English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne mogu da vjerujem da je United sebi dopustio da ne uzme Pochettina 
Ja sam fasciniran koliko je Arteta utripovan da je najjači trener svijeta. Eto kao, samo mi dajte najbolje igrače i vidjet ćete. A prilagoditi malo tu svoju "viziju" na aktuelni kadar, varijantisati nešto, koristiti ono što imaš, pa valjda se tu i vide najbolji treneri, ma ništa to. Pa evo, čak je i tvrdoglavi Guardiola ove sezone, uvidjevši kakav kadar ima, odlučio napraviti neke korekcije. Odbrana je zategnuta što jeste jeste, igra se malo i na rezultat. Ma ni nalik bilo kojoj Guardiolinoj ekipi u zadnjih 10 godina. Tabela trenutno ne govori to, ali dižu se polako.
Nije Poch zatekao ništa bolju ekipu u Tottenhamu 2014., pa je opet to ličilo na nešto u početku.
Nije Poch zatekao ništa bolju ekipu u Tottenhamu 2014., pa je opet to ličilo na nešto u početku.
Arsenalu prvo treba jbni BIG SAM da nas spasi ispadanja pa tek onda na ljeto da gledaju o novom pravom menageru.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako mlatne Jirgena neka ga jos par sezona.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Chapman1886
- Kontakt:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Od default sampiona do ekipe kojoj je uspjeh da pobjede koju tekmu protiv pepa i kloppa
Ole do groba i od mene realno
Ole do groba i od mene realno
Pa i braco iz vrbanjuse bi s igracima kakvve ima munited dobio sve ove trenere.
ovo je smjesno, ole je smjesan.
CPOJ
Dobiti Kloppa 17og januara i mozemo proglasiti sezonu uspjesnom
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Arteta has now beaten:
Ole
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobro, naveo sam samo ozbiljne stručnjake
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Kloppa je zapravo 3 puta. Koji amater 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Walker i Jesus pozitivni.
Isus pozitivan za bozic na koronu hah
Isus pozitivan za bozic na koronu hah
Skroz sam zaboravio na Liga kup
i yebo ga Boxing day koji pada na vikend...
Ne volim ljude k'o Arteta, koji nemaju ništa svoje pa kopiraju druge. On čak kopira Pepove pokrete rukama, izraze lica, i sve ostalo bukvalno pored i fudbalskih stvari, smiješan lik 
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Pod hitno prodat ovog heretika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kamo sreće da je od Guardiole iskopirao poneku akciju ili napad.
Zamisli biti pomoćni trener 3 godine i ama baš ništa naučiti. Moraš biti podobro glup da ti to uspije.
Barem da je naučio kako se iznosi lopta. Ama ni to
I onda se ljudi pitaju što se on i Mane ne mogu u zadnje vrijeme...
Ja mislim da je on naucio i previse pa pokusava primjeniti sistem na igrace koji nisu adekvatni za to.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.