Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Vucevich » 24 dec 2020, 14:20

Pa realna vrijednost je tribina u Belupu, a ne treba dalje trositi rijeci o Tataru jer ne bi nikad opet trebao biti pozvan. Uzasan igrac.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 dec 2020, 14:25

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 dec 2020, 13:43
Postavite Tataru onda cijenu 5 miliona Eura kad je takav kvalitet, mozda ode za jedno 4 milje. Njegova realna vrijednost je 150.ooo Eura, ali ni za te pare ga nece kupiti niko u regionu. Realnost je druga turska liga, sad je i Kina otpala jer ni oni vise ne placaju kao ranije da kupuju sve zivo za ogroman novac.
U klubu vidim Pidru kao dobar potencijal za jedan nivo vise, Djokanovica, Rahmanovica kad ne bi bio prehlada u glavi, malog Salcina kad bi ga neko uzeo u ruke da se pravilno razvija, Kovacevic je kikser, a jedini pravi kompletni skolovani fudbaleri su Tino i Milicevic u Fk Sarajevo. Ostalo je sve buranija, na ho- ruk. Fanimu je ovo vrh karijere, on nikad nece moci bolje. To je tako kad skinete ruzicaste naocale sa ociju i stvari vidite onakvima kakve stvarno jesu. Ako bude pameti i dovoljno hrabrosti od strane uprave i financijera kluba, Sarajevo vidim kao redovnog ucesnika grupa u europskim takmicenjima vec za 2-3 sezone. Sad nastavite, jer vidim da ovdje vrijedi i postuje se misljenje samo ako si jedan od mase, a ja to nikad nisam zelio biti-klimoglavac.
Jedan inteligentan hordaš koji poštuje sport koji se zove fudbal i jedini zdravi razum na forumu.

Gromada od čovjeka :salut:
Znaci slazes se i za ove igrace sto ih pozitivno opisao, il ces tu rec da nema pojma i nastaviti ih pljuvati a od ovog uzeti smao sto ti pase ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 dec 2020, 14:42

feniksptica je napisao/la:
24 dec 2020, 14:25
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 dec 2020, 13:43
Postavite Tataru onda cijenu 5 miliona Eura kad je takav kvalitet, mozda ode za jedno 4 milje. Njegova realna vrijednost je 150.ooo Eura, ali ni za te pare ga nece kupiti niko u regionu. Realnost je druga turska liga, sad je i Kina otpala jer ni oni vise ne placaju kao ranije da kupuju sve zivo za ogroman novac.
U klubu vidim Pidru kao dobar potencijal za jedan nivo vise, Djokanovica, Rahmanovica kad ne bi bio prehlada u glavi, malog Salcina kad bi ga neko uzeo u ruke da se pravilno razvija, Kovacevic je kikser, a jedini pravi kompletni skolovani fudbaleri su Tino i Milicevic u Fk Sarajevo. Ostalo je sve buranija, na ho- ruk. Fanimu je ovo vrh karijere, on nikad nece moci bolje. To je tako kad skinete ruzicaste naocale sa ociju i stvari vidite onakvima kakve stvarno jesu. Ako bude pameti i dovoljno hrabrosti od strane uprave i financijera kluba, Sarajevo vidim kao redovnog ucesnika grupa u europskim takmicenjima vec za 2-3 sezone. Sad nastavite, jer vidim da ovdje vrijedi i postuje se misljenje samo ako si jedan od mase, a ja to nikad nisam zelio biti-klimoglavac.
Jedan inteligentan hordaš koji poštuje sport koji se zove fudbal i jedini zdravi razum na forumu.

Gromada od čovjeka :salut:
Znaci slazes se i za ove igrace sto ih pozitivno opisao, il ces tu rec da nema pojma i nastaviti ih pljuvati a od ovog uzeti smao sto ti pase ?
Nebitno koga hvali, ono što je bitno da je išao kontra jednoumlja.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Arnauty
Kontakt:

Post Postao/la Arnauty » 24 dec 2020, 15:09

A da li ćeš tvrditi isto što sad tvrdiš ako on bude tvrdio da treba neko od onih koje je hvalio dobiti poziv u reprezentaciju? :D

Inače, zbog ovih sam se rasprava registrovao na forum, čitao sam malo unazad, i mislim da je pozivanje Tatara i Rahmanovića u reprezentaciju BiH bespotrebno trošenje vremena, iako se stvarno ne radi o toliko lošim igračima. Njihov teret su godine i to se neće promijeniti. To svejedno ne znači da su zaslužili hrakanje po njima, niti je Premijer liga BiH zaslužila toliko ponižavanje u odnosu na druge lige.

