Sad sam provjerio jeste to je on maksimalno profesionalan da zna ponekad biti naporan nešto slicno Marjanu, al' u poređenju je lik bolji od vecine komentatora s SK duplo.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Dobra stvar što više nema retarda sa Eurosporta. Mada i ne gledam nešto Bundesku, ali oni ubiju i ono malo volje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma dajte,kao da su na SK nesto bolji.Sramota me bude njihove sramote!Od tlakasa Gojka do Viskovica smora
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Ne može niko biti lošiji od ES.
-
- Kontakt:
Njih dvojica su tek oličenje krkanluka.jolicnikola je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:55bolje da dovode Marjana/Mustafu da prenosi il Bahu da prenosi češće pa da vide na čemu su
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Mogao bi Maki nazad na SK 
Od naredne sezone imaju opet BL, kao i NHL. Stara vremena

Od naredne sezone imaju opet BL, kao i NHL. Stara vremena

-
- Kontakt:
to stoji, al mogli bi da isprobaju onog Đurkovića il Šofranca, CG komentatore, ili čak Grgura sa Nove M da prenosi nekad kod njihbrandao je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:14Njih dvojica su tek oličenje krkanluka.jolicnikola je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:55bolje da dovode Marjana/Mustafu da prenosi il Bahu da prenosi češće pa da vide na čemu su
Na SK ko da su svi vanbračni sinovi pepa Guardiole. Onaj sinoć govori ne treba dopustiti protivniku da se ovako igra na polovini Barce. Halo momak, tvoje je da prenosiš šta se dešava za slabovidna lica.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne samo crnogorce, kad se sjetim onog sto je prenosio La ligu na Areni, ne daj Boze ono slusatijolicnikola je napisao/la: ↑17 dec 2020, 01:30to stoji, al mogli bi da isprobaju onog Đurkovića il Šofranca, CG komentatore, ili čak Grgura sa Nove M da prenosi nekad kod njihbrandao je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:14Njih dvojica su tek oličenje krkanluka.jolicnikola je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:55
bolje da dovode Marjana/Mustafu da prenosi il Bahu da prenosi češće pa da vide na čemu su
Don't believe the hype.
Sofro je legenda, uz njegov komentar bih mozda i pogledao koju utakmicu Bundeslige.jolicnikola je napisao/la: ↑17 dec 2020, 01:30to stoji, al mogli bi da isprobaju onog Đurkovića il Šofranca, CG komentatore, ili čak Grgura sa Nove M da prenosi nekad kod njihbrandao je napisao/la: ↑17 dec 2020, 00:14Njih dvojica su tek oličenje krkanluka.jolicnikola je napisao/la: ↑16 dec 2020, 23:55
bolje da dovode Marjana/Mustafu da prenosi il Bahu da prenosi češće pa da vide na čemu su
Đorđije Kustudić, radio dosta finala LP i LEakisarajevo92 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:06Ne samo crnogorce, kad se sjetim onog sto je prenosio La ligu na Areni, ne daj Boze ono slusati

- akisarajevo92
- Kontakt:
sjecam se da je radio finale EL Atletico M - Fulham, i to je cesto znao prenositi u duetu sa Radulovicem, jos iritantniji lik od njegatm01hzne je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:28Đorđije Kustudić, radio dosta finala LP i LEakisarajevo92 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:06Ne samo crnogorce, kad se sjetim onog sto je prenosio La ligu na Areni, ne daj Boze ono slusati![]()
ne mogu nikako slusati crnogorce kao komentatore, vecina ima uzasnu boju glasu uz odbojan dijalekt
Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
A meni još draže, koliko su puta mi prekinuli biciklizam, snooker, zimske sportove s prijenosom Bundeslige, samo se nadam da neće naći neku zamjensku ligu

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ovaj lik
Arena opet radi SP u rukometu 

Zna se to odavno, biće milina slušati Sretena i Stevana

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E ne znam za njih dvojicu, nisam ih slušao, ma u biti dovoljno je da imaju rukometno znanje jer fali kvalitetnih rukometnih komentatora, ovi po nacionalnim televizijama su horor.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.