Gdje sam ga ja spomenuo Allaha ti? Hajd vrati se unazad i vidi malo. Momak napisao SJBu da je gnjavator s tim avatarom, neko poredio Vahidina i Džeku, ja iz zayebancije napisao da je Džeko veći jer je viši par cm. A baš tema puca pričama o Sarajevu, juče o Delili pola dana, o Solankeu kojeg ne možeš dovest ni na sokeru, o Vesni Zmijanac, insajderi valjaju imena k'o na traci...zagor1987 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 13:47Super ajde onda svaki dan nam pisi o Dzeki ovdje bas nam je drago,uostalom ima nas kojima puca k za repkom i za Dzekom jel treba da pisemo sad o tome o repci i ublehama u istoj? Idi pa pisi na temi repke ili na temi o Dzekiskoroalen je napisao/la: ↑26 dec 2020, 13:42Mene nervira što je raja dvolična. Sad kao mrzimo nekog i nešta, provociramo, svađamo se... A u suštini niko ne misli tako, samo neće/ne smije da kaže otvoreno. Pola ovog pdfa je pisalo na temi Želje ili PL Općenito kad je umro Oda, isti ljudi koji su ga zvali tenkistom. Kad je umro, "veliki čovjek", "ljudina" itd. Sutra kad Ivica Osim umre, glavu dajem da će ga 90% ovog pdfa proglasit velikanom i pisat sve najbolje. Al eto, hajmo ih mrzit dok su živi, pa ćemo odat poštovanje kad umru ili završe karijeru. A i oni bi isto uradili kad bi, ne daj Bože, umro Pape ili bilo ko koga sad vrijeđaju i ismijavaju. Svaka čast onom ko ne mijenja mišljenje tek tako, a takvi su rijetki.
I ja nikog i ništa ne trollam, skinuo sam i avatar i potpis, stavio našeg igrača... Još malo pa će problem bit stihovi Seje Sexona u potpisu jer on, pobogu, voli Želju.