Hajd pisi na engleskom,pametniji ces ispastiYugoslavia je napisao/la:Ja bi više dao 30 milijona za tri dobra igrača kako to radi naš babo Wenger nego nekog Džeku koji zabija Hanoveru,Moenchengladbachu ili Mainzu ipak moro bi prvo igrat dobro u nacijonalnom timu pa onda da dođe u najbolju ligu svjeta ima jest puno kikirikija još i on i ostali kvazi igrači jedino valja Rahimić i Begović ostalo kite ili ćune
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Bendtner aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYugoslavia je napisao/la:pa malo sam zaboravio naš jezik al razumijete me šta govorim npr. stoput je bolji Bendtner ili Vela od Edina
Ojjjj ljudi zar moramo svasta citati ovdje????
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
@adnane spremaj se za novo kupanje.Yugoslavia je napisao/la:pa malo sam zaboravio naš jezik al razumijete me šta govorim npr. stoput je bolji Bendtner ili Vela od Edina
Cuj sad Bendtner,pa jbt 'ladno si mog'o reci i Zigic ima bolju statistiku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Yugoslavia je napisao/la:pa malo sam zaboravio naš jezik al razumijete me šta govorim npr. stoput je bolji Bendtner ili Vela od Edina
Ode se sad i ja politi bokalom.
Po kojoj su logici ti igrači bolji od Edina?
Trebao si reći i da je Pantelić ili Sturridge bolji!
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Yugoslavia: pojma ti nemas.
Vrte se raznorazne price, a isti slucaj je bio i prosle sezone pa smo vidjeli kako je sve zavrsilo. Iskren da budem volio bih da se ovo rijesi pa na kakav god nacin.
Vrte se raznorazne price, a isti slucaj je bio i prosle sezone pa smo vidjeli kako je sve zavrsilo. Iskren da budem volio bih da se ovo rijesi pa na kakav god nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nece covjek da se oda,mozda je Sliskovic pored tastatureammarc je napisao/la:Hajd pisi na engleskom,pametniji ces ispastiYugoslavia je napisao/la:Ja bi više dao 30 milijona za tri dobra igrača kako to radi naš babo Wenger nego nekog Džeku koji zabija Hanoveru,Moenchengladbachu ili Mainzu ipak moro bi prvo igrat dobro u nacijonalnom timu pa onda da dođe u najbolju ligu svjeta ima jest puno kikirikija još i on i ostali kvazi igrači jedino valja Rahimić i Begović ostalo kite ili ćune
I thinkS that Dzeko is very bad player,Lakic is very good player
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
- Yugoslavia
- Kontakt:
igro je svjetsko igro chanpions league nonstop premiership vole ga svi milina igrač rastura ko nekad Cruijff
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
E ne znam sad ce i Mandzukica iskopati odnekud nemoj ga prvociratiDevil je napisao/la:@adnane spremaj se za novo kupanje.Yugoslavia je napisao/la:pa malo sam zaboravio naš jezik al razumijete me šta govorim npr. stoput je bolji Bendtner ili Vela od Edina![]()
Cuj sad Bendtner,pa jbt 'ladno si mog'o reci i Zigic ima bolju statistiku.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Na kojeg sada igrača misliš?Yugoslavia je napisao/la:igro je svjetsko igro chanpions league nonstop premiership vole ga svi milina igrač rastura ko nekad Cruijff
da nisi ti paja haveruYugoslavia je napisao/la:igro je svjetsko igro chanpions league nonstop premiership vole ga svi milina igrač rastura ko nekad Cruijff
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Yugoslavia
- Kontakt:
moj dobar drug Carlos Vela je veliki potencijal i biće možda najbolji mexico igrač sviju vremena a dobar je i veliki ruski čarobnjak moj dobar drug Andrij ja svaki dan šnjima u klubu i dolaze mi uvijek u my pub na proslavu ako pobjede
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.
Ja ne znam sta admini rade na ovoj temi ? Ljudi povucite rucnu, dovedite forum u neki red kao sto je to bilo na samom pocetku.
A za ostale forumase samo ga ignorirajte i sam ce odustati, a Vi radite ono suprotno i ulazite s njim u diskusiju.
A za ostale forumase samo ga ignorirajte i sam ce odustati, a Vi radite ono suprotno i ulazite s njim u diskusiju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
paji malo dosadno

- _karabaja_
- Kontakt:
U ovog raspad sistema u glavi kao u Yugoslaviji. Ja stvarno ne znam sta se desava sa pojedinim "navijacima" Arsenala. Ajd sto je bolji od Dzeke sad je i na nivou Cruyffa iz najboljih dana, samo sto sjedi na klupi i masa mrtve sanse 
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Yugoslavia je napisao/la:moj dobar drug Carlos Vela je veliki potencijal i biće možda najbolji mexico igrač sviju vremena a dobar je i veliki ruski čarobnjak moj dobar drug Andrij ja svaki dan šnjima u klubu i dolaze mi uvijek u my pub na proslavu ako pobjede
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Jesi polizao topnicka jaja,imaju li ukus sumpora 
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Yugoslavia je napisao/la:moj dobar drug Carlos Vela je veliki potencijal i biće možda najbolji mexico igrač sviju vremena a dobar je i veliki ruski čarobnjak moj dobar drug Andrij ja svaki dan šnjima u klubu i dolaze mi uvijek u my pub na proslavu ako pobjede
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bas me interesuje IP adresa od ovog tumaca engleskog fudbala, da nije ko pabizo iz Niša pisao 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Najbolje je da ništa ne pišeš.Pametniji siYugoslavia je napisao/la:moj dobar drug Carlos Vela je veliki potencijal i biće možda najbolji mexico igrač sviju vremena a dobar je i veliki ruski čarobnjak moj dobar drug Andrij ja svaki dan šnjima u klubu i dolaze mi uvijek u my pub na proslavu ako pobjede
Edheme Hadzicumurovicu otkriven si!Yugoslavia je napisao/la:moj dobar drug Carlos Vela je veliki potencijal i biće možda najbolji mexico igrač sviju vremena a dobar je i veliki ruski čarobnjak moj dobar drug Andrij ja svaki dan šnjima u klubu i dolaze mi uvijek u my pub na proslavu ako pobjede
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic, samoposmatram i 28 gostiju.