Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Vico je Hurem, Begić je Sulejman, Džemidžić je Ibrahim a Miske je Zumbul aga.

Potpuno ispravno. Slazes li se da isto urade i ukoliko izaberu Barbareza, a ciljevi se ne ispune? Glas navijaca se slusao u realnim okvirima, Barbarez nikad nije bio realan okvir jer i ovi danas sto ga guraju su ga shvatali neozbiljno i brisali su patos sa njim, sprdali se sa njegovom zeljom da bez dana trenerskog staza kandidira se za selektora.Vrebac je napisao/la: ↑23 dec 2020, 22:17Da su slusali navijace Barbarez bi bio trener 2014god. Tako da ta teorija pada u vodu.
I sad ti kao daju da biras izmedju Peteva i Simonea i onda ce reci pa vi ste bili za Simonea.
Neka oni izaberu Peteva i javno prezentiraju ciljeve ako se ti rezultati ne ostvare svi koji su glasali za njega neka daju ostavke.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najlbolji opis nogometnog saveza. Pravi harem.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meni je izbor baziran na pretpostavci da će Barbarez bit najmanje podložan korupciji, mešetarenju i da će vodit reprezentaciju sa iskrenom željom i entuzijazmom da napravi rezultat.
To je u ovom trenutku vašnije od svih struka, iskustava, pogotovo kad su mu konkurencija treneri sa skromnom karijerom i dugo na birou rada.
Dzeko ce do pocetka iducih kvalifikacija napuniti 35 godina. Tako da i ako bude hodao na terenu, trebamo biti zahvalni da uopste igra.
Nekada smo ga mogli kritikovati za to sto ne trci, ali u tim godinama vise i nemamo. On setajuci po terenu i dalje nema konkurencije (na veliku zalost).
Tako da o dzeki treba imati samo lijepe rijeci, sta god bilo.
Rijedak primjer ozbiljnog fudbalera koji zeli igrati za nasu reprezentaciju u tim godinama. Pretezno se oproste ranije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
I kod Barbareza 100% za tu soluciju.admin je napisao/la: ↑23 dec 2020, 22:21Potpuno ispravno. Slazes li se da isto urade i ukoliko izaberu Barbareza, a ciljevi se ne ispune? Glas navijaca se slusao u realnim okvirima, Barbarez nikad nije bio realan okvir jer i ovi danas sto ga guraju su ga shvatali neozbiljno i brisali su patos sa njim, sprdali se sa njegovom zeljom da bez dana trenerskog staza kandidira se za selektora.Vrebac je napisao/la: ↑23 dec 2020, 22:17Da su slusali navijace Barbarez bi bio trener 2014god. Tako da ta teorija pada u vodu.
I sad ti kao daju da biras izmedju Peteva i Simonea i onda ce reci pa vi ste bili za Simonea.
Neka oni izaberu Peteva i javno prezentiraju ciljeve ako se ti rezultati ne ostvare svi koji su glasali za njega neka daju ostavke.
Jbg sada, Jel se slusao Glas navijaca ili nije?
Bas smo Sila od Repke da imamo i realne i nerealne okvire?
Ako hoce misljenje navijaca i stalo im je to toga, javno Anketa na Stranici N/FSBIH sa kandidatima pa da vidimo!
Samo mi jedna stvar nije jasna kako se trener bira prvo prema igračkoj karijeri,tek onda po trenerskim rezultatima a zadnje prema planu,programu i viziji.
Valjda doživim da nekad u i oko reprezentacije budu Kodro,
Barbarez,Bajramović,Bolić,Papac,Rahimić,Hasagić, onda od naših legendi Glavaša,Hibića,Topića,Salihamidžić
Sve je lako ............. kad se sanja ........
Bolić :
“Sigurno da Musemić i Osim imaju prednost u odnosu na Sergeja jer se duže bave ovim poslom, ali gledajući neke stvari, Sergej bi sigurno, zbog karizme, odnosa koji je imao dok je igrao, donio jednu notu koja nam nedostaje. Da navijači opet počnu u nešto vjerovati. Bilo koje od tih rješenja je bolje nego da dolaze neprovjerena imena. Sergej je i za Savez sada najbolje rješenje. Prošli put kad je bilo rasulo, Savez je doveo Ćiru i on je svojom karizmom donio mnogo.”
Evo zašto je bitno da Barbarez bude selektor bez obzira što nema iskustva
Valjda doživim da nekad u i oko reprezentacije budu Kodro,
Barbarez,Bajramović,Bolić,Papac,Rahimić,Hasagić, onda od naših legendi Glavaša,Hibića,Topića,Salihamidžić
Sve je lako ............. kad se sanja ........
Bolić :
“Sigurno da Musemić i Osim imaju prednost u odnosu na Sergeja jer se duže bave ovim poslom, ali gledajući neke stvari, Sergej bi sigurno, zbog karizme, odnosa koji je imao dok je igrao, donio jednu notu koja nam nedostaje. Da navijači opet počnu u nešto vjerovati. Bilo koje od tih rješenja je bolje nego da dolaze neprovjerena imena. Sergej je i za Savez sada najbolje rješenje. Prošli put kad je bilo rasulo, Savez je doveo Ćiru i on je svojom karizmom donio mnogo.”
Evo zašto je bitno da Barbarez bude selektor bez obzira što nema iskustva
mosa lošmi stićko tit-ula!
admin je napisao/la: ↑23 dec 2020, 20:25Teoretski, ja i ti mozemo napraviti plan i program bolje od kandidata za selektora. Naravno, da je i to jako bitno, ali da bi dosao do toga da izlazes plan i program, logicno je da su te trenerski uspjesi doveli u taj polozaj. Selektora bira Izvrsni odbor, svugdje u svijetu s tim sto vjerovatno u i oko reprezentacije Savezi imaju neka proslavljena imena na mjestima direktora, tehnickih direktora, pa su i oni ukljuceni u taj proces. Ali, vjerovatno se zna, nasa zelja je X, idemo vidjeti kako on razmislja. Objasni mu se sta i kako, ponude mu se uslovi, ako smo na istoj talasnoj duzini, izabere se na IO i gotovo. Mi smo mislim jedni od rijetkih koji na ovaj nacin biramo. Cak se i mailom mozes prijaviti, da te imaju u vidu.
Pa imaju druge stvari koje određuju te neke druge podkriterije i koji se moraju ispunjavati čisto da Braco Vrbanjuša ne može biti kandidat. Imaš 20 imena, razgovaraš suziš na 7. Valjda se tu bira ko je predstavio program i kakav. Čisto sumnjam da Petev zna i da mu je program bolji neko amarov, husrefov pa čak i barbin.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Nacin izbora selektora je cirkus,pametan bi odmah odustao...
Ovo je generalno nas najveci problem u svakom sportu. Evo sad da zanemarimo savez i selektore, da se prica samo o igracima i njihovom ponasanju. Nisam vidio Dzekinog oca da se vozi u autobusu sa igracima Rome i da govori treneru Rome sta ce da radi. Nisam jos uvijek vidio Pjanica da komentarise trenera Barcelone i njegove odluke. Nisam nijednog od nasih reprezentativaca vidio da se opijaju i da prave cirkus prije neke utakmice u svojim klubovima itd..Sheyi je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:34Nekako mislim da ce ovaj Petev biti veci promasaj nego da je bilo ko od nasih, nece ga igraci šljiviti ni 1%,
kakav Petev ako ga iko od nasih zna evo šta hošsamim tim sam za Barbareza zbog atmosfere medju igracima i u javnosti, pa jel tako, nisu dzaba godinama novinari stalno pitali kakaj atmosfera, evo daj Barbu i da uzivamo.
Bilo ko da je selektor treba postaviti jedno jednostavno pitanje svakom igracu kojeg je mislio zvati: Da li zelis da igras za reprezentaciju? Ako je odgovor Da, onda ces postovati pravila koja su u reprezentaciji, bices profesionalac kao sto si i u klubu, okupljanje je tad i tad, ako je dorucak u 8h bices sa saigracima na dorucku, obavezan karantin prije utakmice, nema izlazaka, derneka, rodjendana itd..
Ako igrac igra na poziciji zadnjeg veznog a selektor ga stavi na stopera u svim ostalim reprezentacijama odgovor igraca je u redu sefe, igrat cu na bilo kojoj poziciji na kojoj me stavis, poginut cu za reprezentaciju a kod nas bi bili komentari igraca: "ma sta on zna", "on mene salje na stopera, nije lik normalan", "nema lik pojma" "mozda da se pobunimo pa da ga smijenimo" itd..
Kad igrace naucimo da je reprezentacija svetinja i da nisu iznad reprezentacije, ma ko god da je u pitanju i koliki god da je kvalitet i doprinos doticnog igraca onda ce i nasa reprezentacija biti normalna..
Koje preseravanje Ne sjede u Barceloni Cvike Dzemidzici i ostali hostapleri pa da im se nema sta reci.
Btw Pjanic se bunio u toj istoj Barci gdje sve funkcionise do perfekcije pa je tako i dobio punih 90 u zadnjoj utakmici.
Btw Pjanic se bunio u toj istoj Barci gdje sve funkcionise do perfekcije pa je tako i dobio punih 90 u zadnjoj utakmici.
- Chapman1886
- Kontakt:
ozbiljne kandidate ćemo prepoznati tako što će povući svoju kandidaturu kada vide ovaja cirkus
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Bhf objasnio. Kraj price. Vrjeme za novi pocetak od nule. Bolje od nule, nego sa ovima se brukati na sredini.
Nema brate tu po' covjeka. Prostitutke sve.Chapman1886 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 08:37ozbiljne kandidate ćemo prepoznati tako što će povući svoju kandidaturu kada vide ovaja cirkus
Onaj salje prijavu preko advokata. Jao majka mu stara.

