FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakav Azmir i Sloboda...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Azmir je svima nama donio najvise radosti sa Slobodom u zadnjih 15 godina da se ne lazemo. Najbolji i najljepsi fudbal u ligi se igrao kod nas samo godinu i pol nakon ulaska u Premijer ligu. Da, imao je mana, bilo je trzavica al realno i njemu je tada sve bilo novo kako vodjenje kluba tako i posao sa nasim ljudima. Azmir je danas druga osoba, mnogo je iskusniji i zreliji od odlaska iz Slobode. Sto se mene tice i ljudi u mom okruzenju dobrodosao je nazad.
samo Sloboda
- RollingPaper
- Kontakt:
Sve čestitke za online fan shop
Fenomenalno.
Fenomenalno.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako bi birao izmedju Senada Binga I Azmira izabrao bi Azmira bez imalo razmisljanja. Prvi bi trazio igrace koji hoce da igraju za 430KM + topli obrok dok Azmir nije uopce skrtica. Bacio je on para vise nego neki misle.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:30Fakat jeste da nas je razočarao u nekim stvarima, aliiii nađi mi boljeg...
Da Bingo npr. hoće da "vodi" Slobodu kao što Pivaru ili Ditu "vodi" ali NEĆE ni da čuje. A neće ni deling, menprom, bilo koji biznismen sa kantona ili države, a da ne govorim o strancima. Koji bi oni to imali interes???
A s druge strane imaš Ludog Azeta koji se malo voli zajebavat i bacat pare na fudbal, iz furke neke, kao što bi vjerovatno većina nas radila kad bi imali te pare...
Lik koji je praktično lokalac, nije Tuzlak, ali iz naše je neke šire regije. Nije vala ni Hercegovac ili Krajišnik... Mogao bi od Svetinje napraviti ono što svi sanjamo evo 101 godinu, i mi nećemo.
Elva naš dobri odlično zna da je Aza prije svega Slobodaš. Ljudi, ni ja sam nisam vjerovao, ali j.e.b.i.g.a ne može mi toliko ljudi njemu bliskih potvrditi to u odvojenim razgovorima, na isti način, kao da su se dogovoriliImati na čelu kluba čovjeka koji navija za taj klub je apsolutna win win situacija
![]()
Sto se mene tice dobrodosao nazad u Slobodu. Najsvjetliji dio poslijeratne istorije Slobode je kada je on bio. Ovo polslije njega sve ublehe i prevare osim ove zadnje uprave koja nema kapacitet financijski, niti ce ikada imati. Da su napravili vise od svih poslije Azmira jesu, itekako. Za to im treba biti zahvalan i svaka im cast. Od mladog Secera do Grade.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
simonknows
- Kontakt:
Vidi Senad je bio u upravi, ali covjek nije ovca da ga neko kupa. I sada taj isti Senad ulaže u Slobodu kroz pivaru. Kada se sve sagleda uprava nema nešto da porazgovara sa svim firmama koje Senad drži, jer Bingo neće ući u Slobodu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Da i meni je jedan od boljih. Je li neko kupio koju od ovih majica? Piše 100 % pamuk, jesu li one providne ili zbilja liči na majicu?
Zna li neko da li će biti kakvih nalik na dri-fit majice u bojama crveno crnim?
& $ ?
Sretan Božić prije svega svim navijačima naše Slobode a i ostalim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti.
& $ ?
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sloboda treba "trajno "rjesenje, kada to kazem mislim makar jednu deceniju da bude stabilna.Probisvjet je napisao/la: ↑25 dec 2020, 11:45Ako bi birao izmedju Senada Binga I Azmira izabrao bi Azmira bez imalo razmisljanja. Prvi bi trazio igrace koji hoce da igraju za 430KM + topli obrok dok Azmir nije uopce skrtica. Bacio je on para vise nego neki misle.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:30Fakat jeste da nas je razočarao u nekim stvarima, aliiii nađi mi boljeg...
