LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: LA Lakers
ovakvom igrom lakersi mogu sanjati o odbrani titule...agonija se nastavlja
vec nekoliko utakmica jako losa selekcija suta kobe-a cak mogu rec katastrofalna,jednostvano mu nekad dodje da on mora sutat i gotovo i po cijenu poraza,sinoc sam gledao djelimicno tu utakmicu i bez njeg su bili cak i poveli,on kad udje ostali ne postoje,ne izrade nista u napadu vec on siluje loptu i onda se tuzi na suigrace,ne znam sta je uzrok ovakve igre kao da hoce nesta da dokaze umjesto da se trudi da citavu ekipu ukljuci,da prepoznaje setove za ostale i da se bolje krecu u napadu,adnan24 je napisao/la:Bez obzira na visok poraz mislim da vise necemo gledati Lakerse iz proteklih mjeseici...i njima je ocigledno upaljen alarm u glavama. Prvo poluvrijeme veoma dobro,druga cetvrtina mozda i najbolja u ovoj sezoni,u gostima sigurno...Onda u trecoj veliki pad kad se i odlucuje pobjednik...najvise zahvaljujuci jednoj od najgorih partija Kobe-ja koje sam ikad gledao. Vidjao sam da ima lose procente,da ima dosta izgubljenih ali to je uglavnom bilo zbog dobre odbrane dok je sinoc i pored solidne odbrane Manu-a imao par nevjerovatnih kikseva...lopta mu je ispala jedno 15 puta...promasio je one suteve sa niskog posta od tablu i kad bi prethodno izradio dobru poziciju...mislim da je izgorio u prevelikoj zelji da on bude taj koji ce pokrenuti tim...Njegova normalna partija i mi dobili Spurse sinoc u to sam uvjeren. Veceras protiv Hornetsa uzimamo 1000%.
sve pobjede lakersa s pocetka sezone su bili kad je on igrao za ekipu i davao manje koseva
dema je napisao/la: vec nekoliko utakmica jako losa selekcija suta kobe-a cak mogu rec katastrofalna,jednostvano mu nekad dodje da on mora sutat i gotovo i po cijenu poraza,sinoc sam gledao djelimicno tu utakmicu i bez njeg su bili cak i poveli,on kad udje ostali ne postoje,ne izrade nista u napadu vec on siluje loptu i onda se tuzi na suigrace,ne znam sta je uzrok ovakve igre kao da hoce nesta da dokaze umjesto da se trudi da citavu ekipu ukljuci,da prepoznaje setove za ostale i da se bolje krecu u napadu,
sve pobjede lakersa s pocetka sezone su bili kad je on igrao za ekipu i davao manje koseva
Malo je "team chemistry" poljuljan...ovo je mozda i najgori period Lakersa jos od dolaska Gasola...vjerovatno je bilo i dosta "vatre" u svlacionici poslije meca sa Miami-jem i to se itekako i vidjelo sinoc...nije bilo onog zajednistva koje je bilo prisutno zadnje 3 sezone...ali ja sam uvjeren da ce oni to prebroditi,previse su iskusni da bi se sad bavili svojim egom...
Sto se tice Kobe-ja tacno je da mu je izbor suta bio los...iako poznato je kroz karijeru da su njegovi sutevi uobicajeno komplikovani.Sinoc je bio problem sto je promasivao i neke relativno lagane suteve a imao je nevjerovatno losu kontrolu nad loptom...na kraju je previse isforsirao...vjerovatno isfrustriran svojom losom igrom...
I just gotta put the ball in the damn hole. It's my job and I gotta do it."
It's my responsibility to make them.