Jedino što je smisleno jeste pozivanje premijerligaških igrača kojima reprezentacija može biti odskočna daska za transfer u ozbiljne klubove i lige iako je stvarno upitno postoji li i smisao takvih poziva u današnje vrijeme, gdje je reprezentacija izlog samo za šaban-klubove i šaban-lige. Ozbiljnije lige traže puno više od toga.

A sa bratom pitarom odozgo se ne slažem po pitanju procjene igrača Sarajeva, samo Kovačević i Đokanović imaju potencijal za nivo više, niko od ostalih. Pidro je daleko od toga nakon povrede, a Salčin pogotovo.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 24 dec 2020, 15:22

Arnauty je napisao/la:
24 dec 2020, 15:09
A da li ćeš tvrditi isto što sad tvrdiš ako on bude tvrdio da treba neko od onih koje je hvalio dobiti poziv u reprezentaciju? :D

Inače, zbog ovih sam se rasprava registrovao na forum, čitao sam malo unazad, i mislim da je pozivanje Tatara i Rahmanovića u reprezentaciju BiH bespotrebno trošenje vremena, iako se stvarno ne radi o toliko lošim igračima. Njihov teret su godine i to se neće promijeniti. To svejedno ne znači da su zaslužili hrakanje po njima, niti je Premijer liga BiH zaslužila toliko ponižavanje u odnosu na druge lige.

Jedino što je smisleno jeste pozivanje premijerligaških igrača kojima reprezentacija može biti odskočna daska za transfer u ozbiljne klubove i lige iako je stvarno upitno postoji li i smisao takvih poziva u današnje vrijeme, gdje je reprezentacija izlog samo za šaban-klubove i šaban-lige. Ozbiljnije lige traže puno više od toga.

A sa bratom pitarom odozgo se ne slažem po pitanju procjene igrača Sarajeva, samo Kovačević i Đokanović imaju potencijal za nivo više, niko od ostalih. Pidro je daleko od toga nakon povrede, a Salčin pogotovo.
Upravu si, a sto se Kovacevica tice ne vidim ga za sad u reprezentaciju pogotovo kakve greške je znao napraviti bez potrebni. Cak su Hordaši znali njega kritikovati cesto da ne pricam kako bi drugi reagovali kada stoji na golu.

Arnauty
Kontakt:

Post Postao/la Arnauty » 24 dec 2020, 15:24

A de mi nabroj te silne kikseve, pošto ga ja pratim godinama već detaljno, kao i kompletnu Premijer ligu BiH.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 dec 2020, 15:26

@Duljevinho kakvo jednoumlje, ha sam prvi piso a uz mene jos navijaca FKS da ako je iko trebo od nas bit pozvan to je Rahmanovic. Tataru se tad pokoopilo x stvari. Dobra dorma uslo sve sto sutne itd.. sto se tice kvaliteta vjerovatno i ne zasluzuje mjesto u repki. Problem je ostatak sto momak napisa. Sutra ces pljuvati i Rahmana i Pidru a ovaj ih pohvali. Znaci uzmes samo sto ti pase ostalo zanemaris. To sam aj tebe pitao a ti to izbjegnes vjesto
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 24 dec 2020, 15:47

Arnauty je napisao/la:
24 dec 2020, 15:24
A de mi nabroj te silne kikseve, pošto ga ja pratim godinama već detaljno, kao i kompletnu Premijer ligu BiH.
I mene inace zanima zasto Kovacevic kod ovih forum strucnjaka ima epitet kikser?
Pamtim samo jedan njegov kiks kada mu je lopta prosla kroz ruke u gol, ali svaki golman ima takvih pehova, pa nedavno je Courtois primio gol jer nije primio loptu i prosla mu ispod noge :D , a najbolji je golman na svijetu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 24 dec 2020, 16:56

Oj vi ovdje uzeli razglabate 200 stranica o Kovacevicu... ovdje postavljajte momke iz mladih repki i nasih u inistranstvu.. a ne je li Kovacevic nivo uniteda ili cukarickog...
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 24 dec 2020, 17:20