Da Bingo npr. hoće da "vodi" Slobodu kao što Pivaru ili Ditu "vodi" ali NEĆE ni da čuje. A neće ni deling, menprom, bilo koji biznismen sa kantona ili države, a da ne govorim o strancima. Koji bi oni to imali interes???
A s druge strane imaš Ludog Azeta koji se malo voli zajebavat i bacat pare na fudbal, iz furke neke, kao što bi vjerovatno većina nas radila kad bi imali te pare...
Lik koji je praktično lokalac, nije Tuzlak, ali iz naše je neke šire regije. Nije vala ni Hercegovac ili Krajišnik... Mogao bi od Svetinje napraviti ono što svi sanjamo evo 101 godinu, i mi nećemo.
Elva naš dobri odlično zna da je Aza prije svega Slobodaš. Ljudi, ni ja sam nisam vjerovao, ali j.e.b.i.g.a ne može mi toliko ljudi njemu bliskih potvrditi to u odvojenim razgovorima, na isti način, kao da su se dogovoriliImati na čelu kluba čovjeka koji navija za taj klub je apsolutna win win situacija
![]()
Sto se mene tice dobrodosao nazad u Slobodu. Najsvjetliji dio poslijeratne istorije Slobode je kada je on bio. Ovo polslije njega sve ublehe i prevare osim ove zadnje uprave koja nema kapacitet financijski, niti ce ikada imati. Da su napravili vise od svih poslije Azmira jesu, itekako. Za to im treba biti zahvalan i svaka im cast. Od mladog Secera do Grade.![]()
I da taj neki koji bi dosao, postavi klub na noge i nulira dug prije bilo cega drugog. Sve sto se uradi mora biti za dugorocnu dobrobit kluba....Sve drugo je supljiranje.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Beduin
- Kontakt:
Kod Senada bi dio plate bio u bonovima da se podmire u Bingu.Probisvjet je napisao/la: ↑25 dec 2020, 11:45
Ako bi birao izmedju Senada Binga I Azmira izabrao bi Azmira bez imalo razmisljanja. Prvi bi trazio igrace koji hoce da igraju za 430KM + topli obrok dok Azmir nije uopce skrtica. Bacio je on para vise nego neki misle.
Sto se mene tice dobrodosao nazad u Slobodu. Najsvjetliji dio poslijeratne istorije Slobode je kada je on bio. Ovo polslije njega sve ublehe i prevare osim ove zadnje uprave koja nema kapacitet financijski, niti ce ikada imati. Da su napravili vise od svih poslije Azmira jesu, itekako. Za to im treba biti zahvalan i svaka im cast. Od mladog Secera do Grade.![]()
Ko sto smo mi nekad davno u Gama Security od one crkavice od plate dobijali bon od 100KM da VF-u da se podmirimo. J3bote bon, daj mi pare, necu na party otici sa salamom i hrenovkama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Znamo mi kolika je Senad škrtica, vjerovatno bi tako i bilo, ali eto on je u toj grupi privrednika koji bi mogli biti vlasnici kluba. I lako je zaključiti koliko je Aza kamikaza bolja opcija, s tog aspekta.Probisvjet je napisao/la: ↑25 dec 2020, 11:45Ako bi birao izmedju Senada Binga I Azmira izabrao bi Azmira bez imalo razmisljanja. Prvi bi trazio igrace koji hoce da igraju za 430KM + topli obrok dok Azmir nije uopce skrtica. Bacio je on para vise nego neki misle.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 18:30Fakat jeste da nas je razočarao u nekim stvarima, aliiii nađi mi boljeg...
![]()
A slažem se i za Šeću, Gradu i ostale, sve pohvale. Puno manje sam očekivao od njih, ali ljudi pokazaše da znaju...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Meni lično je ok kvalitet, nije onaj mekani, nego malo grublji pamuk, ali ugodna je za nošenje. Nije made in china, nego made in haiti
Kupujte ljudi šta bilo, pa nek je i pet markica, pomozimo Svetinji našoj
-
Izvanredni
- Kontakt:
Kad samo trebali nestati bio nam je slobodas i tuzlak, a kad smo se osilili sa njegovim parama i uspjesima koje je on placao postao je podrinjac, seljak, krkan.
