Skoro im nanu smeka opasno, dalje ne znam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Skoro im nanu smeka opasno, dalje ne znam
Jeste naš bivsi junior (ima neki nastup i za prvi tim) Edin Šeko sad je u vezi sa jednom od sestara
Nasi ljudi rade na tom
Mama im je bolja od njih
Ma ne znam koja je sada. Je li Delila ili Dalila, kod koje je babuka slabiji
Ja se Moldavki mojih drzim,zayebi ti taj rizik odlaska u Brezu...
Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:13Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
E jbg ja ti ponudim vrata "necu vrijedjat nikog" a ti glavom kroz ona "mrzim Sarajevo i Sarajlije"SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:29Slažem se, samo što na čaršiji dobrih nema, a neki bi da im je to preduslov. Dijete kluba, grada bla bla...Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:13Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, benko21, BijeliBordo1946, boki86, Confiance, ErosViverosViv, Ferroviere1987, FranckRibery, Hajdeee, Hamagara, hazarder, James1987, laznokrilo, meecko, mire971, mma_hz, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, PapakIzSa, riki46, skoJaa, Tarapi, Venom i 339 gostiju.