maksimalno ga pogurali u apsolutno svakoj utakmici i jos nista, moze li transfer makar u Tursku?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Osim dosad nije reko nijednu ružnu riječ na račun najkriminalnijeg saveza u Europi, na račun nesposobnih selektora, a svaku priliku kioristi da popljuje igrače i navijače.
Ma nije da se ja ne slažem s tobom, ali bojim se da nam je takva situacija da je takvo pitanje trenutno sekundarnoslusalica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:56Ne iskljucuje cinjenica da smo u periodu pravljenja ekipe pokoju pobjedu.Arnauty je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:47Na to sve idemo na Francusku koja je najjača reprezentacija na svijetu barem u kontekstu širine kadra, te Ukrajinu koja je uigrana i u usponu. A vremena za testiranje nemamo. Kao što je Sušić i rekao, ne treba dići ruke od kvalifikacija, ali treba biti realan, ko misli da može otići, otkači ga u startu jer je nerealan. A savez ako bude postavljao to kao normu, još je luđi.
Safetov stav Boga mi iskljucuje.
Razmisli. Ljudski je i promjeniti misljenje.![]()
Saničanin je sasvim solidan igrač i nije se pokazao ništa lošijim od "Šveđana". Naši su problemi kriminalni bekovi i manjak odbrambenih zadaća u veznom redu i napadu. Ni Maldini u prajmu ne bi izgledao ništa bolje u takvim okolnostima.
P a sta cemo sad kad su oba kandidata losa. Ne mogu ja sad rec dobar je on zato sto je drugi dosta losiji.
Za Peteva može biti neko ko ima lični ili klupski interes, nipošto neko kome je stalo do reprezentacije. Nažalost, odavno je poznato da ih ima dosta takvih.
Kad se nekad neki naš klub plasira u Grupnu fazu nekoga europskog takmičenja neka igraju što se mene tiče svi iz Premijer lige, ovako se pozivaju igrači koji najbolje godine provode u ovoj kukuruz ligi i vi želite da takvi igraju za reprezentaciju? Razumijem ja volite vi klubove naše i navijate za iste ali ponekad ljubav zna da zavara. Igračima iz Premijer lige se može samo dati šansa u prijateljskim i to da se pozivaju igrači do 23 godine, ovo sve preko da je valjalo otišlo bi davno iz ove lige.
Makedonija je kvalifikacije okončala na trećem mjestu, u egalu na 14 bodova sa četvrtoplasiranom Slovenijom. Drugoplasirana Austrija imala je pet bodova više, a prvoplasirana Poljska 11 bodova više. Krste Velkoski je u ovim utakmicama odigrao ravno 0 minuta.Spahic98 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:48Velkoski je redovno igrao za Makedoniju u kvalifikacijama i plasirali su se na euro.
Znači on može igrati za repku koja je prošla na euro,ali zato Tatar i Rahman ne mogu igrati za našu raspalu repku koja gubi od s.irske?
I kad pitaš koga treba zvati umjesto Tatara,obično odgovor bude:"usejnu balidžu vom laškao igro tri seasons"
Druze 24 odigrane minute u 18 utakmica (10 u kvalifikacijama i 8 u Ligi Nacija)...Spahic98 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:48Velkoski je redovno igrao za Makedoniju u kvalifikacijama i plasirali su se na euro.
Znači on može igrati za repku koja je prošla na euro,ali zato Tatar i Rahman ne mogu igrati za našu raspalu repku koja gubi od s.irske?
I kad pitaš koga treba zvati umjesto Tatara,obično odgovor bude:"usejnu balidžu vom laškao igro tri seasons"
Sto @Arnaut zakuca kera.Arnauty je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:56Makedonija je kvalifikacije okončala na trećem mjestu, u egalu na 14 bodova sa četvrtoplasiranom Slovenijom. Drugoplasirana Austrija imala je pet bodova više, a prvoplasirana Poljska 11 bodova više. Krste Velkoski je u ovim utakmicama odigrao ravno 0 minuta.Spahic98 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:48Velkoski je redovno igrao za Makedoniju u kvalifikacijama i plasirali su se na euro.
Makedonija je na prvenstvo otišla kroz baraž D divizije u kojem su pored nje igrali još Kosovo, Gruzija i Bjelorusija, znači D nivo fudbala, najlošiji rang.
Krste Velkoski u utakmicama baraža protiv Kosova i Gruzije nije odigrao ni minutu. Jednu jedinu minutu. Ove sezone Velkoski je čak bio rezerva u Sarajevu najvećim dijelom polusezone.
Znači nemoj pisati gluposti jer tako fudbalerima Sarajeva, za koje ja navijam i koje pratim očito puno detaljnije od tebe kad ovakve gluposti pišeš za Velkoskog, samo rušiš cijenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.