Postao/la Felixians4 » 21 dec 2020, 18:56
Ja sam upravo ovakav paket pred koji tjedan sebi u glavi složio(moj drug clutch može potvrditi) i na jednom hr forumu. Fit? Dovoljno je reći - tandem dva genijalna napadača koji kroz p&r s puno slabijim partnerima su praktički držali napadački svoje ekipe u vrhu. To bi budimo realno bilo nezaustavljivije od Curry-Draymond kombinacije.
Vjerojatno bi stigli i Tucker,možda House. Obranu bi pokrili Gary,PJ i Millsap,još ako ostane barton,imaju izvrsnu 6.opciju i Morris,Campazzo,Dozier ko kreatori s klupe koji redom nisu minus defenderi. CONTENDER za sljedeće 2 sezone, a onda što bude. Karnišovas je ošo, mislim da bi trebali i Malonea maknuti.
No s druge strane, apsolutno imaju blistavu perspektivu, a u preseason su izgledali jako moćno i nadahnuto,podsjećaju masu na warriorse 2014.
Jamal mislim da može više uraditi neki skok na superstar level da će npr.ikad biti rang irvinga,lillarda,hardena pa bjerujem da neće biti ni ispred younga,moranta,bookera... mada,kad gledaš playoff,on i mičel su najjači haha,odluak je delikatna. A Porter je totalna lutrija,odabran baš na rubu iste,rizik totalni, odaje naznake da može biti ludo svestran scoers s winga, no ako ne bude više od toga(branič,iso,razigravač) , onda može biti "tek" obični all star i ne vidim da je to dovoljno za tron pokraj ove konkurencije.
Dakle, ako je ovo lažni trač, ok, apsolutno pozdravljam da pokušaju s ovom daleko najdubljom i najintrigantnijom mladom jezgrom(nisam naveo bola), no također, harden-jokić + iskusni specijalisti i jasna ambicija, muda do poda i sretno.
U slučaju neuspjeha svi bi im se rugali,harden i jokić prvi bi bili na udar,pogotovo brada čiji legacy bi bio srušen i suviše, no isto tako, što ako ovako ostanu uvijek kratki i simpatični,a netko ubode s bradonjom titulu? zato i jest zanimljivo...
Hajde,Bene Simmonšelo,nemoj ne iskoristiti dar