-- Kobe Bryant
Veceras svi se moraju podrediti timu (svoj vlasititi ego ostaviti po strani) i moraju doci do pobjede, radi mira u vlastitoj kuci. NOH nisu neka vrhunska ekipa, ali u trenutnoj forimi nama bi i KK Bosna predstvljala problem.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma nemamo šanse za prvim mjestom na zapadu, šest utakmica zaostatka je puno
Realno gledajući to prvo mjesto i ne znači puno, svak svakog može pobijediti. Ipak se igra na 4 dobivene utakmice i mislim da i vama i Miamiu ako bude igrao kao na Božić teško neko može izbaciti na 4 dobiveneaziz je napisao/la:Ma nemamo šanse za prvim mjestom na zapadu, šest utakmica zaostatka je puno
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ne mora da znaci da ne mozete do prvog mesta,sezona je duga... i puna padova i uspona... evo dallas zabelezio poraz sinoc... ne verujem da ce i san antonio nastaviti u ovakvom stilu do kraja ipak ima jos puno tekmi do kraja... mada i nije vazno prvo mesto koliko je vazno ostati zdrav sa svim igracima na rosteru....evo i Houston rockeetsi u sezoni 2008-2009 kada im je igrao i ron artest, imali su sjajan tim, nisu nesto blistali u regularnoj sezoni ali u playoffu zamalo da izbace lakerse kasnije nba prvake, stim da znamo da su igrali od pocetka playoffa bez t-maca a kasnije se povredio i mutombo u duelu sa portlandom, i kasnije yao ming u duelu sa lakersima....aziz je napisao/la:Ma nemamo šanse za prvim mjestom na zapadu, šest utakmica zaostatka je puno
Evo ja i ti u veceru ili bilo sta drugo da Fisher ni u kom slucaju nece biti trejdovan nigdje drugo....majestic24 je napisao/la:Jel jos vjerujete da je Fisher pozitiva u nasem timu??? Hocu **** promjene. Nema sanse da uzmemo naslov s ovim igracima.
A valjao je prosle godine kada je Allena ganjao od linije do linije
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ja po mom misljenju ne treba trejdovati fishera on je kljucni igrac, kada je potrebno on je tu da ubaci trojku,setite se orlanda pre dve godine???neno#4 je napisao/la:Evo ja i ti u veceru ili bilo sta drugo da Fisher ni u kom slucaju nece biti trejdovan nigdje drugo....majestic24 je napisao/la:Jel jos vjerujete da je Fisher pozitiva u nasem timu??? Hocu **** promjene. Nema sanse da uzmemo naslov s ovim igracima.
A valjao je prosle godine kada je Allena ganjao od linije do linije![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Najsmesniji postovi na forumu
sta reci???Monkey je napisao/la:Odlično Kobe igra protiv Lakersa
djaba ovima koji se nasladjuju porazima Lakersa, jednostavno su se sampioni previse opustili u dosadasnjoj regularnoj sezoni ali najkasnije do PO ce krenuti masina a do tada uzivajte jer bi kasnije lako moglo biti ponovo suza 
Kobe se moze voliti ili mrziti ali kako god okrenes on je jedan od najvecih igraca svih vremena
ovom recenicom si dokazao da veze nemas o kosarciMonkey je napisao/la:Silovatelj ove sezone samo potvrđuje to da je precjenjen igrač koji je svu slavu stekao zahvaljujući drugima.
Kobe se moze voliti ili mrziti ali kako god okrenes on je jedan od najvecih igraca svih vremena
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako prave partije se pokazuju u pllayoffuBalon je napisao/la:djaba ovima koji se nasladjuju porazima Lakersa, jednostavno su se sampioni previse opustili u dosadasnjoj regularnoj sezoni ali najkasnije do PO ce krenuti masina a do tada uzivajte jer bi kasnije lako moglo biti ponovo suza
Balon je napisao/la:djaba ovima koji se nasladjuju porazima Lakersa, jednostavno su se sampioni previse opustili u dosadasnjoj regularnoj sezoni ali najkasnije do PO ce krenuti masina a do tada uzivajte jer bi kasnije lako moglo biti ponovo suza
I treba da se nasladjuju...znaju i oni da su ovo rijetki trenutci za ovako nesto...
A monkey k'o monkey...sta i ocekivati...
Sto se tice Fishera ne znam cemu uopste vise prica...covjek ostaje i gotova stvar...neka je najgori na svijetu poslije svega sto je uradio za tim i poslije onog odbijanja Miami-ja i to za vece pare...neka igra 48 minuta sto se mene tice...
A ovo je jos cetvrti bio...mogu misliti kakva je sad situacija:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma nema tu rasprave, Kobe je dokazao/pokazao sta je i ko je...
Kada King James osvoji poneku titulu, tada James postaje igrac koji se "pika"..
