NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Nea pritiska pa mu odgovara 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trening utakmica, imam osjecaj da ce se puno vise utakmica u ovoj sezoni igrati preko k. Ne samo sa strane Lakersa nego i ostalih PO ekipa...
Ma normala kad nisi imao dovoljno odmora i postenu predsezonu,trebace vremena da se nadodje.
- camparinho
- Kontakt:
Nece me PG prefurat ovakvom predstavom iskreno, imao je on vec ovakvih svojih pa nestane. Lebron je malo umoran bio, ali par poteza - lagan kao pero na terenu.
Clutch city be safe rage hard!
Lijepo je vidjeti da se LeBronu i Davisu večeras ne igra
Ibaka je strasan dodatak za Clippe,ima ga svuda na parketu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Fale Howard čak I McGee da zagrade tj na defanzivnom skoku.
Schröder i Harrell na nivou, olakšat će Bronu i AD-u u RS-u, jest da je malo neobično gledati Schrödera kao startera i tu sam očekivao nešto slično kao i prošle sezone odnosno Matthews u ulozi Greena. Gasol napadački odavno nije taj nivo, ali će odigrati odbranu, zagraditi skok, odigrati na iskustvo. Sa druge strane Ibaka je upgrade u odnosu na Harrella i defanzivno a i da pogodi iz vana, strašan dodatak. Batum koristan, Kennard pod strahom, razlika je igrati u lutrijskoj ekipi i ekipi gdje imaš ograničen broj lopti te veliki pritisak. Clippe imaju opet isti problem, lopta u ruke dvojcu i da kreiraju, samo što je jedan bio večeras posebno efikasan. Nešto opet ne vjerujem da i ako dovedu do deadlinea tradicionalnog razigravača će mijenjati način igre, Kawhi i PG će opet kolo voditi što se nedavno vidjelo kako je završilo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nisam vjerovao Warriorsima, sad im vjerujem još manje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Nail for Real
- Kontakt:
A realno, ne bi oni trebali forsirati na pocetku sezone, ipak je pauza kratka. Ovdje sada ima dovoljno talenta da se pregura RS bez velikih minuta/efforta LeBrona.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni se ne svidja Schroder u startnoj postavi, i imam osjecaj da je to prvenstveno odluka zbog njegovog forsiranja i izjava. Ako se ne mogne uklopiti u to da vodi drugu petorku i da zavrsava utakmicu s prvom, treba ga trejdovati i to je to.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Prvo ih pokuša rastaviti, krene po papuču koja neme veze s njim i onda vidi da nema fajde

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
dirkules je napisao/la: ↑23 dec 2020, 06:57Schröder i Harrell na nivou, olakšat će Bronu i AD-u u RS-u, jest da je malo neobično gledati Schrödera kao startera i tu sam očekivao nešto slično kao i prošle sezone odnosno Matthews u ulozi Greena. Gasol napadački odavno nije taj nivo, ali će odigrati odbranu, zagraditi skok, odigrati na iskustvo. Sa druge strane Ibaka je upgrade u odnosu na Harrella i defanzivno a i da pogodi iz vana, strašan dodatak. Batum koristan, Kennard pod strahom, razlika je igrati u lutrijskoj ekipi i ekipi gdje imaš ograničen broj lopti te veliki pritisak. Clippe imaju opet isti problem, lopta u ruke dvojcu i da kreiraju, samo što je jedan bio večeras posebno efikasan. Nešto opet ne vjerujem da i ako dovedu do deadlinea tradicionalnog razigravača će mijenjati način igre, Kawhi i PG će opet kolo voditi što se nedavno vidjelo kako je završilo.
Bice Kennard njima od koristi a Ibaka je Samo Tako sjeo ovoj ekipi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i sa njim nisu ništa bolji. Njihovo je gotovo, očekujem neki trejd rikvest uskoro od Stepha, nema tamo šta tražiti više.branimir85 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 01:59Šta je s Greenom?
Gsw bez Currya na nivou prosječne ekipe iz Grčke. Ovaj rookie ne izgleda loše
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim da on nije taj tip ni igraca ni covjeka, a ne pritisce ga nikakvo prstenje. Imam osjecaj da je on svoje vlastite ambicije u karijeri i premasio vec.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 10:38Pa i sa njim nisu ništa bolji. Njihovo je gotovo, očekujem neki trejd rikvest uskoro od Stepha, nema tamo šta tražiti više.branimir85 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 01:59Šta je s Greenom?
Gsw bez Currya na nivou prosječne ekipe iz Grčke. Ovaj rookie ne izgleda loše
Ali da mene stavis da igram s Wigginsom, ja bih trazio trejd. Pa on vise nema ni atletike koju je imao...
Nego, moze li mi neko objasniti ovu veliku misao pretocenu u djelo?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kerr ako ne ubaci u repertoar akcije gdje Curry ima loptu u rukama, nece se oni naigrati ove sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a ko da iskreira akciju za Stepha, Wanamaker ili Poole ?
Curry je sinoc dobar bio , bar do poluvremena koliko sam ja gledao , otvorio 5-6, mozda i vise otvorenih suteva koje bi Klay pa cak i Dray vjerovatno pospremali sa ogromnim procentima.
u velikoj su nevolji Warriorsi ako se pomocno osoblje ne probudi.
a Netsi izgledaju strasno u napadu , prvi period gledam KD-a i ne vjerujem, kao nekad. imaju sutere, imaju sirinu, imaju Laverta da vodi 2nd unit, samo fali defanzive. Mislim da moraju trade Dinvidija sto prije za 3&D vanjskog nekog, jer ono sto je Dinvidi stojao u cosku moze i igrac koji ce im biti puno puno korisniji na drugoj strani parketa. Sve u svemu ako Spencera dobro trejduju mogu biti vrlo zajebani
LA derbi je tesko komentarisati, jer Clippersima je ovo tekma "sezone". Poslije sve one bruke jednostavno nisu smjeli izgubiti sinoc, a za LAL samo da se uzme prstenje. Ali opet neke stvari mi se ne svidjaju, prije svih Matthews, Gasol koji mora zivnuti i Harrell. LAL je imao najjacu rim protekciju prosle godine, a sinoc to sa Trezom upitno izgleda.
Curry je sinoc dobar bio , bar do poluvremena koliko sam ja gledao , otvorio 5-6, mozda i vise otvorenih suteva koje bi Klay pa cak i Dray vjerovatno pospremali sa ogromnim procentima.
a Netsi izgledaju strasno u napadu , prvi period gledam KD-a i ne vjerujem, kao nekad. imaju sutere, imaju sirinu, imaju Laverta da vodi 2nd unit, samo fali defanzive. Mislim da moraju trade Dinvidija sto prije za 3&D vanjskog nekog, jer ono sto je Dinvidi stojao u cosku moze i igrac koji ce im biti puno puno korisniji na drugoj strani parketa. Sve u svemu ako Spencera dobro trejduju mogu biti vrlo zajebani
LA derbi je tesko komentarisati, jer Clippersima je ovo tekma "sezone". Poslije sve one bruke jednostavno nisu smjeli izgubiti sinoc, a za LAL samo da se uzme prstenje. Ali opet neke stvari mi se ne svidjaju, prije svih Matthews, Gasol koji mora zivnuti i Harrell. LAL je imao najjacu rim protekciju prosle godine, a sinoc to sa Trezom upitno izgleda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Jesi li gledao Draya prošle sezone ?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 dec 2020, 11:04a ko da iskreira akciju za Stepha, Wanamaker ili Poole ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.