Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ko god dođe a da nije barbarez imat će probleme u svlaćionici.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Barbarez je ako ništa neko ko je ovu reprezentaciju zadužio kroz svoj odnos prema dresu i maksimalno zalaganje na terenu, čovjek je igrao stopera kad je zatrebalo bez prigovora, bio je primjer lidera i kapitena. U konkurenciji sa ovim domaćim kvazi stručnjacima kojima je i danas najveći uspjeh to što su vodili Želju ili Sarajevo prije bi dao šansu njegovom igračkom iskustvu na najvišem nivou nego njihovom trenerskom iskustvu na amaterskom nivou.
-
- Kontakt:
Barbarez je za mene idol bio i kao igrac ce mi biti uvijek vrh , ali ovo lobiranje preko igraca je ofirno. Malo je cudno 10 godina bez posla i odma selektor , glupo ali eto.
On lobira preko igraca jer nema podrsku u savezu i to je to...
On lobira preko igraca jer nema podrsku u savezu i to je to...
Ma ne lobira on, vec se kod igraca javlja onaj isti Patriotizam kao i kod nas, ponesu ih emocije. Ipak bi i oni zeljeli da ostvario nesto sa repkom, bar neki od njih?
Jel ovo emir97 negoduje sto igraci nisu za babu Husrefa
sad ce mu notifikacija doci...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Dan D. Da li danas odluka pada? Nadam se da hoće, jer prolongiranje ove situacije samo stvara veću nervozu kod svih.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad se Miske i Spaha otrijeznu sa derneka mozda odluka i padne. Naravno ako ćemo slijepo vjerovati da oni imaju ikakve veze sa donosenjem konačne odluke o selektoru.
A dobro su nas izvarali cirkusanti i šibicari iz saveza.
Eno viđam Pjanić i ostali komentarišu po IG-u, mahalanje i teferičenje se nastavlja kod kvazi profesionalaca.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Naravno da krece mahalanje sa tim dvojcem u savezu, to pojedini igraci i jedva cekaju. Kolaci, baklave ovo ono. Sad ce njima Spaha obezbjediti i lov na divlje svinje...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 dec 2020, 08:38Kad se Miske i Spaha otrijeznu sa derneka mozda odluka i padne. Naravno ako ćemo slijepo vjerovati da oni imaju ikakve veze sa donosenjem konačne odluke o selektoru.
A dobro su nas izvarali cirkusanti i šibicari iz saveza.
Eno viđam Pjanić i ostali komentarišu po IG-u, mahalanje i teferičenje se nastavlja kod kvazi profesionalaca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kako tvrdi naš izvor, u proteklim danima dva najbitnija čovjeka u bosanskohercegovačkoj fudbalskoj vladi, Elvedin Begić i Vico Zeljković, obavili su nekoliko razgovora i navodno su postigli dogovor prema kojem će Zeljković odustati od pokretanja pitanja smjene Komiteta za sudije, koji će danas podnijeti izvještaj IO, a kojeg je prije nekoliko dana otvoreno najavio. S druge strane će dobiti mogućnost da upravo on kao budući predsjednik imenuje novog selektora. Ali, pod uslovom da to ne bude Petev. Neslužbeno, Zeljkovićev izbor će biti jedan od dva srbijanska stručnjaka, Mladen Krstajić ili Milovan Rajevac.
Cirkus, ali ništa novo.
Cirkus, ali ništa novo.

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Bolje Petev nego Krstajic ili Rajevac , ali ok
- Chapman1886
- Kontakt:
Ovi u savezu su pritjerani u cosak oni nemaju ideja ni vizije koga imenovati nek nam je bog u pomoci.
Posto od reprezentacije nema nikakvog hajra na vidiku u narednih 20 godina, najbolje bi bilo nekog domaceg staviti za selektora pa da se bar malo poguraju igraci iz PLBiH, ne moze sigurno biti gore nego sto je trenutno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- feniksptica
- Kontakt:
Ludilo traje od septembra/oktobra 2014e.

15.10.2013.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A da, za ovu reprezentaciju bi bilo pogubno da se okrene domacem prvenstvu i prekine niz odlazaka na velika takmicenja koji traje jos od Japana i Juzne Koreje 2002.
15.10.2013.
Vico neće smijenit komitet suđenja a za uzvrat će mu Begić dati podrsku oko izbora novog selektora a on zeli Krstajica ili Rajevca
Oj sapunice majko mila
Oj sapunice majko mila
mosa lošmi stićko tit-ula!
- f0rest1946
- Kontakt:
Hadzibegic potvrdio na N1 da ce Barbarez biti Selektor