Euroleague 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Euroleague 2020/2021
Na papiru je to respektabilan tim, Kokoskov snosi svu krivicu za najgoru sezonu Fenera u zadnjih desetak godina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Fener je ne prepoznatljiv, nesto ocito tamo ne satima.
Djaba im i Guduric.
Djaba im i Guduric.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Dolazimo do zaključka da je kokoškov teška prevara.
Zadnja izmjena: FoxMulder, dana/u 26 dec 2020, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Leo Westermann to reportedly join Barcelona
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Huertel u Fener
Huertel---De Colo---Gudurić---Barthel---Vesely
Huertel---De Colo---Gudurić---Barthel---Vesely
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- anonymousHD
- Kontakt:
Smečarski klub.
Doće kako god u Real Madrid, poslat će Perez privatni avion ako bude trebalo.

Doće kako god u Real Madrid, poslat će Perez privatni avion ako bude trebalo.
Kako je igrao zasluzio je da ga ostave u turskom zatvoru a ne aerodromu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Kakva utakmica Zalgiris Bayern 

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
rudy fernandez u sezoni ima 5 šuteva za 2 poena i čak 55 za tri poena
Auuuuu Radonja se vratio u Zvezdu
Nisam to ocekivao, prije svega zbog svih onih prozivki od strane Covica nakon rastanka, ali ovo je fenomenalna vijest
Sa druge strane, zao mi je Obradovica, iako je igra morala biti dosta bolja. Mislim da bi i on mogao uraditi dosta dobrih stvari da je ostao do kraja sezone, ali jednostavno, Radonjizam mora ponovo zazivjeti. Hvala mu u svakom slucaju sto se prihvatio posla, a mozda se putevi njega i Zvezde ponovo nekada ukrste.

Nisam to ocekivao, prije svega zbog svih onih prozivki od strane Covica nakon rastanka, ali ovo je fenomenalna vijest

Sa druge strane, zao mi je Obradovica, iako je igra morala biti dosta bolja. Mislim da bi i on mogao uraditi dosta dobrih stvari da je ostao do kraja sezone, ali jednostavno, Radonjizam mora ponovo zazivjeti. Hvala mu u svakom slucaju sto se prihvatio posla, a mozda se putevi njega i Zvezde ponovo nekada ukrste.
Eh ovo je vec novogodisnji poklondscile je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:55Auuuuu Radonja se vratio u Zvezdu![]()
![]()
![]()
Nisam to ocekivao, prije svega zbog svih onih prozivki od strane Covica nakon rastanka, ali ovo je fenomenalna vijest![]()

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Lendri Noko potpisao za Zvezdu
-
- Kontakt:
Mač sa dvije oštrice . Radonjića vrlo lako može zadesiti Obradovićeva sudbina ...Ethel je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:27Eh ovo je vec novogodisnji poklondscile je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:55Auuuuu Radonja se vratio u Zvezdu![]()
![]()
![]()
Nisam to ocekivao, prije svega zbog svih onih prozivki od strane Covica nakon rastanka, ali ovo je fenomenalna vijest![]()
Sa druge strane, zao mi je Obradovica, iako je igra morala biti dosta bolja. Mislim da bi i on mogao uraditi dosta dobrih stvari da je ostao do kraja sezone, ali jednostavno, Radonjizam mora ponovo zazivjeti. Hvala mu u svakom slucaju sto se prihvatio posla, a mozda se putevi njega i Zvezde ponovo nekada ukrste.![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Crvena Zvezda parts ways with Emanuel Terry
zenit baš dobar u ovoj sezoni
- LlullSergio
- Kontakt:
Legenda zvana JC Carroll 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.