FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav nas raspored ceka na proljece i Ziljkica i Bradonjica i sve zive treba dovest da se nadju..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad god neko spomene Brezu meni naumpadne Dalila D., mozda je i znas, treba gori.skoroalen je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:34I nema potrebe mijenjat moderatora. Ne može Mortem vaspitat svakog ovdje. Kad iz kuće ne izneseš odgoj i ponižavaš druge na osnovu stvari na koje nisu imali uticaj, džaba ti 100 upozorenja i banova. I šta i da postavimo nekog drugog, isti qrac će bit. Mortem barem mrzi crnce, jbg, njih u Bosni nema puno pa se ne osjeti ta diskriminacija.![]()
#podrška

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zato je bitno sacuvat trenutni roster, dobro se pripremit, nadam se finim protivnicima u Anataliji i polahko. Nije samo nama i njima ce biti tesko hehehefeniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:41Kakav nas raspored ceka na proljece i Ziljkica i Bradonjica i sve zive treba dovest da se nadju..
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 25 dec 2020, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
@Mortem heroj, a ne zlocinac

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Znam burazeru, vatra živa.Kaunas je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:43Kad god neko spomene Brezu meni naumpadne Dalila D., mozda je i znas, treba gori.skoroalen je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:34I nema potrebe mijenjat moderatora. Ne može Mortem vaspitat svakog ovdje. Kad iz kuće ne izneseš odgoj i ponižavaš druge na osnovu stvari na koje nisu imali uticaj, džaba ti 100 upozorenja i banova. I šta i da postavimo nekog drugog, isti qrac će bit. Mortem barem mrzi crnce, jbg, njih u Bosni nema puno pa se ne osjeti ta diskriminacija.![]()
#podrška![]()
![]()

Al joj je stari yeben igrač, isti Ćelo Bajramović.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Pa šta je ovo, pola foruma istu trebu tamburalo 

Od mene puna podrska Mortemu. Obzirom kako mi ispizdimo jedan na drugoga, zamisli kako je kad svak sa svakim zakuha. Samo jednaki arsini i udri 
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
- feniksptica
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sa 7 bodova mi bi titulu već riješili a pitanje bi bilo dal 4 ili 5 kola prije kraja prvenstva i teoretski.skoroalen je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:27Ma 7 glat ide. Želju moramo dobit jer su prve pratilje, a i Zrinjskog na Koševu možemo riješit. Lištica je problem radi te psihološke strane, al mislim da nas ne mogu pobijedit.Feridaga je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:23Slažem se a samim tim bi se i pokazalo da nista nije slučajno.U prve tri utakmice bi me zadovoljilo i 5 bodova optimalno.Sve preko puna šaka brade.Cora1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:18
Start polusezone nam je bas ubojit, idu Zeljo, Zrinjski i Siroki pa se onda formira ona bergerova tablica gdje opet prvo igramo sa onim timovima iz vrha tabele (Zeljo, Zrinjski, Siroki, Borac, Velez) tako da bi bilo dobro tu zapeti i ocuvati neku solidnu prednost koliko god je moguce jer nam do kraja onda idu sve "laksi" protivnici
Ja zadovoljan sa bilo koliko bodova samo da prednost od 9 bodova bude i kad krene treći krug. Odlična prednost da se mirno sezona privede kraju. Čak ni 7 bodova ne bi bilo loše prije trećeg kola, sve manje od toga je loše.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I onda kazete Delac bio bez kiksa, pa log kad je ucio od najveceg ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma isplati se
15.10.2013.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozel pp za Dalilu nesto mi poznata
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Najbolje u PP, da ti ne propadne karanje, k'o transfer Bećiraja..
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo i mene za jedan PP za Dalilu?
Bila je jedna odozdo, davno, prije 5-6 godina, pa da vidim je li to ta