Kad se drzis principa drzi se od pocetka
Kad se drzis principa drzi se od pocetka
Senad moralni gigant.Svi zaboravili onu otmicu kad su momka danima držali zarobljenog. I par inspektora uključeno bilo. Koga briga kad natjera žene da posle smjene idu spremat drugi tržni...Kaže dobile po 50 ili 100 KM. Šta sa onim koji nisu htjeli? Jbte tih 100 KM...Daj mi moju platu i ako ja neću dalje nemoj me tjerat.Šta je sa prekucavanjem datuma? Ili toga nema više?
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Ma prekucavanje datuma je klasikica brate, nekad dobijes kvalitetnu zgaravicu, nekad pozelenis ko hulk od hrane, a nekad oci srvene ko da si vario cijelu noc, ali sve kontas da nije do Binga, nas je to covjek.klma1 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:12Senad moralni gigant.Svi zaboravili onu otmicu kad su momka danima držali zarobljenog. I par inspektora uključeno bilo. Koga briga kad natjera žene da posle smjene idu spremat drugi tržni...Kaže dobile po 50 ili 100 KM. Šta sa onim koji nisu htjeli? Jbte tih 100 KM...Daj mi moju platu i ako ja neću dalje nemoj me tjerat.Šta je sa prekucavanjem datuma? Ili toga nema više?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Postoje stvari koje mu niko ne moze osporiti, koje su cinjenica. I sve sto mu je radjeno u Slobodi je van pameti. Traziti covjeku finansijski izvjestaj ZA NJEGOVE pare je glupost. Imaju valjda neke institucije koje se tim bave. Ono sto treba pretstaviti klubu koliko je tuzbi vraceno, neka sica oko desavanja u klubu i to je to. I uvjek sam ga branio, ali ono sto se desavalo mjesec pred odlazak, kao i nakon toga necu mu nikada oprostiti, nikada.Izvanredni je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:12Kad samo trebali nestati bio nam je slobodas i tuzlak, a kad smo se osilili sa njegovim parama i uspjesima koje je on placao postao je podrinjac, seljak, krkan.
Kad se drzis principa drzi se od pocetka![]()
Tu je pokazao da to nije bas ruzicasto sve i da mu nije bas svaka za ramazana.
Kako god bilo, eto mu Sloga ,eto mu Zeljo, Jedinstvo milion klubova. Daleko mu kuca bila...Drzi se principa a prvi on nije od rijeci ...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Posljednji pozdrav velikom Aleksandru Aci Ivošu
-
Izvanredni
- Kontakt:
Isto bi prica zavrsila sa bilo kojim drugim covjekom, jedino strani investitori kao u sarajevu mada su oni klub iz glavog grada i imaju dobar stadion sto mi nazalost nismo niti nemamoSviuodbranu je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:40Postoje stvari koje mu niko ne moze osporiti, koje su cinjenica. I sve sto mu je radjeno u Slobodi je van pameti. Traziti covjeku finansijski izvjestaj ZA NJEGOVE pare je glupost. Imaju valjda neke institucije koje se tim bave. Ono sto treba pretstaviti klubu koliko je tuzbi vraceno, neka sica oko desavanja u klubu i to je to. I uvjek sam ga branio, ali ono sto se desavalo mjesec pred odlazak, kao i nakon toga necu mu nikada oprostiti, nikada.Izvanredni je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:12Kad samo trebali nestati bio nam je slobodas i tuzlak, a kad smo se osilili sa njegovim parama i uspjesima koje je on placao postao je podrinjac, seljak, krkan.
Kad se drzis principa drzi se od pocetka![]()
Tu je pokazao da to nije bas ruzicasto sve i da mu nije bas svaka za ramazana.
Kako god bilo, eto mu Sloga ,eto mu Zeljo, Jedinstvo milion klubova. Daleko mu kuca bila...Drzi se principa a prvi on nije od rijeci ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.