FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Off topic
Interesuje me koliko ovde ima forumaša koji posjeduju kolekciju dresova našeg kluba (pa makar i 2 dresa) i tako tih stvari ili da ih interesuje i da bi voljeli početi s tim. Želja mi je da napravim posebnu temu za kolekcionare prvenstveno da razmijenimo iskustva i fotografije, a onda i da se pomognemo međusobno da lakše dođemo do nekih stvari, da se mijenjamo, ako je neko voljan i da nešto proda... Pokušao sam pronaći takvu temu na forumu ali je nema, pa se iz toga javila želja a i sam znam koliko je teško doći do nekih stvari samostalno, pa bi možda bolje bilo da se udružimo.
Ako ima zainteresovanih, neka reaguju na komentar ili neka se jave u privatni čisto da znam koliko vas je i da li da pravim temu ili ne. Također, ako poznajete nekoga ko posjeduje neku kolekciju dresova našeg kluba, pozovite ga da se pridruži forumu i da se pokušamo skupiti na jednom mjestu.
(Tema bi prvenstveno bila za kolekcionare dresova ali se mogu priključiti i kolekcionari suvenira, karata, majica, trening opreme i slično)
Interesuje me koliko ovde ima forumaša koji posjeduju kolekciju dresova našeg kluba (pa makar i 2 dresa) i tako tih stvari ili da ih interesuje i da bi voljeli početi s tim. Želja mi je da napravim posebnu temu za kolekcionare prvenstveno da razmijenimo iskustva i fotografije, a onda i da se pomognemo međusobno da lakše dođemo do nekih stvari, da se mijenjamo, ako je neko voljan i da nešto proda... Pokušao sam pronaći takvu temu na forumu ali je nema, pa se iz toga javila želja a i sam znam koliko je teško doći do nekih stvari samostalno, pa bi možda bolje bilo da se udružimo.
Ako ima zainteresovanih, neka reaguju na komentar ili neka se jave u privatni čisto da znam koliko vas je i da li da pravim temu ili ne. Također, ako poznajete nekoga ko posjeduje neku kolekciju dresova našeg kluba, pozovite ga da se pridruži forumu i da se pokušamo skupiti na jednom mjestu.
(Tema bi prvenstveno bila za kolekcionare dresova ali se mogu priključiti i kolekcionari suvenira, karata, majica, trening opreme i slično)
90!
Titula i da nam se poklope još ove dvije lige koliko nam treba za status nosioca, baš bi nam značilo sada u ovoj situaciji. Prolaskom prve runde LP-a automatski smo u playoffu konferencijske lige, i tamo bi bili nosioci.feniksptica je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:00Guraju se igraci iz lige da dodju nama..
Napredujemo. Ove godine titula bi nam legla ko nikad aBd..pogotovo zbog konferencijske lige gdje bi napravili znacajnu financijsku razliku u odnosu na druge.
A ulaskom u grupe bilo kojeg takmičenja bi napravili najveći iskorak u historiji u odnosu na konkurenciju, te garantujem da bi u narednih 5 godina "ugasili" ligu kao što to radi Dinamo više od decenije.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 dec 2020, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ja bi sad iz lige Bilbiju vratio bez razmišljanja i završio priču oko napadača.feniksptica je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:00Guraju se igraci iz lige da dodju nama..
Napredujemo. Ove godine titula bi nam legla ko nikad aBd..pogotovo zbog konferencijske lige gdje bi napravili znacajnu financijsku razliku u odnosu na druge.
Ziljkic samo sto nije poceo na treninge bojca dolaziti u nasim dresovima.
Meni ovaj Zilkic pravo odvratna faca uvijek mi je antipatican bio,kao cudi se sto Sarajevo nisu pobjedili a prije toga kaze pobjeda i nista vise
Nije on klasičan napadač, već SS. Djeluje iz drugog plana. Kod nas na početku igrao klasičnog napadača i malo je reći da je bio loš. Kasnije, kad je povučen malo nazad, je proradio.Dobar je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:06Ma ja bi sad iz lige Bilbiju vratio bez razmišljanja i završio priču oko napadača.feniksptica je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:00Guraju se igraci iz lige da dodju nama..
