Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ti se plaćaju dodatno isto baš kao i Arene, mislim da su čak i u istom paketu.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Cuj dodatno mi ih imamo besplatno <3 telemach
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ti se plaćaju dodatno isto baš kao i Arene, mislim da su čak i u istom paketu.
imaš li kakav link o tim paketima,koklko sam vidio na njihovom sajtu ne piše ništa o tome
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:http://www.tin.ba/telekabel/index.php/digitalna-tv-meni
jeli to hoces ili ?
ma ne,to znam,.zanima me ponuda tih paketa sa dodatnim kanalima koji bi se plaćali mimo ovih 15 maraka
Buduci da su do sada kanali Arena Sporta bili u eksperimentalnoj fazii nisu se naplaćivali, a od januara prema ugovoru AS će se dodatno naplaćivati.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ti se plaćaju dodatno isto baš kao i Arene, mislim da su čak i u istom paketu.
imaš li kakav link o tim paketima,koklko sam vidio na njihovom sajtu ne piše ništa o tome
U ponudi od 1.januara će biti
Analogni paket
Sadrzi: 48 analognih TV kanala uz naknadu od 12.00KM mjesečno.
Osnovni digitalni paket
Sadzi: analogni paket i 68 TV kanala u digitalnom obliku uz naknadu 16.00 KM mjesečno.
Za svaki dodatni osnovni digitalni paket cijena se uvećava za 4.00KM.
Dodatni digitalni paket:
Arena Sport 2,3 i 4 uz još dva kanala) će biti zaključani i dostupni po cijeni od 9.80 KM mjesečno.
Samo da znaš ovo sam ti sve prekuco iz Super Infa.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Arene i ne znam koji još se plaćaju znači moraš uzet dodatni paketBosco je napisao/la:Ti se plaćaju dodatno isto baš kao i Arene, mislim da su čak i u istom paketu.
Hajde lazare,hajde Lazare..
- Popović Lazar
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Popović Lazar je napisao/la:Inače čuda se dešavaju u mojoj glavi..Razmišljao sam nekoliko noći "Bože dragi" Srbi imaju državu SRBIJU
Hrvati imaju HRVATSKU.. Koji nam se qrac mješaju ako živiš u Bosni kao hrvat,budi Bosanac,isto tako za Srbe...ne k.určiti se po Sarajevu da si srbin ili hrvat. (dizati 3 prsta,i obilježja od te 2 države)
Želim zakon u kojem će se svi morati izjašnjavati kao Bosanci i hercegovci...sadašnji slučajevi odeš u Banja Luku hebu ti mater balijsku,odeš u široki ebu ti mater..
STOP !
Za ostatak svijeta svi smo mi Bosanci (Hrvate, Srbe, Slovence, Novo Gvinejce, Argentince, Eskime) u osnovi svi smo mi narod Bosanci a nacije Bošnjaci, Hrvati, Srbi samo eto imas raje koja kaze da je Bosanac kao i ja moja raja ali ako bas moras biras jedan od ova 3 po porijekluEh sad to sto oni rade je druga stvar "oni" pokusavaju biti veci Hrvati/Srbi od onih s druge strane granice. Neku noc sam pričao sa starijim čovjekom inače Bosanskim Katolikom ili Hrvatom i kaže da su njemu stvari tipa Ustaštvo u ŠB, Četnici, Entiteti odvratni i ne bi se vratio ovdje zbog takvih stvari
Ali Lazo slažem se
Pričam o tome da želim da većinski narod u BiH bode Bosanci,da oni odlučuju u svojoj Državi.Želio bih cjelovitu Bosnu i Hercegovinu bez podjela na entitete i distrikte..(pusti snovi)
U Hrvatskoj normalno živi dosta "bosanskog" svijeta,ali ko njih pita,za sve što se dešava u Hrvatskoj ?!
Tako je i u Srbiji..