Ovako trla baba lan, i habanje tastature od strane nekih provokatora, moze samo da bezuspjesno prolazi...
5 titula, 81 poen, sta reci dalje...
P.S. Ja sam ubijedjen da ce Kobe da osvoji jos jednu titulu, ne mora ove godine, ali sigurno do kraja makar jednu...
A King moze maksimalno samo do jedne, jer ce onda velika sujeta da proradi u timu Miamija...
Moguce i ove godine cak..
Kada King James osvoji poneku titulu, tada James postaje igrac koji se "pika"..
Ovako trla baba lan, i habanje tastature od strane nekih provokatora, moze samo da bezuspjesno prolazi...
5 titula, 81 poen, sta reci dalje...
P.S. Ja sam ubijedjen da ce Kobe da osvoji jos jednu titulu, ne mora ove godine, ali sigurno do kraja makar jednu...
A King moze maksimalno samo do jedne, jer ce onda velika sujeta da proradi u timu Miamija...
Moguce i ove godine cak..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I vecinu playoff matcheva koje je James izgubio, pocevsi od Spursa kada su dobili metlu, pa zavrsno sa Bostonom prosle godineMonkey je napisao/la:Evo malo stvari za simpatizere Holywoodskog silovatelja
Zanimljivo sa ESPN-a od prošle godine
http://sports.espn.go.com/nba/news/stor ... KobeLeBron
Obratiti pažnju na dio CAREER-BUILDING
I još...
A evo poređenje kad su obojica imala po 25 godina
Regularni dio
Pts. avg. 27.7 21.5
Reb. avg. 7.0 5.0
Ast. avg. 6.8 4.2
St. avg. 1.7 1.4
Blk. avg. 0.9 0.6
U playoffu još strašnije brojke
Pts. avg. 29.4 22.2
Reb. avg. 8.3 4.9
Ast. avg. 7.3 4.2
St. avg. 1.6 1.2
Blk. avg. 0.8 0.8
Sve na strani Jamesa.
I igrali su 11 mečeva jedan protiv drugog i James je slavio u njih 8.
A za to vrijeme Kobe je pobjedjivao i osvajao titule...Sa nepune 22 godine je imao titulu u rukama, a ovaj sa punih 26 jos nema nazalost....
P.S. Sretan rodjendan samozvanom Kingu, Djole je ipak jedan!!!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Monkey je napisao/la:Kad Silovatelj zasluži, a ne dobije na poklon od suigrača prsten nek se javi. Prvo ga je Shaq nagradio sa prva tri prstena, pa Gasol sa zadnja dva. Zašto nešto nije osvojio u eri između Shaqa i Gasola? Jer ne zna i ne može. Ako je prsten mjerilo onda je Robert Horry daleko ispred Kobe-a
rodjace daleki
idi ti tamo na temu o vicevima
razveseli ovaj napaceni narod
Thomas Müller - Fußballgott
- alfarouqaminu
- Kontakt:
daj molim te ti si nasao da govoris nesto o kobeu...Monkey je napisao/la:Kad Silovatelj zasluži, a ne dobije na poklon od suigrača prsten nek se javi. Prvo ga je Shaq nagradio sa prva tri prstena, pa Gasol sa zadnja dva. Zašto nešto nije osvojio u eri između Shaqa i Gasola? Jer ne zna i ne može. Ako je prsten mjerilo onda je Robert Horry daleko ispred Kobe-a
Monkey je napisao/la:Kad Silovatelj zasluži, a ne dobije na poklon od suigrača prsten nek se javi. Prvo ga je Shaq nagradio sa prva tri prstena, pa Gasol sa zadnja dva. Zašto nešto nije osvojio u eri između Shaqa i Gasola? Jer ne zna i ne može. Ako je prsten mjerilo onda je Robert Horry daleko ispred Kobe-a
Ovo mi je najjaca logika svih vremena...Nisam znao da je Gasol bez Kobe-ja dominirao ligom sa Memphis-om i da su osvojili 3 prstena za to vrijeme...i Shaq je poslije Kobe-ja bio 3 puta mvp finala i dan danas dominira ligom...Kakve samo ucinke ovaj duo ima bez Kobe-ja to je fascinantno
Ne znam sto ti uopste odgovoram ali nemam pametnija posla do 2,00h