Ja znam da je sreca da se ti nista ne pitas...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po citav dan pjevusi po kuci;osijece moj.
Ne znam kakav je, znam da moze dobro pjesti
I ja kad sam se tamo na reprezentacija pdf rasrpavljao sa Vuchevichem o FKS tamo vamo, vidim prije pisao na ovoj temi kao zakleti hordaš. hahahahahhaha.
Mislim na ovog novog kolaca, "pitara" sto slusa seju sexona...feniksptica je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:34Jesam ja to gdje ovim postom imenovo ikoga ??? Nema smisla to sto si napisao.Denchi je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:33Zadnji put kad sam citao pravila ovog foruma otkrivanje necijeg identiteta(imena/prezimena) se kaznjavalo banom, vrijedjanje takodjefeniksptica je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:30Brat igraca Sarajeva psuje navijacima Sarajeva majku, zenu. Divno.
Ali admin bolje zna
Vuchevich realni pitarforgempp je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:30I ja kad sam se tamo na reprezentacija pdf rasrpavljao sa Vuchevichem o FKS tamo vamo, vidim prije pisao na ovoj temi kao zakleti hordaš. hahahahahhaha.
pozz za njega, citaju oni nas pdf.
Brate ako se razilazimo u razmisljanju ostani dosljedan sebi, a ne da ispadnes prilivoda i nedosljedan sebi (citaj gnjida) al hajd.
Al taj je prekuco, ulijece u pdf kao slucajno on cuo za nekog da prelazi pa da iskomentira hahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.