Dajte mi nick ili podatke u pp nekog ko zeli da se uclani, poslat cu mu ovaj poklon clansku. Moze?zagor1987 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:44Pisali su neki o tome mada se svi ucutali. Nije puno a neke bi obradovaliPeakyBlinders je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:30Jest da nije neka lova 20KM, ali bi dobro bilo, ako neko nema, a zeli da se uclani da mu se uplati. Mozda neku akciju da pravimo.feniksptica je napisao/la: ↑22 dec 2020, 09:48
A kad napisem treba nam napadac tad me ignorisete cc. SeJata novog sl godine hocu.. cupru
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- robertkosar
- Kontakt:
I Zgembo i Zgembo je nestao

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Nek Mortonto organizuje il nek se dogovori mislim da je tako najbolje
Moze...@mortemHZ samo javi sta i kako, odmah reagujemo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Isto i meni nek se javi, naci ce se neka cvancika viska. Nije nikom bajno, gadno vrijeme. Imam 4-5 momaka koji imaju porodice, jedino oni rade, nisam ih nista pitao, ali bi ih dobro bilo razveselit ono anonimno. Sto je najvaznije 100% zive Sarajevo.
ORIGINAL 1987
To je ekstra uglavnom sa Mortom treba vidjetPeakyBlinders je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:06Isto i meni nek se javi, naci ce se neka cvancika viska. Nije nikom bajno, gadno vrijeme. Imam 4-5 momaka koji imaju porodice, jedino oni rade, nisam ih nista pitao, ali bi ih dobro bilo razveselit ono anonimno. Sto je najvaznije 100% zive Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze ni Morto sve, a i treba razumjeti ipak je povelika odgovornost upravljati tako tudjim novcem. Svaka cast ko prihvati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dobar je to decko i ako mu crna boja nije dragafeniksptica je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:15Ne moze ni Morto sve, a i treba razumjeti ipak je povelika odgovornost upravljati tako tudjim novcem. Svaka cast ko prihvati
Almedin Ziljkić hm
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Amer Dupovac!
Načuo sam da bi mogao doletiti
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Samo u slucaju prodaje Tatara. Iako je, po mom misljenju, Tatar korisniji i bolji igrac po nas sistem. Ziljkic previse pegla loptu, a sigurno nije niti bolji realizator od Benje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Nie laz.
Svidja mi se to ako dodje. Kod nas je tu za rotacije ako zatreba i daje neku sirinu a oslabio si konkurenta.
Svidja mi se to ako dodje. Kod nas je tu za rotacije ako zatreba i daje neku sirinu a oslabio si konkurenta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Decko ima ugovor do 2022 godine, nismo ludi iskesirat za njega 500k eura
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Za rotacije umjesto Jukica
Sam je Emir rekao da nema para za igrace.
To nema šanse, ne plivamo u novcima da možemo platiti obeštećenje, koje sigurno ne bi bilo malo, za igrača kojeg ne vidimo u prvih 11. Na stranu što je po mom mišljenju Jukić dosta kvalitetniji od njeg.
Zar nije logičnije kad već plaćamo obeštećenje pronaći nekog napadača u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji koji bi odmah uletio u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ErosViverosViv, mnon46, MSOZ101, napoleon72, PeppermintSA, riki46, rimljanin90, Rodman, ubipara, Vanja8 i 82 gosta.