Popović Lazar je napisao/la:Inače čuda se dešavaju u mojoj glavi..Razmišljao sam nekoliko noći "Bože dragi" Srbi imaju državu SRBIJU
Hrvati imaju HRVATSKU.. Koji nam se qrac mješaju ako živiš u Bosni kao hrvat,budi Bosanac,isto tako za Srbe...ne k.určiti se po Sarajevu da si srbin ili hrvat. (dizati 3 prsta,i obilježja od te 2 države)
Želim zakon u kojem će se svi morati izjašnjavati kao Bosanci i hercegovci...sadašnji slučajevi odeš u Banja Luku hebu ti mater balijsku,odeš u široki ebu ti mater..
STOP !
Za ostatak svijeta svi smo mi Bosanci (Hrvate, Srbe, Slovence, Novo Gvinejce, Argentince, Eskime) u osnovi svi smo mi narod Bosanci a nacije Bošnjaci, Hrvati, Srbi samo eto imas raje koja kaze da je Bosanac kao i ja moja raja ali ako bas moras biras jedan od ova 3 po porijeklu

Eh sad to sto oni rade je druga stvar "oni" pokusavaju biti veci Hrvati/Srbi od onih s druge strane granice. Neku noc sam pričao sa starijim čovjekom inače Bosanskim Katolikom ili Hrvatom i kaže da su njemu stvari tipa Ustaštvo u ŠB, Četnici, Entiteti odvratni i ne bi se vratio ovdje zbog takvih stvari
Ali Lazo slažem se

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA