FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Morto dje zivis da proteste napravimo.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 25 dec 2020, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E bas tako traži se dlaka u jajetu, a svi znamo da čovjek ništa nije lose mislio. Čak šta više Morto je više članski završio nego ovi naši iz marketinga u klubu. Radi odličan posao, a skim sve ovde ima posla kapu mu skidam.fera je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:58E svasta kako neki jedva cekaju gresku u koracima...Pa mortem je jedan od korektnijih likova na forumu generalno, Buda bi pukao do sad da je na njegovom mjestu i s kakvim likovima ima posla.
Bezveze se izmislja da je rekao nesto sto nije.
Prvog vanju banovati dosta su mu ova druga 2 accounta.
Malo mu jedino zamjeram što je previše popustljiv prema pojedincima, i da nekad treba djelovati žešće i na prvu, i vratiti temu u normalu.
Još jednom Morti svaka čast, i podrška od mene, a mislim i od većine forumasa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da se upisem na 2021 stranu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mozda budes ako mortem izbrise koji post

Buda je odlican spic rekli su i Emir i Vinkofera je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:58E svasta kako neki jedva cekaju gresku u koracima...Pa mortem je jedan od korektnijih likova na forumu generalno, Buda bi pukao do sad da je na njegovom mjestu i s kakvim likovima ima posla.
Bezveze se izmislja da je rekao nesto sto nije.
Prvog vanju banovati dosta su mu ova druga 2 accounta.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Start polusezone nam je bas ubojit, idu Zeljo, Zrinjski i Siroki pa se onda formira ona bergerova tablica gdje opet prvo igramo sa onim timovima iz vrha tabele (Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Velez) tako da bi bilo dobro tu zapeti i ocuvati neku solidnu prednost koliko god je moguce jer nam do kraja onda idu sve "laksi" protivnici
90!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Podrška za morto i od mene 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma ne sumnjam da cemo se sada pripremiti kako treba, bit ce vjerovatno jakih prijateljski u Antaliji, jbg posljednje pripreme nismo ni imali ni jednu ozbiljnu prijateljsku.Cora1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:18Start polusezone nam je bas ubojit, idu Zeljo, Zrinjski i Siroki pa se onda formira ona bergerova tablica gdje opet prvo igramo sa onim timovima iz vrha tabele (Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Velez) tako da bi bilo dobro tu zapeti i ocuvati neku solidnu prednost koliko god je moguce jer nam do kraja onda idu sve "laksi" protivnici
Sarajevo ljubavi moja.
Ma normala brate, da se ja nečeg stidim lagao bih da imam stan u Ferhadiji, za zayebanciju sam uvijek nagodan. Problem je kad se s nekim zakačiš oko sportskih tema, pa kao glavni argument navede "šta ćeš ti iz provincije meni pričat". E ispišam se na svakog takvog "građanina" taman bio potomak Isa-bega Ishakovića lično. Provincije su u ratu odbranile Sarajevo, nađite jednog ratnog heroja da je iz Sarajeva. Pravog heroja, ne krimose i huligane poput Juke koji su pljačkali narod. Se.rem se ba na tu priču.Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:32Naravno, bar sto se mene tice zezam se sa skorom, zivio sam kratko tamo dvije bivse su mi iz Brezefeniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:08Navijaci FkS nisu samo iz Sa. Na to klub treba biti ponosan i treba jos jacati da prosiri bazu.Al volim ga pecnut ponekad odmilja
nisu brzopleti da kritikuju upravu ovi van grada i imaju neku generalno pozitivniju sliku
Mada iz mog ugla ne valja biti ni preblizu jer sve primjecujes, a ja sam peka nekakva smeta mi font na kalendaru, tako da malo pokusavam spustiti loptu s tog aspekta...
Ipak su to samo ljudi koji rade dobro zeznut posao i jos povrh toga rade ga u BiH sto je otezavajuca okolnost, no treba zapamtiti da je Nam tu uvijek i sve ga interesuje i po meni to je najbolja stvar....
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Slažem se a samim tim bi se i pokazalo da nista nije slučajno.U prve tri utakmice bi me zadovoljilo i 5 bodova optimalno.Sve preko puna šaka brade.Cora1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:18Start polusezone nam je bas ubojit, idu Zeljo, Zrinjski i Siroki pa se onda formira ona bergerova tablica gdje opet prvo igramo sa onim timovima iz vrha tabele (Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Velez) tako da bi bilo dobro tu zapeti i ocuvati neku solidnu prednost koliko god je moguce jer nam do kraja onda idu sve "laksi" protivnici
- AngelDiMaria
- Kontakt:
podrska morto i od mene
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma 7 glat ide. Želju moramo dobit jer su prve pratilje, a i Zrinjskog na Koševu možemo riješit. Lištica je problem radi te psihološke strane, al mislim da nas ne mogu pobijedit.Feridaga je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:23Slažem se a samim tim bi se i pokazalo da nista nije slučajno.U prve tri utakmice bi me zadovoljilo i 5 bodova optimalno.Sve preko puna šaka brade.Cora1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:18Start polusezone nam je bas ubojit, idu Zeljo, Zrinjski i Siroki pa se onda formira ona bergerova tablica gdje opet prvo igramo sa onim timovima iz vrha tabele (Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Velez) tako da bi bilo dobro tu zapeti i ocuvati neku solidnu prednost koliko god je moguce jer nam do kraja onda idu sve "laksi" protivnici
Nekako i gledam u tom pravcu,zbog svega navedenog najveci adut za listicu mi je osipanje igrackog kadra i finan situacija.Mogli bi oni krpiti sastav na proljece ABdskoroalen je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:27Ma 7 glat ide. Želju moramo dobit jer su prve pratilje, a i Zrinjskog na Koševu možemo riješit. Lištica je problem radi te psihološke strane, al mislim da nas ne mogu pobijedit.Feridaga je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:23Slažem se a samim tim bi se i pokazalo da nista nije slučajno.U prve tri utakmice bi me zadovoljilo i 5 bodova optimalno.Sve preko puna šaka brade.Cora1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:18
Start polusezone nam je bas ubojit, idu Zeljo, Zrinjski i Siroki pa se onda formira ona bergerova tablica gdje opet prvo igramo sa onim timovima iz vrha tabele (Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Velez) tako da bi bilo dobro tu zapeti i ocuvati neku solidnu prednost koliko god je moguce jer nam do kraja onda idu sve "laksi" protivnici
I nema potrebe mijenjat moderatora. Ne može Mortem vaspitat svakog ovdje. Kad iz kuće ne izneseš odgoj i ponižavaš druge na osnovu stvari na koje nisu imali uticaj, džaba ti 100 upozorenja i banova. I šta i da postavimo nekog drugog, isti qrac će bit. Mortem barem mrzi crnce, jbg, njih u Bosni nema puno pa se ne osjeti ta diskriminacija.
#podrška

