FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ahbabb
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ahbabb » 25 dec 2020, 02:54

slika
slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 dec 2020, 04:49

Dedic
Alaima
Tolja
Krak
Adilovic
Onaj visoki sto ga je biciklo udarilo srbin
Delac
Bandovic
Ostrakovic
Pavovic
Kovacevic

Nijedan golman kurcu nije valjo osim malo DEDIC, naj bolji bio DELAC

Sad kova moze se reci nivo dedica i alaima znaci vjeciti igrac pl bh jest jednako TRUBA..

Stopere smo uvjek imali najbolje u ligi

Krila smo imali ok

I spiceve

Dzemo smjecanin jel on bio spic il bek nosio je 2 broj a davo je bruku golova
Skoro
Gogalic
Komazec
Hadzic
Benko
Ahmet
Obuca

Golmana nismo imali da valja od 95 godine i tu treba protadit, zvat Envera Lagusica iki tako nekog dobrog trenera golmana

Jebote Repuh bio veci od bandovica i od adilovica

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 25 dec 2020, 05:28

Pitar6785 je napisao/la:
25 dec 2020, 04:49
Dedic
Alaima
Tolja
Krak
Adilovic
Delac
Bandovic
Ostrakovic
Pavovic
Kovacevic

Sad kova moze se reci nivo dedica i alaima znaci vjeciti igrac pl bh jest jednako TRUBA..

Krila smo imali ok

I spiceve

Skoro
Gogalic
Komazec
Hadzic
Benko
Ahmet
Obuca

Golmana nismo imali da valja od 95 godine i tu treba protadit, zvat Envera Lagusica iki tako nekog dobrog trenera golmana

Vojo al kažu da je Alaim tu nesto kumovo :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 dec 2020, 05:52

Dobar je napisao/la:
25 dec 2020, 05:28
Pitar6785 je napisao/la:
Dedic
Alaima
Tolja
Krak
Adilovic
Delac
Bandovic
Ostrakovic
Pavovic
Kovacevic

Krila smo imali ok

I spiceve

Skoro
Gogalic
Komazec
Hadzic
Benko
Ahmet
Obuca

Vojo al kažu da je Alaim tu nesto kumovo :D
Moze bit svasta, al nemam nikakvi info..

Najlosi golman od svih je bio ostrakovic adilovic i bandovic

Da Vojo nije bio los..

Dok je skretnica je posle rata imala dosta dobri golmana...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 dec 2020, 08:04

Kakav crni Alaim
ISTINA ZA VEDRANA!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 dec 2020, 08:52

nije me odavno bilo.
hocu i ja pojacanje.
bafetimbi gomis ili dominic solanke
Lp
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 dec 2020, 08:58

AngelDiMaria je napisao/la:
25 dec 2020, 08:52
nije me odavno bilo.
hocu i ja pojacanje.
Lp
I ja bih da qaram Vesnu Zmijanac, al ne ide.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 dec 2020, 09:03

skoroalen je napisao/la:
25 dec 2020, 08:58
25 dec 2020, 08:52
nije me odavno bilo.
hocu i ja pojacanje.
Lp
I ja bih da qaram Vesnu Zmijanac, al ne ide.
bas me zanima tvoje cijenjeno misljenje, pretpostavljam da ti bolje znas od svih nas.
koji je tvoj prijedlog?
Ne vidim razlog zasto ne bi doveli nekoga zvucnog za nase prostore. sta, trebamo cekat da handze smrsa ili ?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 dec 2020, 09:05

Da ne bi možda i imenjaka Angela doveo, čuo sam da je nesretan u PSGu? Daj spusti se na zemlju, realnost nam je Nedim Hadžić, i to se šutat nogom u zicugu ako dođe i on.

