Sport i TV
Re: Sport i TV
I da, dok mi naumpade, ova raja što prati Engleze, tekma je bila ove sezone, neki derbi (mislim da je u pitanju City-Liverpool, ali nemojte mi vjerovati) i uključio se onaj ćelavi Hrvat sa SK direktno sa stadiona i pričao sa nekim našim likom koji živi i radi u Francuskoj i piše za neki ugledni francuski sportski list.
Taj lik je iz Bosne, čini mi se da je Ćelo rekao da je iz Sarajeva, ali ja zaboravih ime i prezime.
Taj lik je iz Bosne, čini mi se da je Ćelo rekao da je iz Sarajeva, ali ja zaboravih ime i prezime.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:50I da, dok mi naumpade, ova raja što prati Engleze, tekma je bila ove sezone, neki derbi (mislim da je u pitanju City-Liverpool, ali nemojte mi vjerovati) i uključio se onaj ćelavi Hrvat sa SK direktno sa stadiona i pričao sa nekim našim likom koji živi i radi u Francuskoj i piše za neki ugledni francuski sportski list.
Arman Soldin
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jeste, hvala bratemirgerr je napisao/la: ↑23 dec 2020, 11:14Raonffa je napisao/la: ↑23 dec 2020, 00:50I da, dok mi naumpade, ova raja što prati Engleze, tekma je bila ove sezone, neki derbi (mislim da je u pitanju City-Liverpool, ali nemojte mi vjerovati) i uključio se onaj ćelavi Hrvat sa SK direktno sa stadiona i pričao sa nekim našim likom koji živi i radi u Francuskoj i piše za neki ugledni francuski sportski list.
Arman Soldin

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Opet im je Arena ustupila NBA. Ovaj put samo 1 tekmu

- akisarajevo92
- Kontakt:
dobro im rekoše

kad se sjetim kad im se ovo sranje non stop vrtilo u sred utakmice
Don't believe the hype.
bolje pre
Alternativna tv iz Banja Luke
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Tonus hljeb i Derby banana prije sad **** i kladioniceakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:33
dobro im rekoše

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
sad je i na arenasport aktuelna reklama za kladionice meridian,neke plastične cure,nešto sve aluzija na seks,ova daje svima,ona spominje produzeno zadovoljstvo,jednoj samo što sisa citava nije ispalaakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:33
dobro im rekoše
- akisarajevo92
- Kontakt:
pojacali budzet za marketing iz Meridiana nakon sto ih je onaj jedan decko ukanalio na YouTube
iskoce meni nekad i njihove reklame na FB, vidim neka glupost sa "zenom od sultana" a komentari sve pozitivni, udjem na te profile sve fejk do fejka, sami sebi komentarisu

iskoce meni nekad i njihove reklame na FB, vidim neka glupost sa "zenom od sultana" a komentari sve pozitivni, udjem na te profile sve fejk do fejka, sami sebi komentarisu

Don't believe the hype.
prepade meakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:33
dobro im rekoše
sad je aktivna meridian kladionica i famozna ''petkom dajem svima'' koju izgovara ona stanija
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
jel ono Gojkari zvonio telefon? 

Znači juce šefild everton gledam jer mi treba samo to na kladionici i uz tešku muku jedva do poluvremena izdrzao da gledam. Utakmica odron a ovaj još više učini da bude odron
nema potpisa
nema više arene na telemachu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.