Primjer kako ne treba raditi.
A sta se to jos radi u BiH?
Zeljo je primjer kako se uz oskudne financije ipak nesto solidno moze napraviti. Naravno, moglo bi to i puno puno bolje, ali barem nije teska bruka kao ovo u Vrapcicima.
Ja mislim da nikada nisi bio na Velezovom stadionu u to samo ubjeđen i zakljucke donosis samo po slikama.

A cekaj onaj krov iza suprotnog gola sto je bez stubova on nece letit do Metkovica
I ona tribina iza gola ima iste ovake betonske stubove.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 15:37A cekaj onaj krov iza suprotnog gola sto je bez stubova on nece letit do Metkovica
Ili ce on kad puhne letit do Jablanice
Kontas problem je u betonskim stubovima
I to armirani beton
Pa nije valjda da puse kod vas uragan
Švrakino i zapadna ima isto stubove,samo sto je tamo bilo više prostora pa ne idu kroz tribinu...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 15:37A cekaj onaj krov iza suprotnog gola sto je bez stubova on nece letit do Metkovica
Ili ce on kad puhne letit do Jablanice
Kontas problem je u betonskim stubovima
I to armirani beton
Pa nije valjda da puse kod vas uragan

Švrakino nemoj biti siguran da neće snijeg napadat nikadsvrakino1921 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 14:56Rođeni vama nisu trebali betonski stubovi na Red Army tribini
Ono je cista zayebancija
Jer vama nikad u Mostaru nece past ovakav snijeg

Ja ne znam čemu to pretjerivanje kad god nešto pravi sa "biće najbolji". Kako će bolan biti najbolji? Evo hajde, zamislimo da pokriju ove dvije tribine, srede, da na mjestu glavne naprave neku dobru, to je kao završeno i idealno? I opet, to je lošije od Bilinog Polja recimo (znam, to je većini teško priznati, ali recimo Vrapčići nikad ne mogu imati prilaze i okruženje ko Bilino Polje), a znamo da će to napraviti i "biti završeno" za 10+ godina u najboljem slučaju. Kako će biti bolji od Grbavice evo? Mislim, hoće, kad na Grbavici ne bi više ništa napravili. Nek na Grbavici još jednu tribinu srede i imat ćeš smislenu kocku koju Vrapčići ne mogu stići taman da ga prave od zlata.061657451 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:26Stadion Rođeni u Vrapčićima je već sad dosta lijep i uredan, kad se završi bit će najbolji u BiH....Meni je samo žao što se nije gradio u Sjevernom logoru, u gradu,,,i to nije spriječio UZP,,,kad se počeo raditi stadion u Vrapčićima bile su gradske opštine i UZP to nije mogao blokirati nikako.

Srušen stadion "Mračaj" u Jajcu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.