I lan'o bih ti nešta za taj potpis, al neću na lijepi petak.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 dec 2020, 09:13

skoroalen je napisao/la:
25 dec 2020, 09:05
Da ne bi možda i imenjaka Angela doveo, čuo sam da je nesretan u PSGu? Daj spusti se na zemlju, realnost nam je Nedim Hadžić, i to se šutat nogom u zicugu ako dođe i on.

daj bolan, nismo anamo oni ( valjda nisi ) da tako razmisljamo.
zakaci se za moj potpis, to jedino i znas, barem evo nekoliko mjeseci.
ako ce nam pojacanje ponovo biti iz dk, trebamo vratiti covjeku pare, izvinut e tanu, rec da je bila skrivena kamera itd.
nemoj mi polovnjaka rasturenih prepakovanih ala tino susic
ovaj rok je kljucan.
ovo ce biti pokazatelj radi li uprava ista osim tjeranaj trenera i branjenja osrednjih napadaca

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 dec 2020, 09:21

25 dec 2020, 09:13
skoroalen je napisao/la:
25 dec 2020, 09:05

daj bolan, nismo anamo oni ( valjda nisi ) da tako razmisljamo.
zakaci se za moj potpis, to jedino i znas, barem evo nekoliko mjeseci.
ako ce nam pojacanje ponovo biti iz dk, trebamo vratiti covjeku pare, izvinut e tanu, rec da je bila skrivena kamera itd.
nemoj mi polovnjaka rasturenih prepakovanih ala tino susic
ovaj rok je kljucan.
ovo ce biti pokazatelj radi li uprava ista osim tjeranaj trenera i branjenja osrednjih napadaca
Pa kad se meni svi kače za potpis i avatar, kačit ću se i ja, pa ćemo se ćerat ovako.
Jesi l' fkt toliko naivan da vjeruješ u neke bombe, Hasseilbanke, Beqiraje...? Ovi naši insajderi ne mogu pogodit more s broda, a ti se upecao na neke priče o ultramegagiga pojačanjima. Kae Solanke. :rol: :rol: :rol:
Sinoć Pato, danas Solanke, za mjesec ćemo o Haalandu pričat. Reaguj Hadžijaaaa. :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2020, 09:23

Trajno ih banuj, uništavaju temu!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 dec 2020, 09:27

da bog da se kurdic vratio!

sta ti mislis grupe napadat sa hadticem i handzicem, a najbolji ti igrac ima ponudu iz OSJEKA.
daj bolan, sa svojim glupostima i analizama u korist uprave ne das ljudima mira ni za bozic. da je bajram ebo bi ti znanje sto mi kvaris dan.

alfrede, ako nemas sta za pametno reci, produzi tamo odakle ti je taj sa slike, kojem cemo morat vracati pare jos malo ako bude ovako kako skoro kaze

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 dec 2020, 09:39

Pitar6785 je napisao/la:
Dedic
Alaima
Tolja
Krak
Adilovic
Delac
Bandovic
Ostrakovic
Pavovic
Kovacevic

Sad kova moze se reci nivo dedica i alaima znaci vjeciti igrac pl bh jest jednako

Golmana nismo imali da valja od 95 godine i tu treba protadit, zvat Envera Lagusica iki tako nekog dobrog trenera golmana.
Fale ti među golmanima Vule Petranović, Hurtić, Pintol i Hamzić.Vojo se prezivao Dragović.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 dec 2020, 09:49

25 dec 2020, 09:27

sta ti mislis grupe napadat sa hadticem i handzicem, a najbolji ti igrac ima ponudu iz OSJEKA.
daj bolan, sa svojim glupostima i analizama u korist uprave ne das ljudima mira ni za bozic. da je bajram ebo bi ti znanje sto mi kvaris dan.