Elem, sve je farsa.
Licno mislim da se sve zakompliciralo vjestacki, odnosno po prethodnom dogovoru ne bi li se popravio Begicev polozaj u drustvu.
Pandan Sergeju je neki tajanstveni, zli Bugarin, ali ce presuditi "volja" naroda i novinara u vidu Barbareza a koju je izdejstvovao Begic..

tz tz tz tz tz tz
Istrošili su Sergeja, ali medijski. Zamazane su nam oči, i oni rade šta žele, tako da 28. Mogu i Jagodića staviti na mjesto selektora.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Hajde da i to vidimo...da nesto na vrijeme uradimo (s kasnjenjem od 7 dana): 
“Zakazana je sjednica za ponedjeljak, 28. decembra, i tada će biti izabran novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. To je sigurno da ćemo tada dobiti selektora”, rekao je Zeljković.

“Zakazana je sjednica za ponedjeljak, 28. decembra, i tada će biti izabran novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. To je sigurno da ćemo tada dobiti selektora”, rekao je Zeljković.
Zato što je vidio kakve prljave igre igra Spahić. I da je nebitno koliko se kandidata prijavljuje, on ima jedan cilj. Da je Mourinho kandidat Spahicu isti cilj ostaje, a on traje 6-7 godina.
Zna Misimović sve, mada je i on pakaš.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da ugura Barbareza.Arnauty je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:00A koji je to cilj?![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19