FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
U prvom je Valladolid bio više kritičan, nego što je Barcelona bila odlična. Ne znaju ljudi odigrati tri pasa. Tek ulaskom Umtitija i Busquetsa igra im se popravila, te su sve opasnosti pred golom TS-a plod njihove neozbiljnosti.
Sramota da Umtiti za ono što pokazuje prima 12 mil godišnje. Sramota. Iako sam godinama navijao da uspije, mislim da je Coutinho završio svoju epizodu u Barceloni. Vjerujem da je i sam svjestan toga. I Koeman. Ako je zaista istinita ta priča o bonusu nakon 100 tekmi, za taj novac dovesti Depaya, Garciu, pokriti njihove plate i zavrnuti turu u Barcelonetti. A njega tušnuti Arsenalu za 50 milki i naložiti ih da će im on spasiti sezonu.
I da, Suarez kakav god da je, trom, spor, šta sve, sinoć bi zabio hat-trick.
Sramota da Umtiti za ono što pokazuje prima 12 mil godišnje. Sramota. Iako sam godinama navijao da uspije, mislim da je Coutinho završio svoju epizodu u Barceloni. Vjerujem da je i sam svjestan toga. I Koeman. Ako je zaista istinita ta priča o bonusu nakon 100 tekmi, za taj novac dovesti Depaya, Garciu, pokriti njihove plate i zavrnuti turu u Barcelonetti. A njega tušnuti Arsenalu za 50 milki i naložiti ih da će im on spasiti sezonu.
I da, Suarez kakav god da je, trom, spor, šta sve, sinoć bi zabio hat-trick.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Možda ta kiksara pregovara sa Espanjolom.
Ne vjerujem da ce taj kloc u Barcu.
@let3 nasluti ti 3-5-2 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Emre Öztürk (agent Shkodrana Mustafija): "Da, tačno je, stigao sam u Barcelonu kako bih dogovorio Shkodranov transfer."
Öztürk je također na svom Instagram profilu objavio fotografiju s Camp Noua s opisom: "Čekamo sastanak."
Eto ga

Jedino sto je dobro sto se spominje ugovor na 6 mjeseci(sto ce brzo otic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
parangal je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:50Činjenica je da ga narodski rečeno "neće gol" iz igre iako nije da ne stvara prilike, bilo je i stativa u ranijim utakmicama dobrih prodora i šuteva ali je očito "malerozan"...svi golovi su mu iz penala ove sezone![]()
U svakom slučaju ovo je verovatno njegova poslednja sezona u Barsi koja i ovako lagano klizi u "ambis" zbog nagomilanog javašluka tokom predhodnih godina pomešanog sa ovom pandemijom. Pred Barsom nije nimalo svetla budućnost kako stvari stoje trenutno...![]()

- jasonstatham
- Kontakt:
Samuel Umtiti po TM vrijedi 12 mil evra!!!! Vrijednost mu je spala 30 mil ove godine. Nakon jučerašnjeg nastupa sumnjam da će se popraviti. Ugovor 12 mil evra godišnje do 30/6/2023. Nevjerojatno loši potezi uprave... Jedan od mnogih.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Munuera.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mustafi je dobar u pas igri, vjerovatno zbog toga je interesantan Barsi ali u defanzivnim zadacima je užasan.
I sklon teškim kiksevima. U Arsenalu je 3/4 stoper heheheh.
I sklon teškim kiksevima. U Arsenalu je 3/4 stoper heheheh.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da mu nisu produzili i da United platio klauzulu od 60 miliona tad, razapeli bi ih. Vratite se u taj period i vidite sta se pisalo.jasonstatham je napisao/la: ↑23 dec 2020, 21:27Samuel Umtiti po TM vrijedi 12 mil evra!!!! Vrijednost mu je spala 30 mil ove godine. Nakon jučerašnjeg nastupa sumnjam da će se popraviti. Ugovor 12 mil evra godišnje do 30/6/2023. Nevjerojatno loši potezi uprave... Jedan od mnogih.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ko kome plaća pvdje mi vama ili mi vamamiky_hz je napisao/la: ↑23 dec 2020, 15:48Emre Öztürk (agent Shkodrana Mustafija): "Da, tačno je, stigao sam u Barcelonu kako bih dogovorio Shkodranov transfer."
Öztürk je također na svom Instagram profilu objavio fotografiju s Camp Noua s opisom: "Čekamo sastanak."
Eto ga
Jedino sto je dobro sto se spominje ugovor na 6 mjeseci(sto ce brzo otic).Mada neznam sta je svrha,jedino ako misle Umtitija prodat sad pa da ovaj bude u rezervi nekoj,ovako da dodje da bude 5-6 stoper nema mi logike,djaba platu davati kakva god da je.
Samo Sloboda | COYG
Tuchel dobio otkaz u PSG-u. Mijenja ga Pockettino najvjerovatnije. Loša vijest za Barcu.
Jedino smješnjije od toga je ovo da Trincao ima samo milion manje od ter Stegena. Ogromna nepravda prema najboljem golmanu svijetu.
Razlog više da se riješi Coutinho. Nevjerovatno kakav promašaj je ispao na kraju. Ove starosjedioci također, mada kad pogledaš da Dembele ima istu platu kao Alba i Pique.U svom današnjem izdanju, AS donosi prikaz plaća Barçinih prvotimaca:
4 milijuna eura - Riqui Puig, Carles Aleñá, Ansu Fati, Pedri i Ronald Araújo
6 milijuna eura - Junior Firpo, Martin Braithwaite, Clément Lenglet, Neto, Sergiño Dest
8 milijuna eura - Francisco Trincão
9 milijuna eura - Marc-André ter Stegen i Sergi Roberto
14 milijuna eura - Miralem Pjanić i Samuel Umtiti
16 milijuna eura - Frenkie de Jong
20 milijuna eura - Jordi Alba, Ousmane Dembélé, Gerard Piqué
22 milijuna eura - Sergio Busquets
24 milijuna eura - Philippe Coutinho
34 milijuna eura - Antoine Griezmann
100 milijuna eura - Lionel Messi

