Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Samo da kažem da mrzim ove novinare oko kluba, ljudi bukvalno izlaze odmah drugi dan nakon što glasine počnu da negiraju sve.
Dajte pustite nas da se nadamo.
Dajte pustite nas da se nadamo.
Direktive iz kluba. Od dolaska Edwardsa naši novinari nisu imali breaking transfer dok gotovo sve nije riješeno. I rotiraju se kad će ko proglasiti "done deal".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tierney?Otelo je napisao/la: ↑22 dec 2020, 18:40Hvala, uspio samMokes je napisao/la: ↑22 dec 2020, 18:36Sorry na upadu. Ideš na editovanje prvog posta i na dnu imaš 2 izbora(ispod okvira u kojem se nalazi sadržaj posta), Opcije i Kreiranje ankete. I klikneš na ovu drugu opciju i onda uneseš pitanje u prvi red, a opcije jednu ispod druge. Možeš i štimati koliko hoćeš da traje anketa, određeno ili neodređeno, tj. 0.![]()
Potpis.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑23 dec 2020, 09:47Tierney?Otelo je napisao/la: ↑22 dec 2020, 18:40Hvala, uspio samMokes je napisao/la: ↑22 dec 2020, 18:36
Sorry na upadu. Ideš na editovanje prvog posta i na dnu imaš 2 izbora(ispod okvira u kojem se nalazi sadržaj posta), Opcije i Kreiranje ankete. I klikneš na ovu drugu opciju i onda uneseš pitanje u prvi red, a opcije jednu ispod druge. Možeš i štimati koliko hoćeš da traje anketa, određeno ili neodređeno, tj. 0.![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa Mane, lakat, da li je to najveći uspjeh ove sezone?
Nema te na temi Premier lige
Nema te na temi Premier lige
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto nova, ozbiljnija anketa.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Welcome
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cisto sumnjam da ce se dovoditi stoper. U posljednje vrijeme je sve vise i vise naznaka da je Klopp vrlo zadovoljan kako su Nat i Rhys odradili posao kada im je ukazana prilika.
Tako da, prije jula, ne ocekujem stopera.
Tako da, prije jula, ne ocekujem stopera.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Mislim da moramo nekoga dovest kako se ne bi hvatali za glavu u februaru ili martu kad krene LŠ. Na stoperima imamo Matipa kojem nikad ne znaš kad ce se povrijediti, nešto kao Sturridge, imaš jednog omladinca koji je do prije nekoliko mjeseci igrao u 4-5 ligi i ne znaš još koliko može, a sigurno ce griješiti jer je mlad i neiskusan, a Philips je bio na nekim posudbama, lutao i ne znamo ni koliko on može. Ono sto je odigrao bilo je korektno, ali pitanje je može li u kontinuitetu pružati partije. Druga dva, odnosno prvi stoperi teško da se vrate ove sezone. SuperFab je trenutno najbolji, a on je veznjak i vise bi ga tu volio gledati, na DMF. Da li ćemo iskeširati za nekog velike pare? Sumnjam, pogotovo u januaru, ali očekujem barem nekog. Idemo napast Fa cup i ligu, a sto da ne i Lš.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
@Prophet slicnog sam misljenja. I ja bih volio da se vec u januaru rijesi pitanje stopera na duze staze, al ne vidim da je to izvodivo. Kvalitet kosta, pogotovo u januaru, a Klopp ne izgleda kao neko ko ce uzeti neku drugu ili trecu opciju samo da bi zakrpio nesta. Na kraju krajeva, pokazao je na primjeru Dijka da je spreman cekati.
Kada su u pitanju stoperi, Liverpool je tu uvijek bio kritican sto se tice povreda. Gomez, Matip, Lovren... svi oni su znali odsustvovati i po nekoliko mjeseci, ali su ta odsustva bila ravnomjerno rasporedjena.
I naravno, razlika je ta sto DIjk nije propustio niti jednu jedinu ligasku utakmicu od dolaska, pa sve do povrede.
Sta mislite, jel puno i da se Depay dovede?

Origi svakako ide, a Depay izgleda samo 5mil.
Kada su u pitanju stoperi, Liverpool je tu uvijek bio kritican sto se tice povreda. Gomez, Matip, Lovren... svi oni su znali odsustvovati i po nekoliko mjeseci, ali su ta odsustva bila ravnomjerno rasporedjena.
I naravno, razlika je ta sto DIjk nije propustio niti jednu jedinu ligasku utakmicu od dolaska, pa sve do povrede.
Sta mislite, jel puno i da se Depay dovede?
Origi svakako ide, a Depay izgleda samo 5mil.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Depaya dovesti, platiti ga pet miliona, oživjeti karijeru i onda uzeti Barci 150 miliona za njega bez bonusa 
Ma da, Vvd nas je sjebao baš. Uz njega ko god da odigra biće dobar. Pa tako i Lovren, ali meni je nekako drago sto je otišao, pa makar se ovako krpili
Depay bi bio dobra opcija, ali očekujem da nas neko od ove trojice u napadu napusti na ljeto. Malo da se osvježi ekipa, a Depay bi donio energiju i glad za pobjedama, a dokazao se u Francuskoj, nosi Lyon zajedno sa Aouarom. Samo ne znam bi li ga prihvatili, ipak je nosio dres Utd
Depay bi bio dobra opcija, ali očekujem da nas neko od ove trojice u napadu napusti na ljeto. Malo da se osvježi ekipa, a Depay bi donio energiju i glad za pobjedama, a dokazao se u Francuskoj, nosi Lyon zajedno sa Aouarom. Samo ne znam bi li ga prihvatili, ipak je nosio dres Utd
Ja mislim da će dovest nekog za rotacije, ne mora to biti neko veliko pojačanje.
