Navijacki izvjestaji (PL BIH)

GradKamena2
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la GradKamena2 » 27 dec 2020, 00:02

Na kraju krajeva svaka grupa ima pluseva i minusa,i to je tako samo kod nas se uvjek fura da nema niko slabih tocaka,ali nekad treba ukljucit mozak i razumno razmisljat.

Ako nije bilo sukoba tu nema nicije pobjede i to je to.

jalija
Kontakt:

Post Postao/la jalija » 27 dec 2020, 00:04

Moj babo jaci od vasaeg babe.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:04

Miljacka je napisao/la:
26 dec 2020, 23:50
90minut je napisao/la:
26 dec 2020, 23:47
Da li pricamo o Ivanu tamo nekad od 2009 do 2011 u noci kad smo stali dobili dojavu da ce proci njih pratila 2 kombija drotova sprijeda 1 i nazad njih 4+ kombija nas 2 busa?

Dali gas malo je reci.
Rodjendan im bio, oni igrali na Grbavici, a mi u Vrapcicima. Nismo mi bili busevima tad nego kombijima i to maksimalno 7-8 kombija i par auta bilo u koloni, njih isto tu negdje. Mi stali, oni nisu. Murija prosla kroz nas poslije toga i uhapsila nekoliko momaka.
Ovo je ocigledno nešto gdje niste bili nijedan ni drugi kontam Marun ako je bio ili Grey koji ako jeste on koji se predstavlja bio je sigurno jer sam ga vidio tad..

Uglavnom povratak u Sarajevo neretva je pravo mi stali jer je izvidnica javila bila mrkla noc idu ultrasi i nalijecu isti 40+ brojka sigurno mi par kamenica bacili da ih zaustavimo oni nisu ni pomislili.

Prakticno pratnje nije ni bilo sveukupno 15 drotova bilo i to pitanje da li su uopšte specijalci bili prije da su prašinari.

Da se razumijemo odlicna odluka da se ne stane jer da su stali izgubili bi svaki trans koji su ponijeli.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 dec 2020, 00:07

nitkovi je napisao/la:
26 dec 2020, 23:58
Da zakljucimo, sto se ulice tice na relaciji hz um.
Ajde recimo da je vogosca minus kao i ljuubuski njima, nama pobjeda u gabeli i konjicu + nb gratis.
Volim ove djecije rasprave a noc mlada.
Vogoscu i Ljubuski ne mozes porediti, zar vam toliko znaci kada napadnete nekoliko ljudi koji su imali udes? Ako znaci to samo govori o tome koliko su HZ velike zapravo u vasim ocima.
Vama pobjeda u Gabeli i Konjicu, nama na vogoscanskoj petlji i Zetri. To be continued :wave:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:08

Ma Konjic samo, a zna i on šta bi bilo da je sreo sve te ljude na jednom mjestu samo eto k.urcila se raja mislila ne moze im niko ništa.

A to koliko znaci drugima napad na HZ i par ljudi govori i parola lešinara nakon u vezi Jablanice.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 27 dec 2020, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 dec 2020, 00:09

90minut je napisao/la:
27 dec 2020, 00:04
Miljacka je napisao/la:
90minut je napisao/la:
26 dec 2020, 23:47
Da li pricamo o Ivanu tamo nekad od 2009 do 2011 u noci kad smo stali dobili dojavu da ce proci njih pratila 2 kombija drotova sprijeda 1 i nazad njih 4+ kombija nas 2 busa?

Dali gas malo je reci.
Rodjendan im bio, oni igrali na Grbavici, a mi u Vrapcicima. Nismo mi bili busevima tad nego kombijima i to maksimalno 7-8 kombija i par auta bilo u koloni, njih isto tu negdje. Mi stali, oni nisu. Murija prosla kroz nas poslije toga i uhapsila nekoliko momaka.
Ovo je ocigledno nešto gdje niste bili nijedan ni drugi kontam Marun ako je bio ili Grey koji ako jeste on koji se predstavlja bio je sigurno jer sam ga vidio tad..