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bas djeluje da nam se trpa. Vinko i Emir znaju najbolje, kako god odluce, ja zadovoljan.
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Ja tebe, kao ni timene, uopšte ne poznajem, niti imam želju za tim. Tako da mi nije cilj uopšte impresionirati nekog kao što si ti. Pa nisi treba, zaboga. Što se tiče moga izražavanja, ja tako pišem i razgovaram i u privatnom i u javnom životu, tako da se neću nikome pravdati, a ponajmanje tebi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:31Mnogo pametuješ i trudiš se ispasti elokventan, a pri tome nećeš da mi odgovoriš na konkretno pitanje. Koje lijevo krilo u našoj ligi je bolje od Ziljkića? Koje lijevo krilo sa BH pasošem je bolje od Ziljkića i van naše lige, a da je nama u realnom dometu? Ne pametuj i ne objašnjavaj jer se ne divim repertoaru tvojih nekih izraza, samo mi konkretno odgovori imenom i prezimenom.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 11:20Ono što čini Zil(lj)kića, hajmo reć, dobrim krilom, jeste to što on tu jedinu stvar koju radi, radi prilično dobro i to jest istina. No, na taj način, on samo daje privid dobrog krila, jer igra protiv polovnih i/ili neškolovanih bekova. Ono što čini osonove jednog igrača su:SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 08:14
I dalje smatram da je ono, što zna Ziljkić, prednost u odnosu na konkurenciju na ovom nivou. Mislim da ga previše potcjenjuješ, a za neke stvari si u pravu. Slažem se da sa njim treba raditi još i da on može brzo ukloniti nedostatke. Samo mi još reci koje lijevo krilo iz lige je bolje od Ziljkića? (Izuzimamo Tatara, pričamo o njegovoj zamjeni).
- tehnika
- brzina
- snaga
- izdržljivost
- sklonost povredama
To su karakteristike koje krase formiranog igrača, a to je 18-19 godina. U daljnjem razvoju, igrač može samo unaprijediti neku od pobrojanih karakteristika, ili ih može unaprijediti sve. Onaj koji to uspije, taj je vrhunski fudbaler (Robben, op.a)
Ja uopšte ne podcijenjujem Zil(lj)kića. Njemu je 24 i u punoj je snazi i nije više u formativnoj eri. Od svega pobrojanog, ima samo brzinu i jednodimenzionalnu tehniku. On više ne može napredovati. Može apgrejdovati svoju brzinu i još malo poraditi na tehnici, odnosno automatizovati ono što već zna, sa malim varijacijama na temu. Nedostaci sa godinama isplivaju, a ne otklanjaju se, ako se do 25-e nisu u potpunost otklonili.
Kad se već igramo poređenja, mali Andrej je prototip vrhunskog fudbalera. On ima sve pobrojano (odnosno nema zadnju stavku) i prostor za napredak u svim segmentima.
U našoj ligi (izuzimajući Tatara), oo Predraga Pašića je bilo kvalitetnog lijevog krila. Zil(lj)kić, Veselinović... svi su oni u pet dkg.
Što neko reče, radije bih Resića vratio i od njega pravio kvalitetno i jako krilo, nego se zayebavo sa Ziketom.
A to što je on o sebi prisebi, oženjen, vjernik i štatijaznam šta sve ne, ne kvalifikuje ga da igra buduće evropske tekme.
Dajbože da griješim-
Što se tiče pametovanja, ti si taj koji ke poredio Robena i Zilkića i postavio pitanje zašto je Roben bolji. Da ti pokušam objasniti na tebi prihvatljivom nivou, bez upotrebe "teških" izraza; isto bi bilo da me pitaš zašto je Jaguar bolji od Yuge, a oba su automobili?
A ako si pažljivo pročitao ono što sam napisao, mogao si uoliti da sam ti odgovorio da u PL, osim Tatara, nema kvalitetnog krila, tako da ti je odgovor - niko! Ono što ima vrijedno pomena, to je već u FKS.
