Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
gdje ce?
sad ce se jos u klubu nafurati na ligu sampiona, dzeki ce isto biti izazov jos jednu sezonu igrati je..
samo, oni ako sa ovim igracima i ovakvom igrom, budu medju 4 ekipe na kraju, ja cu prestati gledati fudbal:-)
sad ce se jos u klubu nafurati na ligu sampiona, dzeki ce isto biti izazov jos jednu sezonu igrati je..
samo, oni ako sa ovim igracima i ovakvom igrom, budu medju 4 ekipe na kraju, ja cu prestati gledati fudbal:-)
Par pojacanja u januaru i eto Rome u borbi za prvo mjesto.
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni je Roma jako dobra ove sezone, sa ovakvim rosterom ovo je i maximum, neka izbore LP super ce biti za njih.
Kad bi kako mogli Papu Gomeza jos uloviti koji sigurno napusta Atalantu, to bi im bila premija. Ali predpostavljam nece zbog Zaniola jer bi se i on trebao vratiti.
Kad bi kako mogli Papu Gomeza jos uloviti koji sigurno napusta Atalantu, to bi im bila premija. Ali predpostavljam nece zbog Zaniola jer bi se i on trebao vratiti.
Gomez bi bio premija ali nesto ne vjerujem u to...gdje bi s Mikijem?!
Bekovi se mogu prezvakati, Romi bi u januaru prioritet morao biti GOLMAN.
Bekovi se mogu prezvakati, Romi bi u januaru prioritet morao biti GOLMAN.
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to nazalost, pored toga sto moze otici za banalnu cijenu od 10 Mil, prepunjeni su na tim pozicijama, Mkhitaryan, Pedro, Zaniolo. Ima i Eriksen koji je slobodan i od djetinstva ukoliko se sjecam navijac Rome

Kao sto kazes, na poziciji beka i golmana moraju nesto uraditi, ovo ostalo je po meni jako pristojno.
Nadam se da će Džeko da se povuče ako Petev stvarno postane novi selektor.
Ali samo da pošalje poruku, neću s ovim selektorom i ovim ljudima da imam veze, i ćao.
Ali samo da pošalje poruku, neću s ovim selektorom i ovim ljudima da imam veze, i ćao.
Golovi iz igre u Serie A od sezone 2015/2016:
1. Higuain 86 (90)
2. Immobile 82 (117)
3. Džeko 81 (84)
4. Mertens 71 (80)
5. Zapata 69 (73)
Broj u zagradi predstavlja ukupni broj golova (s uračunatim penalima). Inače, Belotti koji je po ukupnim golovima treći (88) nije ni u Top 5 po broju golova iz igre.
Golovi iz igre + asistencije ove petorice od sezone 2015/2016:
1. Džeko 117
2. Mertens 115
3. Immobile 113
4. Higuain 99
5. Zapata 98

1. Higuain 86 (90)
2. Immobile 82 (117)
3. Džeko 81 (84)
4. Mertens 71 (80)
5. Zapata 69 (73)
Broj u zagradi predstavlja ukupni broj golova (s uračunatim penalima). Inače, Belotti koji je po ukupnim golovima treći (88) nije ni u Top 5 po broju golova iz igre.
Golovi iz igre + asistencije ove petorice od sezone 2015/2016:
1. Džeko 117
2. Mertens 115
3. Immobile 113
4. Higuain 99
5. Zapata 98

Znaci najbolji.
Edin Džeko je tek 67. nogometaš koji je zabio 200 pogodaka u najjačim evropskim ligama.

Šteta nekih loših odluka u karijeri. Uz pravi tim, mogao je biti Lewandowski prije Lewandowskog.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Joj šta bi on golova dao u Bayernu, uh
Uvijek su mi penali kao "lazna statistika" bili najmrzi. Prosle sezone kad pogledas listu strijelaca, a evo i ove...kontas neki napadaci rasturaju jer imaju duplo vise golova od Dzeke, a zapravo kad pobrises penale onda dodjes do podatka da su oni svi u samo par golova razlike.
Edit: evo recimo prva 2 strijelca Ronaldo (12) i Lukaku(11) bi bez penala imali na kontu po 8 golova...tik iznad Edina.
Edit: evo recimo prva 2 strijelca Ronaldo (12) i Lukaku(11) bi bez penala imali na kontu po 8 golova...tik iznad Edina.
- feniksptica
- Kontakt:
Nikolas Pepe se prodo u Arsenal na osnovu penalahurem je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:02Uvijek su mi penali kao "lazna statistika" bili najmrzi. Prosle sezone kad pogledas listu strijelaca, a evo i ove...kontas neki napadaci rasturaju jer imaju duplo vise golova od Dzeke, a zapravo kad pobrises penale onda dodjes do podatka da su oni svi u samo par golova razlike.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa eto kasno su skontali da su pogrijesili.feniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:02Nikolas Pepe se prodo u Arsenal na osnovu penalahurem je napisao/la: ↑25 dec 2020, 21:02Uvijek su mi penali kao "lazna statistika" bili najmrzi. Prosle sezone kad pogledas listu strijelaca, a evo i ove...kontas neki napadaci rasturaju jer imaju duplo vise golova od Dzeke, a zapravo kad pobrises penale onda dodjes do podatka da su oni svi u samo par golova razlike.

Ja se sjecam da svojevremeno Mourinho nije htio dovesti Lacazzetea u Man. United jer je veliki broj golova zabijao s bijele tačke. Ali dobro, veliki treneri to vide i znaju.
Moze recimo Immobile svake sezone zabiti 30 komada a Dzeko 15, pa opet i ptice na grani znaju da mu Italijan nije ni do koljena...samo eto, mene ta "lazna statistika" zbog penala malo iritira, ma kako to zvucalo.

Ma kakav Immobile.Bukvalno je bio otjeran iz svakog kluba koji nije iz Italije.Nigdje se nije dokazao osim u Italiji
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://twitter. com/OfficialASRoma/status/1342620101107974145?s=09
Ako ne mozete vidjeti, na Rominom twitteru ima.. koja radost djeteta zbog dresa Edina Dzeke. A nasa stoka ga pljuje, oni bi bolje. Pih.
Ako ne mozete vidjeti, na Rominom twitteru ima.. koja radost djeteta zbog dresa Edina Dzeke. A nasa stoka ga pljuje, oni bi bolje. Pih.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Taj video pokazuje da je vec legenda kluba a bit ce jos veca ako postane 2.najbolji strijelac kluba u historiji...
Chelsea i Inter nisu bile pametne opcije, Juve donekle jeste bio ok jer bi bio starter i borio bi se za trofeje.
Medjutim, kada se sagleda cjelokupna slika, ostanak u Romi je najispravniji potez.
U Romi si legenda, bilo gdje drugo bi bio samo broj.
Jos makar 2 sezone, ako Bog da...
Chelsea i Inter nisu bile pametne opcije, Juve donekle jeste bio ok jer bi bio starter i borio bi se za trofeje.
Medjutim, kada se sagleda cjelokupna slika, ostanak u Romi je najispravniji potez.
U Romi si legenda, bilo gdje drugo bi bio samo broj.
Jos makar 2 sezone, ako Bog da...
-
- Kontakt:
Suzu pustio. Prepoznajem osjecaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.