FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
https://www.fksloboda.ba/vijesti/online ... VnV68HGHDUČlanarina važi godinu dana od dana uplate i donosi sljedeće pogodnosti:
Popusti na ulaznice i rezervacije
Popusti na cijenu sezonskih karata
Fan Shop popusti
Blagovremena obavještenja o važnijim događajima u klubu putem e-mail newslettera
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Uprava obavezno treba pozvati Djeda Mraza da ovoj djecici sto je igrala podijeli paketice i podijeli para za Novu godinu, a i ja sam poslao pismo na sjeverni pol i pozelio da nam iduce godine vrati Azmira u nasu Slobodu. Djede Mraz unaprijed ti hvala.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ne vjerujem da su poslali ekipu na pauzu a da nisu barem jednu platu podijelili.
Ne vjerujem da ce Azmir se vratiti u Slobodu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ti haman vjerujes samo u Aliju i Allaha.Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:01Ne vjerujem da su poslali ekipu na pauzu a da nisu barem jednu platu podijelili.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
U Allaha vjerujem, Aliju postujem kao 1 predsjednika R BiH za koju mi je otac krvario.Skver je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:19Ti haman vjerujes samo u Aliju i Allaha.Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:01Ne vjerujem da su poslali ekipu na pauzu a da nisu barem jednu platu podijelili.
Cemu takav komentar
I ja vjerujem u Djed Mraza, Aliju nabijem na kitu i njegove citate, u Allaha ne diram. I vjerujem da ce Djed Mraz ispuniti moju zelju.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Sto se Azmira tice, ukoliko klub ode u njegove ruke, ja mu zelim da se ugasi.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Nek ode kome god' samo vise bude kako treba.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Hajde da sisoji želiš da se ugasi, ali Svetinji ako želiš da se ugasi, pa da je ne znam koji razlog, onda jbg, nemoj više ni navijati za Slobodu...Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:42Svako ima pravo na svoje misljenje.
Znam da si ludak za Slobodom, ali brate nemoj tako u pm, ružno i pročitati da tako jedan Slobodaš napiše...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Vidjet ćemo šta kaže Djed na to
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
To je realnost. Nije postojao covjek koji je Husicu davao vecu podrsku od mene, i branio ga svugdje u svakoj prilici.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:03Hajde da sisoji želiš da se ugasi, ali Svetinji ako želiš da se ugasi, pa da je ne znam koji razlog, onda jbg, nemoj više ni navijati za Slobodu...Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:42Svako ima pravo na svoje misljenje.
Znam da si ludak za Slobodom, ali brate nemoj tako u pm, ružno i pročitati da tako jedan Slobodaš napiše...
Nakon svega sto je uradio, nakon sto su otvorene karte pale na stol zar to treba podrzavat...Pa bolje je i da se ugasi nego da je on vodi. Bolje i sa ovim momcima se "patiti "jos 100 godina nego sa Azmirom za 1 godinu uzeti i kup i titulu i grupe LP.
Svoje "milione ",aroganciju, seljakluk, krksnluk, lazi, nega nosi gdje hoce i kome hoce samo sto dalje od Slobode.
Dzaba ti sve kada obraza nemas.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Drug moj, nema ti u fudbalu obrazli ljudi a da imaju pareSviuodbranu je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:24To je realnost. Nije postojao covjek koji je Husicu davao vecu podrsku od mene, i branio ga svugdje u svakoj prilici.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 17:03Hajde da sisoji želiš da se ugasi, ali Svetinji ako želiš da se ugasi, pa da je ne znam koji razlog, onda jbg, nemoj više ni navijati za Slobodu...Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:42Svako ima pravo na svoje misljenje.
Nakon svega sto je uradio, nakon sto su otvorene karte pale na stol zar to treba podrzavat...Pa bolje je i da se ugasi nego da je on vodi. Bolje i sa ovim momcima se "patiti "jos 100 godina nego sa Azmirom za 1 godinu uzeti i kup i titulu i grupe LP.
Svoje "milione ",aroganciju, seljakluk, krksnluk, lazi, nega nosi gdje hoce i kome hoce samo sto dalje od Slobode.
Dzaba ti sve kada obraza nemas.
