Musa kad vidi Kurucsa s peskirom
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A prasinar ?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobra minutaza za rookija Pricharda.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Skonto sam dobar nadimak za Browna. U prvoj sezoni karijere je bio prasinar, sad je detektiv

Priznaj da “Detektiv Brown” lijepo zvuci

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 26 dec 2020, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Odlična utakmica
Iako se zna kakvim ofanzivnim arsenalom raspolažu Netsi iznenađujuće dobro stoje i u odbrani prve dvije utakmice koliko se moglo vidjeti zasad.

Iako se zna kakvim ofanzivnim arsenalom raspolažu Netsi iznenađujuće dobro stoje i u odbrani prve dvije utakmice koliko se moglo vidjeti zasad.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kad KD proradi u drugom poluvremenu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Troši se u odbrani , nije to tako lako moj Bernarde ...
Odbrana mu je strašna

Zato samo 7 šuteva ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Odlicna tekma, obje ekipe se jos traze ali ovo prvo poluvrijeme je odlicno.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- LlullSergio
- Kontakt:
Bostonu je možda najpametnije bilo da se i Kemba trejdovao za šta korisno.
Svakako Tatum treba dobijati sto vise protagonizma i lopte u rukama.
Jap, i očito je Klay puno važniji i bitniji za GSW nego sto se to provlačilo kroz medije u zadnje 2 godine sa Durantom. Ispao je haman neka uprgrade verzija Kylea Korvera.
Jap, i očito je Klay puno važniji i bitniji za GSW nego sto se to provlačilo kroz medije u zadnje 2 godine sa Durantom. Ispao je haman neka uprgrade verzija Kylea Korvera.
Zadnja izmjena: LlullSergio, dana/u 26 dec 2020, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zato i kazem kad mu sut krene...bombaysaphire je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:18Troši se u odbrani , nije to tako lako moj Bernarde ...
Odbrana mu je strašna![]()
Zato samo 7 šuteva ...
Ide Kemba za Hardena.LlullSergio je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:20Bostonu je možda najpametnije bilo da se i Kemba trejdovao za šta korisno.

Ma nekakav je nezainteresiran u napadu, a moguće i sa nema još toliko snage jer igra odbranu bas
Jaylen i Tatum
Sjajna pomoć ostalih kod Bostona
Super tekma će ovi do kraja biti
Sto se tiče Kembe ja se iskreno nadam da je povreda imala uticaja prošle godine i da ove godine ćemo vidjeti boljeg Kembu koji je meni dobar fit za ovaj Boston
Jaylen i Tatum

Sjajna pomoć ostalih kod Bostona
Super tekma će ovi do kraja biti

Sto se tiče Kembe ja se iskreno nadam da je povreda imala uticaja prošle godine i da ove godine ćemo vidjeti boljeg Kembu koji je meni dobar fit za ovaj Boston
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Treba im scorer poput Kembe.Ne moze Brown i Tatum kroz cijelu sezonu, a pogotovo ne u PO seriju.Ne bi imali ofanzivne raznolikosti bez Kembe.Svi ostali su jako limitirani u tom pogledu.LlullSergio je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:20Bostonu je možda najpametnije bilo da se i Kemba trejdovao za šta korisno.
Svi osim Tatuma su limitirani ofanzivci u Celticsima, a i njega je izgleda KD maksimalno stisnuo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ali da se jasno zna ko je glavni igrač.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:22Treba im scorer poput Kembe.Ne moze Brown i Tatum kroz cijelu sezonu, a pogotovo ne u PO seriju.Ne bi imali ofanzivne raznolikosti bez Kembe.Svi ostali su jako limitirani u tom pogledu.LlullSergio je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:20Bostonu je možda najpametnije bilo da se i Kemba trejdovao za šta korisno.
Da se na glavu nasadi Kemba ne može biti glavni baja na terenu pored Tatuma. U ono utakmica sto sam gledao znao se previše zanijeti i privatizirati loptu.
Opet tu je i do trenera, čak bi najbolje bilo da ih sto manje uparuje na terenu.
Ovo Edin i Kole restauriraju kabinu 

-
- Kontakt:
Cijenim samouvjerenost i optimizam . Ne znam gdje ga vidiš , ali poštujem .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Istog sam misljenja. Bas rudari u odbrani.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 dec 2020, 00:18Troši se u odbrani , nije to tako lako moj Bernarde ...
Odbrana mu je strašna![]()
Zato samo 7 šuteva ...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.