FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Barsa ako misli da će olahko naći spica grdno se varaju. Kvalitetan špic nivo Barse odnosno nivo Eto-a, Ibrahimovića ili prime Suareza se još neće pojaviti za 5/6 godina.
Trenutno najoskudnija pozicija u fudbalu gdje se mladi napadači raspadaju na svakom nivou.
Igra se dupli blok fudbala, zajedno se brani i zajedno se napada. Napadač bez tehnike i baratanje loptom je sveden na ulogu ometača protivnickih odbrambenih igrača.
Krila igraju autopilot mode gdje ih gotovo niko ne cuva i redovni su strijelci iz drugog plana. Dovoljno je da beka probiju i okomito idu na gol. U svim ligama petice najbolji strijelci su većinom krila.
Dan danas stari lisci opstaju poput Cavania, Lewandowskog, Ibrahimovića, Suareza, Benzema jer ih nema ko zamijeniti.
Barsa nema opcija, Lautaro je potpomognut Lukakuom i čisto sumnjam da bi se snasao sam u napadu tj u formaciji 4 3 3.
Trenutno najoskudnija pozicija u fudbalu gdje se mladi napadači raspadaju na svakom nivou.
Igra se dupli blok fudbala, zajedno se brani i zajedno se napada. Napadač bez tehnike i baratanje loptom je sveden na ulogu ometača protivnickih odbrambenih igrača.
Krila igraju autopilot mode gdje ih gotovo niko ne cuva i redovni su strijelci iz drugog plana. Dovoljno je da beka probiju i okomito idu na gol. U svim ligama petice najbolji strijelci su većinom krila.
Dan danas stari lisci opstaju poput Cavania, Lewandowskog, Ibrahimovića, Suareza, Benzema jer ih nema ko zamijeniti.
Barsa nema opcija, Lautaro je potpomognut Lukakuom i čisto sumnjam da bi se snasao sam u napadu tj u formaciji 4 3 3.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 22 dec 2020, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
kud ces dalje Setien ima bolji skor u vise tekmi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa svi mediji prenijeli njegov intervju. Ponudit ce poziciju Rosellu. Sta se krije iza svega ovoga, vidjet cemo.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidio sam i ja maloprije.
Ne znam. Šta god muljaju njih dvojica, ne sluti na dobro. Pa Sandrusco sa svojom ekipom ga je otjerao iz Barce, sjetimo se teške optužbe iznosio na njegov račun, nazivao ga lopovom (a on završio kasnije u zatvoru

Snasao bi se odlicno da Barsa ne igra na posjed, momak je counterspic kao i Griezmann, dakle nema potreba da se dovodi nekompatibilan je totalno, srecom ni love nema pa to niko i ne sanja....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 dec 2020, 13:36
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa ovo ne stoji samo za Barcelonu, vec za svaki klub, nemas na trzistu nekih dostupnih top klasa kao prije 5-10 godina. Svi ovi bolji kao Lewandowski su nedostupni a i vec u godinama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 dec 2020, 13:36Barsa ako misli da će olahko naći spica grdno se varaju. Kvalitetan špic nivo Barse odnosno nivo Eto-a, Ibrahimovića ili prime Suareza se još neće pojaviti za 5/6 godina.
27.10.2020
- jasonstatham
- Kontakt:
Fakat. Sad baš gledam, poslije Osasune, najlošija gostujuća ekipa la lige. Katastrofa.let3 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 13:26Kakva neznalicaAS piše kako je Barça u La Ligi ove sezone upisala jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza kad su u pitanju gostujuće utakmice. Jedini klub lošiji od njih je Osasuna. Ronald Koeman već ima četiri poraza od trinaest utakmica ukupno, što je broj poraza koje je Ernesto Valverde imao u prve dvije sezone.![]()
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Večeras novi praznik za oči i dušu
Veceras solidnih 2:2 i nastavlja se potjera za tim toliko zeljenim cetvrtim mjestom
Kakve su prognoze, hoće li nas Holanđanin opet iznenaditi sastavom?
- jasonstatham
- Kontakt:
Hahahaha
Jel' ovo 5-3-2?!
Hahaha
Jel' ovo 5-3-2?!
Hahaha
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Au divlje formacije. Nadjebo je sam sebe.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tako je Ronalde. Treba pokazat' svu raskoš koju posjedujemo u zadnjoj liniji.
Ovo je za otkaza prije početka utakmice. 8/11 ihrača defanzivno orjentisanih + Pedri 

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Realno i jeste dobro mozda,treba probat,svakako Barcelona i nema krila trenutno,bolje nego sa 4 desetke da igra unutra pa da se sudaraju svi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Holandski strucnjak nastavlja da nas odusevljava svojim genijalnim potezima
-
- Moderator
- Kontakt:
Hah formacije

Mogu mislit kad je sastavio ovu formaciju sjebo sam sebe.

Mogu mislit kad je sastavio ovu formaciju sjebo sam sebe.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 22 dec 2020, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.