alfrede, ako nemas sta za pametno reci, produzi tamo odakle ti je taj sa slike, kojem cemo morat vracati pare jos malo ako bude ovako kako skoro kaze
I kaže, ja vrijeđam. Hebo te Kurdić.
Kakve bolan gluposti, šta si se ufurao, da smo Real? Imali su yebenih 7 mjeseci da špica dovedu, nisu doveli nikog, sad treba očekivat Drogbu u napadu?? Daj ba. Irfan ili Nedim, Debeli drugi napadač, i to je dovoljno. On bi stranca nekog da trpa 70 golova u sezoni hahahahaah. Idi gledaj Papetove snimke. :rol:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 dec 2020, 09:57

skoroalen je napisao/la:
25 dec 2020, 09:49

Kakve bolan gluposti, šta si se ufurao, da smo Real? Imali su yebenih 7 mjeseci da špica dovedu, nisu doveli nikog, sad treba očekivat Drogbu u napadu?? Daj ba. Irfan ili Nedim, Debeli drugi napadač, i to je dovoljno. On bi stranca nekog da trpa 70 golova u sezoni hahahahaah. Idi gledaj Papetove snimke. :rol:
ja cu papetove, a cije ces ti?
samo se upalis kad se bira forumas godine, to neke strucne analize, od svih svjetskih liga, do ekonomije fk sarajevo.
ajde realno sad, koliko zapravo mi para imamo s onolikim minusom da nekog dovedemo? ako smo 10 miliona u minusu, daj jos jedan za dobrog igraca.
mislim da je igracki kadar preci nego ovi glupi odnosi s javnoscu i navijacima. ne igraju navijaci, igraju igraci, rece jednom buduci selektor osim

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 25 dec 2020, 10:00

Svi tezimo nekom izlasku iz prosjecnosti lige i tako te stvari a mislimo da bi nam vrhunci bili Hadzici,pa neki spominjase i Krpice itd vracajuci nas minimalno 5g unazad.Ako zelimo napredak a to i pokazati i dokazati treba gledati na pojacanja u pravcu liku i djelu Susica nekada Jajala, Benke itd.Iz nase lige samo bih dovodio mlade talente koje nemas ni u akademiji ni na spisku igraca za 1tim ako se takav moze naci.Hocemo iskorak u evropi a najboljeg igraca lige nazivamo poluamaterom i tako to.Sreca pa ljudi u klubu konacno rade pravu stvar i zna se gdje je kome mjesto a do tada ovde neka pametuju ciji je kakav potpis avatar i neka ocjenjuju ko je amater poluamater i neka lektorisu postove pojedinaca.Neko ovde ulazi sa ocekivanjima da ce nesto normalno procitati a ne svaki dan neko svoje frustracije da liječi ovdje.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 dec 2020, 10:00

Daj morto banuj ovu dvojicu smaraca, na sabahu ubise sa Drogbama, Kurdicima, Hadzicima i Handzicima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 dec 2020, 10:03

25 dec 2020, 09:57
skoroalen je napisao/la:
25 dec 2020, 09:49

ja cu papetove, a cije ces ti?
samo se upalis kad se bira forumas godine, to neke strucne analize, od svih svjetskih liga, do ekonomije fk sarajevo.
ajde realno sad, koliko zapravo mi para imamo s onolikim minusom da nekog dovedemo? ako smo 10 miliona u minusu, daj jos jedan za dobrog igraca.
mislim da je igracki kadar preci nego ovi glupi odnosi s javnoscu i navijacima. ne igraju navijaci, igraju igraci, rece jednom buduci selektor osim
Ja ću od najboljeg igrača BiH svih vremena i trećeg strijelca u historiji Rome, zlatne kopačke Serie A i Bundeslige, najboljeg strijelca reprezentacije, šampiona Engleske i Njemačke... malo li je?
Papak jedan, ne pišeš pola godine ovdje pa dođeš da vrijeđaš i neke nebuloze iznosiš. De još prigovori i za provinciju šta, o veliki Sarajlijo.
I hebo te budući selektor, kad smo kod njega. Metni ga na avatar ako ga već citiraš ovdje.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 dec 2020, 10:03

alacious je napisao/la:
25 dec 2020, 10:00
Daj morto banuj ovu dvojicu smaraca, na sabahu ubise sa Drogbama, Kurdicima, Hadzicima i Handzicima.
ubicu i ubijacu sve dog mi je pojacanje likson iz mdk, i dok mi je medju top forumasima ovaj masinac

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, Haksss, HyperOS, riki46, UltraSa46, Varijantas8 i 91 gost.