Jedino smješnjije od toga je ovo da Trincao ima samo milion manje od ter Stegena. Ogromna nepravda prema najboljem golmanu svijetu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Griezmanna, Coutinha i Dembelea se podhitno riješiti.
Gledaj ti koliko oni para uzimaju od Barce - za ništa na terenu
Gledaj ti koliko oni para uzimaju od Barce - za ništa na terenu

Šta ka'e, brojke su na strani CR-a.Leo Messi sada je zabio:
- najviše golova za jedan klub u povijesti (644)
- najviše golova u povijesti La Lige (451)
- najviše golova u jednoj kalendarskoj godini (91)
- najviše golova u jednoj sezoni (73)

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo za plate je prestrasno. Visesutroko preplacemi svi.Mokes je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:10Tuchel dobio otkaz u PSG-u. Mijenja ga Pockettino najvjerovatnije. Loša vijest za Barcu.
Razlog više da se riješi Coutinho. Nevjerovatno kakav promašaj je ispao na kraju. Ove starosjedioci također, mada kad pogledaš da Dembele ima istu platu kao Alba i Pique.U svom današnjem izdanju, AS donosi prikaz plaća Barçinih prvotimaca:
6 milijuna eura - Junior Firpo, Martin Braithwaite, Clément Lenglet, Neto, Sergiño Dest
100 milijuna eura - Lionel Messi![]()
![]()
Od gore navedenih iznosa, jedino su ok plate Fatiu, Pedriu, Destu, Ter Stegenu, Lengleu.
Ostalo sve, u najmanju ruku prepoloviti, nekima i vise nego prepoloviti.
Dobro ce biti ako se klub ne ugasi, sa ovim platama, dobro ikako funkcionisu.
Plus Umtiti i dodas onaj bonus od 20 mil sto bi trebalo Liverpolu platiti za Coutinha,i debelo prebacis cifru od 100 mil koja ti ostane samo od plata i tog bonusa. Strasna cifra bukvalno novu ekipu da sastavis sa nekim normalnim primanjima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo

Jednim udarcem nekoliko muha

Od 20 miliona navise svi trebaju ici
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve to lijepo zvuci, samo sto je problem sto ne mozes nikom prodati 3/4 ta igraca. Jedino Grizmana bi neko kupio, ovo ostalo tesko, nema budala posebno u ovoj sad situaciji. Umtiti nece vise nikad ponudu od pravog kluba dobiti, tako da je realno da on muze ovu lovu do 2023let3 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 15:29Bravo![]()
Jednim udarcem nekoliko muhariješio se četiri preplacena ublehaša kojih nema na terenu, rasteretio budžet, oslobodio se njihovih velikih plata, plus stekao uslove da može dovesti prava pojacanja sa normalnim platama.

⚽FK Garaže⚽
- jasonstatham
- Kontakt:
A ljetos priča kako nije važno prodati Vidala i Rakitića, koliko se riješiti njihovih ogromnih primanja. Ispadoše ta "primanja" kikiriki za ostalu kompaniju.Mokes je napisao/la: ↑24 dec 2020, 13:10Tuchel dobio otkaz u PSG-u. Mijenja ga Pockettino najvjerovatnije. Loša vijest za Barcu.
100 milijuna eura - Lionel Messi![]()
![]()
Busquets 22 mil.

Busquets, Umtiti, Griezman, Dembele, Coutinho, Alba. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.