I da te, na kraju, zamolim; pokušaj održati neku pristojnu komunikaciju. Ovako samo dezavuiraš svoje postove pasivno-agresivnim stavom.
Prvi na ignore listi, nadam se i zadnji jer bas volim svasta citati po forumu. Ali ljigava i dobro umotana vrijedjanja svih koji imaju suprotan stav, NE. Jos jednom: mnogo zdravlja ti zelim i nadam se da je bolest iza tebe. Vrijedjanje ocigledno prolazi, samo je pitanje kako "umotas". Topli selami i drago mi je da te necu vise citati
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
Mir mir mir niko nije kriv
Ava ava ava sudija je krava
Ava ava ava sudija je krava
Hahahahahaha... Dobro si. Taman si za mede i zeke, a i svizac će uskoro zamotati čokoladu.Kizo28 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:30Mashallah ti fino ponio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 07:25Ako te baš interesuje, "povukao" sam se radi bolesti, a vratio na molbu nekih forumaša u pp.
Već ti rekoh, nisam ti ja kriv što si nepismen. Škola je javna ustanova i svakom je slobodno ići u istu. To što si ti išao oko nje, a ne u nju, to je tvoj problem. Zapravo bi mi trebao reći hvala, ali svako najljepše iz kuće ponese.
Btw, sitan si ti da bi me iznervirao, Zoki - u doope me coki.
Btw, brz oporavak, al tu ublehu da te neko molio da se vratis ni u vrticu "Medo i zeko" ne bi prodao![]()
![]()
![]()
Samo laganeze. Nastavi brusiti stil, pa za jedno 10 god., tko zna... možda nešto suvislo izađe iz tebe.
Elvis Mujic krava
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
Imas moju podrsku u otvaranju nove teme. I ja takodjer posjedujem vise dresova, tako da ne bi bilo lose da odmorimo od svakodnevnih tema i na taj nacin, narocito u zimskoj pauzi.Cora1946 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:04Off topic
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Izvini, u pravu si. U pet dkg je sa Robbenom. Tražio ga je Atletiko, ali je presudila ljubav prema banjolučkim ćevapima.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:47Napapijri je napisao/la: ↑23 dec 2020, 11:28Nemojte pisati takve postove, molim vas. Pustite covjeka da pise, garantujem da niko vise o fudbalu ne zna od VenamaHrabrih. Ako se odlucio vratiti i pisati, to nam je svima plus.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 11:20
To ti je onaj sto se orije nekih 20 dana trajno povukao sa foruma![]()
![]()
Lik odvali da je Ziljkić u 5 deka sa Veselinovićem...
![]()
Ziljkiću bujrum
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
I tebi još topliji pozdravi.Kizo28 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:27
Prvi na ignore listi, nadam se i zadnji jer bas volim svasta citati po forumu. Ali ljigava i dobro umotana vrijedjanja svih koji imaju suprotan stav, NE. Jos jednom: mnogo zdravlja ti zelim i nadam se da je bolest iza tebe. Vrijedjanje ocigledno prolazi, samo je pitanje kako "umotas". Topli selami i drago mi je da te necu vise citati![]()
Također ti hvala na lijepim željama, bolest je tu, ali hvala ti što brineš.
Čitanje nije obavezno.