Kada sagledamo sve mlade reprezentacije, naša budućnost jeste u PLBiH, svidjelo se to vama ili ne. Tim momcima TREBA PODRŠKA a ne da ih danonoćno pljujete.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 dec 2020, 17:28

OnakoBa je napisao/la:
24 dec 2020, 17:20
Kada sagledamo sve mlade reprezentacije, naša budućnost jeste u PLBiH, svidjelo se to vama ili ne. Tim momcima TREBA PODRŠKA a ne da ih danonoćno pljujete.
Jesi budala. Pa to je ispod casti podrzati.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 dec 2020, 17:31

Buducnost reprezentacije nikada nece biti u ovakvoj PLBiH. Uostalom guranje tih propaliteta ce srozati reprezentaciju na nivo Azerbejdzana, pa ne vidim zasto bi se prilika davala bilo kakvim propalitetima koji nemaju nikakav kvalitet jer da ga imaju ne bi igrali u ligi ranga Estonije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 24 dec 2020, 17:52

A kome da se pruži prilika? Da dovedemo nekoga iz Portugala 5 godina u BiH, držati ga zatvorenog, pa dati mu državljanstvo i igraj za reprezentaciju? Vi hoćete da izmislimo igrače, nema, ovo nam nadolazi i to je to.
- Dejan Malinović

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 dec 2020, 18:10

OnakoBa je napisao/la:
24 dec 2020, 17:52
A kome da se pruži prilika? Da dovedemo nekoga iz Portugala 5 godina u BiH, držati ga zatvorenog, pa dati mu državljanstvo i igraj za reprezentaciju? Vi hoćete da izmislimo igrače, nema, ovo nam nadolazi i to je to.
Puna Evropa bh. djece cak ih ima vise nego ovdje. Praviti kampove po Evropi i Americi i tako skupljati igrace za repku. Iz nase lige daj Boze da neko dostigne nivo Gojaka.
MES QUE UN CLUB!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 dec 2020, 18:12

Wandelanoite je napisao/la:
24 dec 2020, 18:10

Praviti kampove po Evropi i Americi i tako skupljati igrace za repku.

:rol:

Runda? :tokralju:

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 24 dec 2020, 18:37

Ma štandove po Berlinu praviti... :kafa:
- Dejan Malinović

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 dec 2020, 18:46

Ne shvataju ovdje ljudi da ce bit jos malo igraca iz dijaspore dok je oceva koji su ovdje odrasli i natjeru djecu da igraju za BiH. Sad odraste generacija nasih sto su tamo rodjeni i dobiju svoju djecu to je to. Gotovo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 24 dec 2020, 18:47

Zukanovic je napisao/la:
24 dec 2020, 18:12
24 dec 2020, 18:10

Praviti kampove po Evropi i Americi i tako skupljati igrace za repku.

:rol:

Runda? :tokralju:
Hit godine od velikog maga😂😂😂

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 dec 2020, 19:02

24 dec 2020, 18:46
Ne shvataju ovdje ljudi da ce bit jos malo igraca iz dijaspore dok je oceva koji su ovdje odrasli i natjeru djecu da igraju za BiH. Sad odraste generacija nasih sto su tamo rodjeni i dobiju svoju djecu to je to. Gotovo.
Trenutno je iseljavanje iz BiH u Evropu vece nego u rarno doba, tako da ce sve vise igraca dolaziti iz dijaspore.

Sakupljanje te djece po kampovima vec od pionira povecava sanse da igraju za BiH u seniorskom uzrastu, tesko je to shvatiti vama Sarajlijama visa matematika je to za vas ubise vas smog i magla i oslabljuju vas ionako nizak mozdani kapacitet.
MES QUE UN CLUB!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 dec 2020, 19:05

24 dec 2020, 19:02
24 dec 2020, 18:46
Trenutno je iseljavanje iz BiH u Evropu vece nego u rarno doba, tako da ce sve vise igraca dolaziti iz dijaspore.

Sakupljanje te djece po kampovima vec od pionira povecava sanse da igraju za BiH u seniorskom uzrastu, tesko je to shvatiti vama Sarajlijama visa matematika je to za vas ubise vas smog i magla i oslabljuju vas ionako nizak mozdani kapacitet.
Nisam iz Sarajeva. Propade ti ovako lijepo okicen text
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.