Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Vrlo očito da se radi o nekom balavcu.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ali nećeš Spahiću učiniti Sarajevu ništa dobro takvim glupostima. Evo da ih naguramo osam iz Sarajeva u reprezentaciju, niti ćemo postati bolji, niti će oni postati bolji, niti će se prodati. Samo će reprezentacija postati gora.
Ja mislim da se stvari mijenjaju u tom pravcu i da će sve više igrača Sarajeva igrati za reprezentaciju ubuduće, ali samo pod uslovom da nastave dodatno napredovati. Mi poslije rata nismo imali bolji i konstantniji dvojac od Rahmanovića i Tatara, ali nije to dovoljno za reprezentaciju. Ne vidim ja da nekome ovdje smeta Cimirot (pogotovo) ili Duljević, a i njih smo mi razvili Spahiću na taj nivo. To treba biti nekakav cilj i težnja, mlad igrač koji će se vani dokazati i nametnuti, a ne da igra neko samo da bi igrao. Naravno, nametnuti na većem nivou od Cimirota i Duljevića.
Samo on moze napisati toliku glupost da mu pola foruma mora replicirati
- Chapman1886
- Kontakt:
Nikada nisam rekao niti sam mislio da cu ikad reci: dabogda sve izgubili, ako je moguce i ugasili se. Niti cu gledati ovu sramotu vise. Sretno dzeko i pjanke ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A, budući selektor prema prijedlogu Tehničkog komiteta treba da ispunjava slijedeće uslove:
1. Nivo igračke karijere (status A reprezentativca ili najmanje tri godine igranja za prvi tim u najvišem rangu takmičenja bilo koje fudbalske asocijacije
2. Nivo trenerske karijere (vođenje najmanje jednu godinu bilo koje A reprezentacije, ili vođenje ekipe najmanje dvije godine u zemlji koja je pozicionirana do 30. mjesta
na FIFA rang listi u trenutku kada je vodio ekipu, ili vođenje ekipe najvišeg ranga takmičenja bilo koje fudbalske asocijacije, najmanje tri godine, sa minimalno jednim osvojenim trofejom (prvenstvo ili kup)
3. Licenca (da posjeduje UEFA PRO licencu)
To je to,Petev novi selektor,Barbarez(kao ni Husref,Osim itd) ni uslove ove ne ispunjava,bit ce da je ovo sve samo formalno bilo a od pocetka se znalo kako ce to zavrsit.
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
-
Izvanredni
- Kontakt:
YEBEM TE LISTICO
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
YEBEM TE LISTICO
Da su normalne okolnosti, Petev im ne bi ni naumpao.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Adnan33, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, AzRimiRzA, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, Bosnjo22, Confiance, dariolovrinovic00, ELDIABLO20, Frankie, Grunf, Iceplayer, Iniesta12, Kaunas, KockarVicin007, kovacic, Kylian, legendarnadruga, LenyYoro15, LoveFootball1987, ludilompredozirani, Matterhorn22, miguelramos, mirsonetz, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, onajlikk, prisonbreak, RaZuti, rossonero85, rukometubih23, skank, soccerfan, tuzlanskinacin, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 309 gostiju.