Ja sam joj marketing menadžer.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam joj marketing menadžer.
Stoje podaci koje sam unio, ali ispod imena clanstvo nije povezano. Jel se ceka da to neko odobri ili?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
Mozda unosis kod sa Zeljine clanskeJavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
Ma sto je najgore i meni je Tomo jedan nesto za tu neku Dalilu prico, ne znam jel to ta?
Jesi kliknuo na postojece clanstvo i unio broj ispod barcoda?(ne broj clanske 4-cifreni)JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:36Stoje podaci koje sam unio, ali ispod imena clanstvo nije povezano. Jel se ceka da to neko odobri ili?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
Prijavim se sa svojim podacima. Jesam Cxxxxxxxxxx
Nista, nazovi ili otidji nema ti druge
znači nema veze ako piše da nije povezano članstvo?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
Ne, ne meni je prepoznalo clanstvo odmah, ako ne prepoznaje onda bi ipak otiso do fanshopa, ako ti je stalo da broj ostane istiSaNa je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:21znači nema veze ako piše da nije povezano članstvo?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
-10000SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:29U statut kluba staviti da klubu ne smije prismrditi osoba koja ima 4 prethodna koljena porijeklom iz Sarajeva (Centra, Starog Grada posebno).
A da mi promjenimo ime jara lakse jeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:29U statut kluba staviti da klubu ne smije prismrditi osoba koja ima 4 prethodna koljena porijeklom iz Sarajeva (Centra, Starog Grada posebno).
Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, HordasDolacMalta, Lecler, miguelramos, Pena i 52 gosta.