Uglavnom povratak u Sarajevo neretva je pravo mi stali jer je izvidnica javila bila mrkla noc idu ultrasi i nalijecu isti 40+ brojka sigurno mi par kamenica bacili da ih zaustavimo oni nisu ni pomislili.

Prakticno pratnje nije ni bilo sveukupno 15 drotova bilo i to pitanje da li su uopšte specijalci bili prije da su prašinari.

Da se razumijemo odlicna odluka da se ne stane jer da su stali izgubili bi svaki trans koji su ponijeli.
Veze ti nemas legendo. Cuj nisam bio :mrgreen:
Navedi mi jedno gostovanje Hordi u Vrapcicima na koje su HZ isle busem i ja ti skidam kapu. Nemam namjeru tebi se dokazivati jesam li bio ili nisam, ko treba da zna on zna da sam bio. Cuj busevima. :urnebes:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:11

Miljacka je napisao/la:
27 dec 2020, 00:09
90minut je napisao/la:
27 dec 2020, 00:04
Miljacka je napisao/la:

Veze ti nemas legendo. Cuj nisam bio :mrgreen:
Navedi mi jedno gostovanje Hordi u Vrapcicima na koje su HZ isle busem i ja ti skidam kapu. Nemam namjeru tebi se dokazivati jesam li bio ili nisam, ko treba da zna on zna da sam bio. Cuj busevima. :urnebes:
Pricamo brate o periodu između 2009 do 2011 kad se islo striktno busevima.

I nije gostovanje u Mostar bilo nego negdje drugo.

Kažem ti potvrdice sigurno ili jedan ili drugi.

Zato ti i kazem ako ne znaš o cemu pricam nisi bio, kao da je sramota što nisi bio pa dižeš ton. :roll:

gedora94
Kontakt:

Post Postao/la gedora94 » 27 dec 2020, 00:16

I kolko sam ja cuo bolju je akciju red army imo taj dan kad je bila vogosca pa ne pisu o tom ko nekoj mega pobjedi ili da prave poruke ko hz s onim ultras rikverc. Napravili ste slona od muhe doslovno

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 dec 2020, 00:19

Naravno da nije sramota, ali pricam o gostovanju na kojem sam bio i mislim da sam dao jasno do znanja da sam bio. :D
Mi igrali sa Velezom, oni igrali sa Zeljeznicarom, njima bio rodjendan, bilo ih 60-70, nama svakih pola sata javljao momak iz osiguranja na Grbavici koliko ih je i kakva im je ekipa. Javljao bas onom kombiju u kojem sam ja bio i ti dodjes pricas kako ja nisam bio. 7-8 kombija bilo i nijedan autobus i moze ovdje da ti dodje ne znam ti ko i kaze, mene boli racku jer znam kako je bilo i savrseno se sjecam, ja ne pricam price drugih ljudi, nego svoje.

Dobri u dobru
Zli u zlu

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:20

Miljacka je napisao/la:
27 dec 2020, 00:19
Naravno da nije sramota, ali pricam o gostovanju na kojem sam bio i mislim da sam dao jasno do znanja da sam bio. :D
Mi igrali sa Velezom, oni igrali sa Zeljeznicarom, njima bio rodjendan, bilo ih 60-70, nama svakih pola sata javljao momak iz osiguranja na Grbavici koliko ih je i kakva im je ekipa. Javljao bas onom kombiju u kojem sam ja bio i ti dodjes pricas kako ja nisam bio. 7-8 kombija bilo i nijedan autobus i moze ovdje da ti dodje ne znam ti ko i kaze, mene boli racku jer znam kako je bilo i savrseno se sjecam, ja ne pricam price drugih ljudi, nego svoje.
O kojoj godini pricas?

nitkovi
Kontakt:

Post Postao/la nitkovi » 27 dec 2020, 00:23

90minut je napisao/la:
27 dec 2020, 00:01
Kakva ba crna Gabela i Ljubuški pobjeda, hahaha uzobilji se.
Gubitak transa nije poraz?

