama itd.
U zadnje vrijeme se malo vise daje sansu, ali nema tu nekog velikog talenta, s tim da Juventus ima i drugi tim i u tom je segmentu ispred ostalih klubova, od toga bi moglo biti plodova ako bi usli u Seriju B, ali to je projekat tek u pocetku.
Cinjenica je u Italiji malo igraca dobije sansu iz Primavere u prvim timovi, vecinom zavrsavaju u trampama, sve to tu negdje.
Pa Šiljkan ti se naigrao u Juventusu jbt
Ma sve 5 samo ti kazem sta je izjavio,a zato je ovaj i pitao onako ozb koga je to izbacila vasa akademija,na sto ovaj nije odg.Padovan je napisao/la: ↑21 dec 2020, 20:39Ma ja nisam ni citao oko akademije, jer Gigi ovdje ako je u raspravi tu nema diskusije ode to daleko, nego sam samo pisao za velikog strucnjaka i prognozera (ovaj clana uprave Milana) da ponovo pocinje po starom Calabrija-Cuadrado, a svake sezone na kraju hladan tus.
@Beduin je pitao za misljenje pa sam napisao o Primaveri.
A pazi, daleko je on od nekog kvaliteta al' opet je uspio napraviti kakvu takvu karijeru.
To vec ima smisla i logike, jer nekako moras nivelisati i neki dinar ustinuti. Nego sam prebacio na sprdacinu jer po ko zna koji put potencijalna ovogodisnja kanta se izofirala dizanjem akademije u nebesa i onda nikome nije znao odgovoriti (kao sto si evo ti), nego kopirao link stranice akademije. Zamisli to bolan, kopiras link u fazonu "vidis da imamo akademiju".Padovan je napisao/la: ↑21 dec 2020, 20:08Primavera Juventusa sluzi za peglanje knjiga, to su sve igraci koji zavrse u klubovima Serije A ili Serije B, ili u razmjenama za neke druge koji ce Juventus dalje slati po posudbama itd.
U zadnje vrijeme se malo vise daje sansu, ali nema tu nekog velikog talenta, s tim da Juventus ima i drugi tim i u tom je segmentu ispred ostalih klubova, od toga bi moglo biti plodova ako bi usli u Seriju B, ali to je projekat tek u pocetku.
Cinjenica je u Italiji malo igraca dobije sansu iz Primavere u prvim timovi, vecinom zavrsavaju u trampama, sve to tu negdje.
Romagnoli aka Mirabelli je opet preskocio terapiju. Sinoc je pisao i da je on Isus i da je kresao Mariju Magdalenu, al je editovao post ujutro kad je popio tablete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.