Puno pozdrava i zdravlja.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Opet lažeš i obmanjuješ. Nisam poredio Robena i Ziljkića. Poredio sam Robenove mogućnosti na nivou na kojem je on igrao i Ziljkićeve mogućnosti na nivou gdje on igra. I jedan i drugi su predvidivi igrači, a i jednom i drugom sav repertoar prolazi. Ne trpaj mi ono što nisam rekao. Opet se praviš pametan.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:23Ja tebe, kao ni timene, uopšte ne poznajem, niti imam želju za tim. Tako da mi nije cilj uopšte impresionirati nekog kao što si ti. Pa nisi treba, zaboga. Što se tiče moga izražavanja, ja tako pišem i razgovaram i u privatnom i u javnom životu, tako da se neću nikome pravdati, a ponajmanje tebi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:31Mnogo pametuješ i trudiš se ispasti elokventan, a pri tome nećeš da mi odgovoriš na konkretno pitanje. Koje lijevo krilo u našoj ligi je bolje od Ziljkića? Koje lijevo krilo sa BH pasošem je bolje od Ziljkića i van naše lige, a da je nama u realnom dometu? Ne pametuj i ne objašnjavaj jer se ne divim repertoaru tvojih nekih izraza, samo mi konkretno odgovori imenom i prezimenom.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 dec 2020, 11:20
Ono što čini Zil(lj)kića, hajmo reć, dobrim krilom, jeste to što on tu jedinu stvar koju radi, radi prilično dobro i to jest istina. No, na taj način, on samo daje privid dobrog krila, jer igra protiv polovnih i/ili neškolovanih bekova. Ono što čini osonove jednog igrača su:
- tehnika
- brzina
- snaga
- izdržljivost
- sklonost povredama
To su karakteristike koje krase formiranog igrača, a to je 18-19 godina. U daljnjem razvoju, igrač može samo unaprijediti neku od pobrojanih karakteristika, ili ih može unaprijediti sve. Onaj koji to uspije, taj je vrhunski fudbaler (Robben, op.a)
Ja uopšte ne podcijenjujem Zil(lj)kića. Njemu je 24 i u punoj je snazi i nije više u formativnoj eri. Od svega pobrojanog, ima samo brzinu i jednodimenzionalnu tehniku. On više ne može napredovati. Može apgrejdovati svoju brzinu i još malo poraditi na tehnici, odnosno automatizovati ono što već zna, sa malim varijacijama na temu. Nedostaci sa godinama isplivaju, a ne otklanjaju se, ako se do 25-e nisu u potpunost otklonili.
Kad se već igramo poređenja, mali Andrej je prototip vrhunskog fudbalera. On ima sve pobrojano (odnosno nema zadnju stavku) i prostor za napredak u svim segmentima.
U našoj ligi (izuzimajući Tatara), oo Predraga Pašića je bilo kvalitetnog lijevog krila. Zil(lj)kić, Veselinović... svi su oni u pet dkg.
Što neko reče, radije bih Resića vratio i od njega pravio kvalitetno i jako krilo, nego se zayebavo sa Ziketom.
A to što je on o sebi prisebi, oženjen, vjernik i štatijaznam šta sve ne, ne kvalifikuje ga da igra buduće evropske tekme.
Dajbože da griješim-
Što se tiče pametovanja, ti si taj koji ke poredio Robena i Zilkića i postavio pitanje zašto je Roben bolji. Da ti pokušam objasniti na tebi prihvatljivom nivou, bez upotrebe "teških" izraza; isto bi bilo da me pitaš zašto je Jaguar bolji od Yuge, a oba su automobili?
A ako si pažljivo pročitao ono što sam napisao, mogao si uoliti da sam ti odgovorio da u PL, osim Tatara, nema kvalitetnog krila, tako da ti je odgovor - niko! Ono što ima vrijedno pomena, to je već u FKS.
I da te, na kraju, zamolim; pokušaj održati neku pristojnu komunikaciju. Ovako samo dezavuiraš svoje postove pasivno-agresivnim stavom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovo je izgleda Zulfo sa facebooka i na forum presaoKizo28 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:27
Prvi na ignore listi, nadam se i zadnji jer bas volim svasta citati po forumu. Ali ljigava i dobro umotana vrijedjanja svih koji imaju suprotan stav, NE. Jos jednom: mnogo zdravlja ti zelim i nadam se da je bolest iza tebe. Vrijedjanje ocigledno prolazi, samo je pitanje kako "umotas". Topli selami i drago mi je da te necu vise citati![]()
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dame naše lijepeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:38Ovo je izgleda Zulfo sa facebooka i na forum presaoKizo28 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 16:27

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoce l' nekad nesto da se deeeeeeeeeesi? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosniacum Lilium, Direktorcic, HZbec, J1897, Kaunas, MaroonBjelave, mercurial, Mocvara1991, nebeskasila, ronaldo99 i 103 gosta.