Let's talk about SIX baby!
FM 2021
To što se Depay dokazao u Francuskoj ne znači ništa, pa tamo se dokazao i Hatem Ben Arfa. Ne bih ja imao ništa protiv da on dođe, ali ga ne vidim kao člana prvih 11, niti bih volio da to i bude. Ako bi neko od trojke u napadu otišao, tipa Salah ili Mane, samo igrač njihovih kvaliteta dolazi u obzir, nikako rizik sa takvima kao Depay.Prophet je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:35Ma da, Vvd nas je sjebao baš. Uz njega ko god da odigra biće dobar. Pa tako i Lovren, ali meni je nekako drago sto je otišao, pa makar se ovako krpili![]()
Depay bi bio dobra opcija, ali očekujem da nas neko od ove trojice u napadu napusti na ljeto. Malo da se osvježi ekipa, a Depay bi donio energiju i glad za pobjedama, a dokazao se u Francuskoj, nosi Lyon zajedno sa Aouarom. Samo ne znam bi li ga prihvatili, ipak je nosio dres Utd![]()
@Fuerza, vala ako on dodje za ovu sicu i dokaze da moze igrati i na najvisem nivou, nema sanse da ga Klopp nece gurati.
Thiago, Shaqiri i Milner trenirali s ekipom.
Thiago, Shaqiri i Milner trenirali s ekipom.
Spamm
Spamm
Doneke se slažem za Francusku ligu, ali gledao sam ga i u reprezentaciji i bio je top 3 najbolja igraca skoro svaku utakmicu koju sam pratio. Depay ima odličnu statistiku u Lyonu, ali svojim načinom igre i kretnjama je taman za sistem Klopa. I Salah je došao kao onaj koji se prvo prosuo u Engleskoj i onda bio dobar u Italiji, a ti si ga vratio za 30 miliona i napravio od njega najboljeg strijelca u Europi. Sve je do sistema, a iz njega iskoči pojedinac kao Mo. Ne vjerujem da ce Liverpool u ovoj krizi iskeširati 90-100 miliona za Mbappea Ili nekog takvog, pa taman i prodali Manea/Salaha/Firmina, tako da je Depay za siću sasvim dobra opcija. Mada, ko zna sta ce nam Edwards spremiti kao iznenađenjeFuerza je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:36To što se Depay dokazao u Francuskoj ne znači ništa, pa tamo se dokazao i Hatem Ben Arfa. Ne bih ja imao ništa protiv da on dođe, ali ga ne vidim kao člana prvih 11, niti bih volio da to i bude. Ako bi neko od trojke u napadu otišao, tipa Salah ili Mane, samo igrač njihovih kvaliteta dolazi u obzir, nikako rizik sa takvima kao Depay.Prophet je napisao/la: ↑23 dec 2020, 14:35Ma da, Vvd nas je sjebao baš. Uz njega ko god da odigra biće dobar. Pa tako i Lovren, ali meni je nekako drago sto je otišao, pa makar se ovako krpili![]()
Depay bi bio dobra opcija, ali očekujem da nas neko od ove trojice u napadu napusti na ljeto. Malo da se osvježi ekipa, a Depay bi donio energiju i glad za pobjedama, a dokazao se u Francuskoj, nosi Lyon zajedno sa Aouarom. Samo ne znam bi li ga prihvatili, ipak je nosio dres Utd![]()
To bi mogla biti nova stavka za CV, kako Klopu tako i Edwardsu, još jedan igrač za bagatelu koji razvaljuje (ako bi razvaljivao).
Mada, neka nama za sad Salaha, Manea, Jote, Firmina koliko god mogu da budu ovako dobri. A kad dođe vrijeme za promjene na tim pozicijama ko zna kakva će situacija biti sa opcijama za transfere.
Sad je najbitnije riješiti štoperske pozicije iako trenutno to ne djeluje klimavo što se igre tiče, može da zagusti a da za transfere već bude kasno.
Mada, neka nama za sad Salaha, Manea, Jote, Firmina koliko god mogu da budu ovako dobri. A kad dođe vrijeme za promjene na tim pozicijama ko zna kakva će situacija biti sa opcijama za transfere.
Sad je najbitnije riješiti štoperske pozicije iako trenutno to ne djeluje klimavo što se igre tiče, može da zagusti a da za transfere već bude kasno.
A i vi ste smijesni
Depay bi u barsi bi sigurno imao zacementirano mjesto u prvih 11 a kod nas bi bio tek 5i izbor za te tri pozicije u napadu.
Bas ce igrac u primeu doci da sjedi na klupi + barsa ce mu dati platu da je krava ne moze pojesti
Depay bi u barsi bi sigurno imao zacementirano mjesto u prvih 11 a kod nas bi bio tek 5i izbor za te tri pozicije u napadu.
Bas ce igrac u primeu doci da sjedi na klupi + barsa ce mu dati platu da je krava ne moze pojesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.