#podrška
5 je neki minimum, s tim da bi tu radije da dobijemo derbi da odemo na +12Feridaga je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:32Nekako i gledam u tom pravcu,zbog svega navedenog najveci adut za listicu mi je osipanje igrackog kadra i finan situacija.Mogli bi oni krpiti sastav na proljece ABd![]()
7 je realno, gdje bi bi imali pobjedu u derbiju i kuci protiv Zrinjakog, a bod protiv Sirokog jer su nam tradicionalno najteze gostovanje
9 perverzija

90!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jeste skoro, izvini za ono jutros, da bog da se kurdic ne vratioskoroalen je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:34I nema potrebe mijenjat moderatora. Ne može Mortem vaspitat svakog ovdje. Kad iz kuće ne izneseš odgoj i ponižavaš druge na osnovu stvari na koje nisu imali uticaj, džaba ti 100 upozorenja i banova. I šta i da postavimo nekog drugog, isti qrac će bit. Mortem barem mrzi crnce, jbg, njih u Bosni nema puno pa se ne osjeti ta diskriminacija.![]()
#podrška

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
@Mortem imaš podršku i od mene...
Treba izdržati sa ovim nikovima koji za pola dana nakucaju pet stranica...
besposlen pop i ovce križa, a kamo li nešto drugo...ovdje ima mlogo zaposlenih, nije čudno što smo propali gore od Grčke...Uh, zaboravih da ima ovdje DIF-ovaca koji su uspjeli savladati lapatope, hebali su svi svoje kad se oni dokače vlasti i nauke...kažu da im je uzrečica "nauka je ..ranje"....
Treba izdržati sa ovim nikovima koji za pola dana nakucaju pet stranica...
besposlen pop i ovce križa, a kamo li nešto drugo...ovdje ima mlogo zaposlenih, nije čudno što smo propali gore od Grčke...Uh, zaboravih da ima ovdje DIF-ovaca koji su uspjeli savladati lapatope, hebali su svi svoje kad se oni dokače vlasti i nauke...kažu da im je uzrečica "nauka je ..ranje"....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
S 9 bodEva bi nam i Dinamo bio mala maca.Cora1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:345 je neki minimum, s tim da bi tu radije da dobijemo derbi da odemo na +12
7 je realno, gdje bi bi imali pobjedu u derbiju i kuci protiv Zrinjakog, a bod protiv Sirokog jer su nam tradicionalno najteze gostovanje
9 perverzija![]()
Halali i ti, pretjerali smo fkt. DaBogda Solanke sutra potpisao.AngelDiMaria je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:35jeste skoro, izvini za ono jutros, da bog da se kurdic ne vratioskoroalen je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:34I nema potrebe mijenjat moderatora. Ne može Mortem vaspitat svakog ovdje. Kad iz kuće ne izneseš odgoj i ponižavaš druge na osnovu stvari na koje nisu imali uticaj, džaba ti 100 upozorenja i banova. I šta i da postavimo nekog drugog, isti qrac će bit. Mortem barem mrzi crnce, jbg, njih u Bosni nema puno pa se ne osjeti ta diskriminacija.![]()
#podrška![]()