Jedino kod nas je situacija takva gdje svako rikta kako mu se hoće,mene je stid gledati popišanog dodika koji živi u državi BiH i govori srbija ovo srbija,nosi se u p.m i ti i laktaši i sve tvoje
Jedna si jedina,moja domovina
Zadnja izmjena: Popović Lazar, dana/u 29 dec 2010, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Buduci da su do sada kanali Arena Sporta bili u eksperimentalnoj fazii nisu se naplaćivali, a od januara prema ugovoru AS će se dodatno naplaćivati.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ti se plaćaju dodatno isto baš kao i Arene, mislim da su čak i u istom paketu.
U ponudi od 1.januara će biti
Analogni paket
Sadrzi: 48 analognih TV kanala uz naknadu od 12.00KM mjesečno.
Osnovni digitalni paket
Sadzi: analogni paket i 68 TV kanala u digitalnom obliku uz naknadu 16.00 KM mjesečno.
Za svaki dodatni osnovni digitalni paket cijena se uvećava za 4.00KM.
Dodatni digitalni paket:
Arena Sport 2,3 i 4 uz još dva kanala) će biti zaključani i dostupni po cijeni od 9.80 KM mjesečno.
Samo da znaš ovo sam ti sve prekuco iz Super Infa.
ok,hvala ti.
imaš li ti trenutno arenasport 1?
zar osnovni digitalni paket ne košta 15 km?
Pa povećala gamad cijenu za jednu marku. Evo maloprije mi došla AS1 opet. 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Pa povećala gamad cijenu za jednu marku. Evo maloprije mi došla AS1 opet.
čuj povećali,mater im J***
p.s. evo vratili su sva 4 kanala arenasporta,još dva dana možemo uživati,da bar hoće na svom sajtu šta napisati o tim dodatnim paketima
ko li je onaj @Yugosloven na Džekinoj temi
spoj Alfe i D1n0 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Popović Lazar
- Kontakt:
Tako neštobrazzo je napisao/la:ko li je onaj @Yugosloven na Džekinoj temispoj Alfe i D1n0
- _karabaja_
- Kontakt:
S primjesama Pajine ljubavi prema Arsenalu i svemu sto ima veze sa Arsenalombrazzo je napisao/la:ko li je onaj @Yugosloven na Džekinoj temispoj Alfe i D1n0
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Otisla mu Vendyonoffon je napisao/la:jao braco gledate li Ekrema kako plače![]()
P.S. Kako je dobra ova voditeljica !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
MotherFucker
- Kontakt:
ovo je grehota ocmonoffon je napisao/la:jao braco gledate li Ekrema kako plače![]()
ona se zaebava sa njim, a on je iskreno zaljubljen
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:S primjesama Pajine ljubavi prema Arsenalu i svemu sto ima veze sa Arsenalombrazzo je napisao/la:ko li je onaj @Yugosloven na Džekinoj temispoj Alfe i D1n0
da se nije cikcanga vratio?
ma puko na nju skroz, a ozenjen i četiri sina mašAllah, stvarno nerazumijem neke stvari. Doveli su Ekrema da im poveca gledanost, onda sve ove smicalice njemu su objasnjene kao "show", a gledaj sad belaja.
Ono jest tuga, al meni sega kako on kuka, " Hoj rođena majko, poštenije žemske nijesam imo do sad"
Ono jest tuga, al meni sega kako on kuka, " Hoj rođena majko, poštenije žemske nijesam imo do sad"
Big club, great history, Nottm Forest.
-
MotherFucker
- Kontakt:
nije on nikad vidio šta je prava ljubav, rano se oženio, vjerovatno onom taktikom da roditelji birajuonoffon je napisao/la:ma puko na nju skroz, a ozenjen i četiri sina mašAllah, stvarno nerazumijem neke stvari. Doveli su Ekrema da im poveca gledanost, onda sve ove smicalice njemu su objasnjene kao "show", a gledaj sad belaja.
tako da je vendi njegova prva prava ljubav
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.