Svi ovi bogatiji likovi su manje više isti, arogantni i bahati, lažu i tako to. Kako god okreneš i obrneš bio bi on ok rješenje za nas, bar dok ne nađemo bolje, a za to nisam nisam siguran da ćemo ikad naći, jer NIKO NEĆE.
Vjetnamac dobar za Sarajevo, inace veliki navijac Sarajeva, ulozio desetine miliona u klub, pravi stadion.....al u qrcu, ceka da mu se pokloni stadion. A nama ne valja neki Azmir, da se nije pojavio sad bi vjerovatno bili OFK Tuzla. Brzo raja zaboravi, a dobar Bunda i ostali....
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Fakat jeste da nas je razočarao u nekim stvarima, aliiii nađi mi boljeg...
Da Bingo npr. hoće da "vodi" Slobodu kao što Pivaru ili Ditu "vodi" ali NEĆE ni da čuje. A neće ni deling, menprom, bilo koji biznismen sa kantona ili države, a da ne govorim o strancima. Koji bi oni to imali interes???
A s druge strane imaš Ludog Azeta koji se malo voli zajebavat i bacat pare na fudbal, iz furke neke, kao što bi vjerovatno većina nas radila kad bi imali te pare...
Lik koji je praktično lokalac, nije Tuzlak, ali iz naše je neke šire regije. Nije vala ni Hercegovac ili Krajišnik... Mogao bi od Svetinje napraviti ono što svi sanjamo evo 101 godinu, i mi nećemo.
Elva naš dobri odlično zna da je Aza prije svega Slobodaš. Ljudi, ni ja sam nisam vjerovao, ali j.e.b.i.g.a ne može mi toliko ljudi njemu bliskih potvrditi to u odvojenim razgovorima, na isti način, kao da su se dogovorili
Imati na čelu kluba čovjeka koji navija za taj klub je apsolutna win win situacija 
Da Bingo npr. hoće da "vodi" Slobodu kao što Pivaru ili Ditu "vodi" ali NEĆE ni da čuje. A neće ni deling, menprom, bilo koji biznismen sa kantona ili države, a da ne govorim o strancima. Koji bi oni to imali interes???
A s druge strane imaš Ludog Azeta koji se malo voli zajebavat i bacat pare na fudbal, iz furke neke, kao što bi vjerovatno većina nas radila kad bi imali te pare...
Lik koji je praktično lokalac, nije Tuzlak, ali iz naše je neke šire regije. Nije vala ni Hercegovac ili Krajišnik... Mogao bi od Svetinje napraviti ono što svi sanjamo evo 101 godinu, i mi nećemo.
Elva naš dobri odlično zna da je Aza prije svega Slobodaš. Ljudi, ni ja sam nisam vjerovao, ali j.e.b.i.g.a ne može mi toliko ljudi njemu bliskih potvrditi to u odvojenim razgovorima, na isti način, kao da su se dogovorili
Dok je ovog virusa svasta se moglo a i moze rijesiti, travnjak katastrofa, mora se cekati ljeto ako i tada sta poduzmu oko travnjaka......nece niko da da marke za Slobodu, osim ovih par pojedinaca sto su kupili "stolicu", nece niko vise da kupi "stolicu".....sto to veliki Slobodas iz Kikaca ne kupi stolicu ili Menprom...a Azmir oprosti pozamasan dug....Da li on nema prava kupiti stolicu po Slobodinom statutu ili nece, treba pitati ove sto sad vode klub....
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
misliš na velikog kmeljinog manijaka iz seljublja? pazi da neće on uzeti...Skver je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:41Dok je ovog virusa svasta se moglo a i moze rijesiti, travnjak katastrofa, mora se cekati ljeto ako i tada sta poduzmu oko travnjaka......nece niko da da marke za Slobodu, osim ovih par pojedinaca sto su kupili "stolicu", nece niko vise da kupi "stolicu".....sto to veliki Slobodas iz Kikaca ne kupi stolicu ili Menprom...a Azmir oprosti pozamasan dug....Da li on nema prava kupiti stolicu po Slobodinom statutu ili nece, treba pitati ove sto sad vode klub....
Da, taj.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:43
misliš na velikog kmeljinog manijaka iz seljublja? pazi da neće on uzeti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.