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 dec 2020, 00:24

90minut je napisao/la:
27 dec 2020, 00:20
Miljacka je napisao/la:
O kojoj godini pricas?
Nema sanse da se sjetim. Ako ima neko od UM da zna koji su rodjendan slavili na Grbavici neka kaze. A ja ti odgovorno tvrdim da su HZ busem u Vrapcice isli samo onda kad se desio "sukob" sa Lesinarima kad su oni zapalili auto nasih.

Dobri u dobru
Zli u zlu

RavnoDoDna
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji/diskusije (PL BIH)

Post Postao/la RavnoDoDna » 27 dec 2020, 00:24

Tristan je napisao/la:
05 avg 2019, 20:00
Mislim da bi trebali samo stavljati slike i klipove, diskusija bi bila glupa jer nije navijacki forum.
Buduci da su neki izgubili kompas, nije na odmet ponovno procitat..

criticalmass
Kontakt:

Post Postao/la criticalmass » 27 dec 2020, 00:24

killafrommanilla je napisao/la:
26 dec 2020, 23:34
Hz ne idu na siguricu, uvijek staju gdje god i s kim god, 100%
ali naravno, u bikovoj kurcini

250 kompaktnih nemaju ni Delije cuj 250 kompaktnih :lol: Horde su meni uvijek bili cak ospod i Manijaka i Ultrasa po mentalitetu, ima finih momaka, fine raje ali meni to nikad nije imalo pretjeranog smeka obzirom da dolaze iz glavnog grada
Evo nekoga je potreslo tvoje mišljenje o hordama stvarno, pogotovo što ti grupa ozbiljnog djelovanja ima 2 godine da čovjek može nešto reći.
Bijeli Bordo

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:27

Killafrommanilla nije navijac nikad bio dokazao je davno nema potrebe da mu odgovaraš vidiš mu po onome što je napisao da ispada iz tramvaja.

Tad je u vrapcice otislo sveukupno oko 400 ljudi mozda i više sad skontaj da sam ja od 400 izdvojio 150 onih koji nisu za belaj u bilo kakvom kapacitetu. :urnebes:
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 27 dec 2020, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 dec 2020, 00:28

profesija navijac
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:29

Eto vidiš kažem ti da nema potrebe da mu odgovaraš jer nikad nije bio.

I nemoj RA uzimati u usta zbog lika poput njega jer on ocigledno nije RA zna se u kakvim smo odnosima s njima bar oni koji su nekad nešto i odradili od gostovanja u ovoj ligi.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 dec 2020, 00:30

Miljacka je napisao/la:
27 dec 2020, 00:24
90minut je napisao/la:
27 dec 2020, 00:20
Miljacka je napisao/la:
O kojoj godini pricas?
Nema sanse da se sjetim. Ako ima neko od UM da zna koji su rodjendan slavili na Grbavici neka kaze. A ja ti odgovorno tvrdim da su HZ busem u Vrapcice isli samo onda kad se desio "sukob" sa Lesinarima kad su oni zapalili auto nasih.
Da li je period između 2009 do 2011 jer sam milijardu posto siguran da pricam o tom periodu?

Convicts1988
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji/diskusije (PL BIH)

Post Postao/la Convicts1988 » 27 dec 2020, 00:31

RavnoDoDna je napisao/la:
27 dec 2020, 00:24
Tristan je napisao/la:
05 avg 2019, 20:00
Mislim da bi trebali samo stavljati slike i klipove, diskusija bi bila glupa jer nije navijacki forum.
Buduci da su neki izgubili kompas, nije na odmet ponovno procitat..
Ma ovu temu treba obrisati, pa praviti novu kada se navijači vrate na stadione.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 dec 2020, 00:31

kako bi te nahranilo da se pocnemo prepucavat sad :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451 i 5 gostiju.