Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Yugoslavia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
eto kaki ste vi u Bosni nikad na zelenu granu sve nepovjerenje jedni prema drugima zato ste i tako zadnji u Evropi umjesto da iskoristite potencijal ja nikog ne mrzim samo čitam kod vas sve sami svjecki igrači a šta se onda niđe ne plasiramo ja donosim vjest od strane kako nas drugi vide ništa zlonamjerno pa sviđalo se to nekome ili ne
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
Lakića porediš sa Džekom,zatim Owena koji je više povrijeđen nego što igra.Kaloua koji maši zicere koje bi i ja muke šale pogodio,Benzema je odigrao tu utakmicu protiv nas dobro dok u Realu grije klupu,te postiže golove nekom Levanteu ili Auxerreu pa ga dižu nebesa 
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Idi se dvaput umij odoh i ja jer sam procitao i Kalou ana tom spisku.adnan_hzsa je napisao/la:LakicYugoslavia je napisao/la:Ima bolji Van Persie,Benzema(to smo vidjeli na Koševu)pa dalje Forlan,sad govore svi za Kagawu i Lakića iz Bundeslige pa u Engleskoj ima barem desetak sličnih za manje funta i barem podjednakih kvaliteta ko Drogba,Kalou,Anelka ili Berbatov i Owen.![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh se umiti nisam dobro
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Odluci se sta si? Odakle si?Yugoslavia je napisao/la:eto kaki ste vi u Bosni nikad na zelenu granu sve nepovjerenje jedni prema drugima zato ste i tako zadnji u Evropi umjesto da iskoristite potencijal ja nikog ne mrzim samo čitam kod vas sve sami svjecki igrači a šta se onda niđe ne plasiramo ja donosim vjest od strane kako nas drugi vide ništa zlonamjerno pa sviđalo se to nekome ili ne
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Yugoslavia
- Kontakt:
ma ne poredim ja nego to govore englezi ja sam samo napisao njihove komentare kako neshvatate da on nije još tolika zvjezda ovde da je škrtim englezima to jako puno dati za njega jer nije afirmisan i nije nam reprezentacija na nivou hebe se men ni iz đepa ni u đep haja samo to treba bit realan
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Strasni igraciDevil je napisao/la:Idi se dvaput umij odoh i ja jer sam procitao i Kalou ana tom spisku.adnan_hzsa je napisao/la:LakicYugoslavia je napisao/la:Ima bolji Van Persie,Benzema(to smo vidjeli na Koševu)pa dalje Forlan,sad govore svi za Kagawu i Lakića iz Bundeslige pa u Engleskoj ima barem desetak sličnih za manje funta i barem podjednakih kvaliteta ko Drogba,Kalou,Anelka ili Berbatov i Owen.![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh se umiti nisam dobro
![]()
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Yugoslavia je napisao/la:ma ne poredim ja nego to govore englezi ja sam samo napisao njihove komentare kako neshvatate da on nije još tolika zvjezda ovde da je škrtim englezima to jako puno dati za njega jer nije afirmisan i nije nam reprezentacija na nivou hebe se men ni iz đepa ni u đep haja samo to treba bit realan
A da se odjavis?
Ko hebe ruzne engleze i sta oni misle,Dzeko je medju top 3 napadaca svijeta tu nema diskusije .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Koliko je sati u Londonu?Yugoslavia je napisao/la:ma ne poredim ja nego to govore englezi ja sam samo napisao njihove komentare kako neshvatate da on nije još tolika zvjezda ovde da je škrtim englezima to jako puno dati za njega jer nije afirmisan i nije nam reprezentacija na nivou hebe se men ni iz đepa ni u đep haja samo to treba bit realan
Baci se u Temzu i to sa Bismilom
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
- Yugoslavia
- Kontakt:
što da se odjavim jel možda problem neki što sam iznjeo istinu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
odoh se treci put umiti.. sada cu se zaliti bokalom..Yugoslavia je napisao/la:ma ne poredim ja nego to govore englezi ja sam samo napisao njihove komentare kako neshvatate da on nije još tolika zvjezda ovde da je škrtim englezima to jako puno dati za njega jer nije afirmisan i nije nam reprezentacija na nivou hebe se men ni iz đepa ni u đep haja samo to treba bit realan
To je za tvoje dobro,jer ce te u suprotnom banovati zbog gluposti.Yugoslavia je napisao/la:što da se odjavim jel možda problem neki što sam iznjeo istinu
Cuj nije afirmisan.
Yugoslavia je napisao/la:što da se odjavim jel možda problem neki što sam iznjeo istinu
koji europejac,inace on se druzi sa Englezima,haver mu je Rahimc a engleski jezik mu nije strana stvar
Adnan je najačiodoh se treci put umiti.. sada cu se zaliti bokalom..![]()
![]()
![]()
- Sir Matt
- Kontakt:
Ajde shvatam njega , ali zašto ti ovo pišeš ?juznjak> je napisao/la:Ko hebe ruzne engleze i sta oni misle,Dzeko je medju top 3 napadaca svijeta tu nema diskusije .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Yugoslavia
- Kontakt:
Ja bi više dao 30 milijona za tri dobra igrača kako to radi naš babo Wenger nego nekog Džeku koji zabija Hanoveru,Moenchengladbachu ili Mainzu ipak moro bi prvo igrat dobro u nacijonalnom timu pa onda da dođe u najbolju ligu svjeta ima jest puno kikirikija još i on i ostali kvazi igrači jedino valja Rahimić i Begović ostalo kite ili ćune
zar nije cijuneYugoslavia je napisao/la:Ja bi više dao 30 milijona za tri dobra igrača kako to radi naš babo Wenger nego nekog Džeku koji zabija Hanoveru,Moenchengladbachu ili Mainzu ipak moro bi prvo igrat dobro u nacijonalnom timu pa onda da dođe u najbolju ligu svjeta ima jest puno kikirikija još i on i ostali kvazi igrači jedino valja Rahimić i Begović ostalo kite ili ćune
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Koga bi ti doveo reci mi molim te??? Pa da uradim psiho-analizu tvog slucaja...Yugoslavia je napisao/la:Ja bi više dao 30 milijona za tri dobra igrača kako to radi naš babo Wenger nego nekog Džeku koji zabija Hanoveru,Moenchengladbachu ili Mainzu ipak moro bi prvo igrat dobro u nacijonalnom timu pa onda da dođe u najbolju ligu svjeta ima jest puno kikirikija još i on i ostali kvazi igrači jedino valja Rahimić i Begović ostalo kite ili ćune
Ajde molim te odjavi se nisi uopšte zanimljiv.Yugoslavia je napisao/la:Ja bi više dao 30 milijona za tri dobra igrača kako to radi naš babo Wenger nego nekog Džeku koji zabija Hanoveru,Moenchengladbachu ili Mainzu ipak moro bi prvo igrat dobro u nacijonalnom timu pa onda da dođe u najbolju ligu svjeta ima jest puno kikirikija još i on i ostali kvazi igrači jedino valja Rahimić i Begović ostalo kite ili ćune
I pravopis ti je na razini 1.razreda osnovne
- Yugoslavia
- Kontakt:
pa malo sam zaboravio naš jezik al razumijete me šta govorim npr. stoput je bolji Bendtner ili Vela od Edina
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Edincapitano, FerdinandF, HZbec, Konzerva, Laudrup, Mana, napapijri1987, prisonbreak, Rimes87, THEC, travuljasSs, Venom, Zglavkar i 118 gostiju.