Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Sta je sve Atic radio u mladim kategorijamabombaysaphire je napisao/la: ↑22 dec 2020, 12:17Toga se i ja pribojavam , Bosnić ga neće trpiti sigurno .AirRamiz je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:45ako ne ohladi glavu mogao bi vrlo lahko pokvarit atmosferu u reprezentaciji a onda se toplo nadam da se bosnic nece libiti da ga odstrani...ali hajde da ne prorokujem u naprijed, nadat se da je dosao pameti i da se nece k.urciti ili prosipat nezadovoljstvo sto je failo u nba
Qrčio se u mlađim selekcijama , ali su ga trpili zbog kvaliteta .
Ovdje su momci izborili plasman bez njega , atmosfera nije bila bolja od Nene ( to mi je Pašalić potvrdio ) , bojim se da je tu potijencalni problem ...
Iskreno se nadam da je malo smirio glavu , mada ne vjerujem .

A kako će on pokvariti atmosferu u reprezentaciji? To vi već unaprijed mislite da će igrati u ovom februarskom prozoru ili kontate da će pokvariti atmosferu za dvije godine na Eurobasketu
Žao mi ga je, ali tako je kako je, dobrim dijelom je i sam kriv što mu se ovo dešava mada i dalje mi je čudno zašto ovoliko svijeta likuje nad ovom situacijom. Kontam ja da je Musa qurčevit bez nekog pokrića, ali opet je dečko napravio nešto što neće 99% naših košarkaša i ima neko pravo da se qurči, ako ga ne možeš podržati radi tog stava, onda ne vidim razlog ni da se pretjerano likuje, kakav god da je naš je i to treba poštovati.
Njemu je u ovom trenutku najvažnija njegova glava, ako se ne sredi psihički bojim se da on ni u Sparsima neće praviti razliku, ako se u Europu vrati sa stavom "ma ovo sam ja prepišao, al' eto moram igrati..." što će u startu biti pogrešno i pogubno za njegovu karijeru.
Kako god, želim mu svu sreću u nastavku karijeru pa gdje god to bilo i malo više priče na terenu jer on to može

Žao mi ga je, ali tako je kako je, dobrim dijelom je i sam kriv što mu se ovo dešava mada i dalje mi je čudno zašto ovoliko svijeta likuje nad ovom situacijom. Kontam ja da je Musa qurčevit bez nekog pokrića, ali opet je dečko napravio nešto što neće 99% naših košarkaša i ima neko pravo da se qurči, ako ga ne možeš podržati radi tog stava, onda ne vidim razlog ni da se pretjerano likuje, kakav god da je naš je i to treba poštovati.
Njemu je u ovom trenutku najvažnija njegova glava, ako se ne sredi psihički bojim se da on ni u Sparsima neće praviti razliku, ako se u Europu vrati sa stavom "ma ovo sam ja prepišao, al' eto moram igrati..." što će u startu biti pogrešno i pogubno za njegovu karijeru.
Kako god, želim mu svu sreću u nastavku karijeru pa gdje god to bilo i malo više priče na terenu jer on to može

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nekako imam osjećaj da je mnogo nas bas zbog tog njegovog stava ocekivalo da ce kad ode u NBA da grize i da nikome ne da pardona i da ce mu to itekako pomoći u tome da stekne neku reputaciju i da nesto ozbiljno i napravi, a onda poslije svih tih izjava, na parketu se pojavi tatalno drugi lik, kao da nikad nije igrao kosarku, nekakav strasljiv, izgubljen i onda mu zbog svega toga sad raja i prigovara, kao ono u fazonu napuhao si se kao da si Kobe, a kad si dobijao sansu na parketu si ko Bavcic izgledao, mislim ovo je neko moje vidjenje, moguce je i da grijesim
Pyro is not a crime !
Može li neko objasniti zašto zvanično od Detroit pistons nema nikakvi vijesti .
jel moguce da nema nikakvih informacija u vezi Dzenana ? Radel novinari svoj posao jel se nazvao menadzer njegov , jel se probalo s njim stupiti u kontakt ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kakvi nasi novinari, sve sto napisu preuzmu sa instagrama, zapratili wandu i ostale gluposti i to je njihovo novinarstvo.
🔵⚪
Ovaj stavijo sparse kao sliku, drugi pije kavu kulerski...pa reko insajderske informacije.
dobre guzove ima Belma
Valjda se lik zajebava,inace 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Musu sa migrantima pomijesali i trenutno mu ne daju u Bihac
Eto Muse u Fener.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
U ovom trenutku devet ekipa ima slobodno mjesto u rosteru i može dovesti Musu.
Stalni ugovor s prvim timom Musa može potpisati sa Charlotteom, Minnesotom, New Orleansom, Portlandom, San Antoniom i Utahom.
"Two-way" ugovore, odnosno dvojnu registraciju za NBA i G-liga ekipu Musa može potpisati također sa Portlandom, ali i sa Phoenixom, Sacramentom i Detroitom, ekipom koja ga je i otpisala.
Po 14 igrača na rosteru imaju i Los Angeles Lakersi, Los Angeles Clippersi, Houston i Milwaukee, no Musa ne može potpisati za njih zbog "hard capa".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek mu Juka sredi s Blazersima, mislim da je kod njih najmanja guzva upravo na bekovskim pozicijama.
Imao bi manju minutazu nego Francuz Hoard lani. 
Da je pametan da dodje u Evropu, pa taman to bila Cedevita ponovo. Za njega jednostavno nema mjesta tamo, ili ce spavati na klupi kao 15. igrac, ili ce bez ikakvog motiva igrati razvojnu ligu. Opcija da se nametne bilo gdje je u domenu naucne fantastike.

Da je pametan da dodje u Evropu, pa taman to bila Cedevita ponovo. Za njega jednostavno nema mjesta tamo, ili ce spavati na klupi kao 15. igrac, ili ce bez ikakvog motiva igrati razvojnu ligu. Opcija da se nametne bilo gdje je u domenu naucne fantastike.
On je Detroit odpratio na instagramu , tako da je šta se tiče toga završena priča i sa Two-Way ugovorom .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.