Dino_TM je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Paša moj, sretan rođendan. Sve najljepše ti od srca želim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: Chat
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
http://www.sarajevox.com/bih/crnahronik ... /101229120Pucnjava na Baščaršiji, jedna osoba povrijeđena
http://www.sarajevox.com/bih/crnahronik ... /101229083Maloljetnik i pomagač nožem posjekli dvojicu mladića
jel ovo jedan te isti lik ?

Zadnja izmjena: nevjernik, dana/u 29 dec 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma zezam se ba šta si se prep`oWolverine je napisao/la:znam druze, zato je nece ni dobitEmir_ZENICA je napisao/la:Wolverine ovo je navlakusa,ovi sto slike traze su najgori![]()
pasha moj, sretan rodjendan!

dajte mi neku stranicu na kojoj mogu racunati kilometrazu izmedzu pojedinih mjesta..neka koja ima mapu sa svim granicnim prelazima i tako...valjda neko konta...pa ako moze pomoc...
trebam ponovo putne naloge puniti...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Nail for Real
- Kontakt:
Kilometrazu mozes mjerit preko Google Earth-a.T-MAC je napisao/la:dajte mi neku stranicu na kojoj mogu racunati kilometrazu izmedzu pojedinih mjesta..neka koja ima mapu sa svim granicnim prelazima i tako...valjda neko konta...pa ako moze pomoc...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hvala svima na čestitkama i lijepim željama.
do sada mi je ovaj rođendan bio extra, ne ureklo se. ima još noći da možda bude i bolje.

do sada mi je ovaj rođendan bio extra, ne ureklo se. ima još noći da možda bude i bolje.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Sve najboLje Pasha 

- neutralan__
- Kontakt:
http://www.navteq.com/T-MAC je napisao/la:dajte mi neku stranicu na kojoj mogu racunati kilometrazu izmedzu pojedinih mjesta..neka koja ima mapu sa svim granicnim prelazima i tako...valjda neko konta...pa ako moze pomoc...
MRAK

Klikni na directions i onda odes
A-pa napises mjesto odakle kreces
B-mjesto gdje ces doputovati
A onda ti izmedju ta dva mjesta pokazu sve hotele u kojima mozes spavat,gdje su radovi na putu,cak i skretanja

Naravno i duzinu puta(koliko ti treba vremena i kilometrazu)
Zadnja izmjena: Ribica, dana/u 29 dec 2010, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Bem ti FTV i njihove kvazikomentatore.Kako mi samo na qrac ide kada tokom neke informativne emisije spominju hrvatske rijeci sijecanj,tjedan.Ovo je Bosna,mrs u Hrvatsku pa tamo komentarisi 

Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
- _karabaja_
- Kontakt:
Hrvatski je u BiH jedan od sluzbenih jezika i mogu ga koristiti i na TV. Mene nerviraju oni sto na TV mijesaju malo Hrvatski malo Bosanski, a prave se veci Hrvati od onih iz Hrvatske (npr. onaj sportski komentator sa FTV Bilic jednom kaze stativa, jednom vratnica, jednom zaledje jednom ofside ili jednu podje izgovoriti pa zavrsi drugomtrnokop je napisao/la:Bem ti FTV i njihove kvazikomentatore.Kako mi samo na qrac ide kada tokom neke informativne emisije spominju hrvatske rijeci sijecanj,tjedan.Ovo je Bosna,mrs u Hrvatsku pa tamo komentarisi

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
TO PATRIOTO!!!trnokop je napisao/la:Bem ti FTV i njihove kvazikomentatore.Kako mi samo na qrac ide kada tokom neke informativne emisije spominju hrvatske rijeci sijecanj,tjedan.Ovo je Bosna,mrs u Hrvatsku pa tamo komentarisi

_karabaja_ je napisao/la:Hrvatski je u BiH jedan od sluzbenih jezika i mogu ga koristiti i na TV. Mene nerviraju oni sto na TV mijesaju malo Hrvatski malo Bosanski, a prave se veci Hrvati od onih iz Hrvatske (npr. onaj sportski komentator sa FTV Bilic jednom kaze stativa, jednom vratnica, jednom zaledje jednom ofside ili jednu podje izgovoriti pa zavrsi drugomtrnokop je napisao/la:Bem ti FTV i njihove kvazikomentatore.Kako mi samo na qrac ide kada tokom neke informativne emisije spominju hrvatske rijeci sijecanj,tjedan.Ovo je Bosna,mrs u Hrvatsku pa tamo komentarisi)
Na njega sam i mislio,nije otisao dalje od Hercegovine,vrhunac karijere mu je otici na Plitvicka jezera malo pokvasiti noge ali bitno je da se on dici svojom "vratnicom".Zabije mu me u pakas

Izvinite al me je ovaj veliki "Hrvat" Bilic iznervirao
PS:Nisam nacionalista

Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
-
- Kontakt:
ima li ko iz zenice,a da ima digitalni resiver na kabl. televiziji?
- Popović Lazar
- Kontakt:
J.ebo ti tv,Oženili se ti ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li ko iz zenice,a da ima digitalni resiver na kabl. televiziji?

Hajde lazare,hajde Lazare..
-
- Kontakt:
trnokop je napisao/la:Bem ti FTV i njihove kvazikomentatore.Kako mi samo na qrac ide kada tokom neke informativne emisije spominju hrvatske rijeci sijecanj,tjedan.Ovo je Bosna,mrs u Hrvatsku pa tamo komentarisi
hrvatski jezik je ravnopravan sa ostala dva jezika
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nisi ni svjestan da si nacionalista.trnokop je napisao/la:Bem ti FTV i njihove kvazikomentatore.Kako mi samo na qrac ide kada tokom neke informativne emisije spominju hrvatske rijeci sijecanj,tjedan.Ovo je Bosna,mrs u Hrvatsku pa tamo komentarisi
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
- Kontakt:
Popović Lazar je napisao/la:J.ebo ti tv,Oženili se ti ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ima li ko iz zenice,a da ima digitalni resiver na kabl. televiziji?
oženi,oženi
imal iko iz travnnika da zna kad imaju autobusi sutra za sarajevo oko 4 pa na dalje
io koliko je studentska ......hitno...

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.